15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sett opp sofaen i midten av rommet – tips om innredning til en Feng Shui -stue

to etasjers kontorrom to sofaer glassdører cip bassengkorridorhyller

Selv om du sannsynligvis ikke vil at sofaen din skal bli en “elefant” i midten av rommet, er det noen gode grunner til at den kan stå hvor som helst annet enn veggen. Hvis det er nok plass til slike møbler i stuen din, kan du bruke en sofa eller sofa i midten av rommet som det estetiske fokuspunktet for anlegget. Å bruke trange eller asymmetriske mellomrom for polstrede møbler betyr ikke nødvendigvis at to sofaer, for eksempel, opptar veggoverflaten direkte og at senteret derfor må forbli fritt. Så prøv å få mest mulig ut av denne plassen ved å prøve ut følgende ideer for interiørdesign i hjemmet ditt.

Plasser sofaen i midten av rommet i stedet for på veggen

sofa i midten av rommet peis rustikk steinvegg vendt lenestol

Feng Shui er forbundet med plasseringen i noen kretser. Noen tror at det er en viss type interiørdesign. Selv om det er retningslinjer for å øke følelsen av trygghet og ro i et rom, kan disse prinsippene brukes på alle typer etablissementer. For eksempel er en av ulempene med den åpne planløsningen mangel på vegger som definerer rommet. En sofa i midten av rommet kan sette grensene i et åpent oppholdsrom, for eksempel for å forankre underholdningsområdet.

sofa i midten av rommet innredningstips stue som justerer vindusveggen city outlook svingbare stoler

Selv om det til en viss grad er sant at måten du plasserer møbler på i stua påvirker den generelle følelsen av rommet. Det følger imidlertid ikke nødvendigvis at du legger et teppe under for eksempel spisebordet, eller justerer et sittegruppe nøyaktig med TV -apparatet. I dette innlegget skal vi ta for oss det grunnleggende om feng shui som er relatert til sofaen i midten av rommet. Dette kan få stua til å føles innbydende og frisk og la positiv chi -energi strømme gjennom leiligheten.

Grunner til å sette opp sofaen i midten av rommet

sofa i midten luksuriøse møbler hvite veggen stiger hengende lamper

Noen ganger kan det være vanskelig å lage et sitteområde i stua, mens trender har en tendens til å plassere møblene i midten av rommet. Slik at folk føler seg veldig komfortable i den, bør lenestolen i sofaen også være på et passende sted. Fengshui er basert på forbindelsen mellom følelser av ustabilitet i familie og arbeid, rikdom og helse. Selv om korrelasjonen kan virke merkelig for noen, kan du plassere sofaen i midten av rommet for å se hvordan den føles.

Flere sittegrupper for bedre trafikkflyt

to sofaer trebord lysekrone bilder room design sidebord fuglebur

Baksiden av en sofa skaper en viss korridor og definerer samtidig de forskjellige områdene i stua. På denne måten tydeliggjør du også fortauene for gangtrafikk i rommet. Aksentene du angir med det kan gi store rom en bedre struktur og gjøre små rom åpne og luftige. Bruk sofaen i midten av rommet til å lage flere sittegrupper slik at du og dine gjester kan bevege seg fritt i stua.

åpent sittebord skrivebord kontor lenestol parkett gulv sofa hjemmekontor

For eksempel kan et skrivebord bak en sofa i et studio tjene som et improvisert hjemmekontor. Du kan dekorere et bord eller skjenk bak sofaen med grønne planter eller belysning for å forvandle rommet til et harmonisk flerbruksrom.

Del store rom

blå sofa pute bord glass panel utstyrt kjøkken rom layout

Hvis du også vil dele plassen din, tilbyr sitteplasser en praktisk måte å dele opp forskjellige soner i en stue. På bildet over kan du se hvordan en sofa i midten av rommet skaper en klar grense mellom stue og kjøkken.

sofa i midten polstret møbler peis i hjørnet belysning glassdører katte hvite vegger

Fokuser på sofaen i midten av rommet, som fungerer som en slags vegg. Så du kan også lage forskjellige områder ved å plassere sofaen vinkelrett på de lange veggene i rommene. På denne måten hjelper det også å visuelt utvide rommet og samtidig minimere lengden slik at det ser mindre ut som en bowlinghall.

Lag intimitet

sofaer fordelt på rommet rutete hageutsikt i retrostil

Når du chatter med gjestene dine, vil du sannsynligvis ikke være lenger enn 30 centimeter fra hverandre. Dette gjør det noen ganger vanskelig når alle sitteplasser presses mot veggen. På grunn av dette kan du skape et sted for samtale som føles stramt og behagelig.

sofaen i midten polstret møbler murvegg rustikk

Et sofasett er vanligvis et dominerende møbel som du kan bruke til å lage en øy midt i boarealet. Dermed kan du opprette et privat område samt aktivere trafikkflyt i rommet. Plasseringen utenfor veggen ser også balansert ut hvis du også vil ta hensyn til komforten til alle som sitter der.

sofa i midten av rommet innredningstips stue peis laminatgulv flatskjerm på veggen tretak

Et sentralt salongbord er også en praktisk køye for snacks og drikke. Men hvis den fjerne sitteplassen er for langt til å nå bordet, kan det være nødvendig med endebord. Så her er et annet eksempel på hvordan du kan opprette flere destinasjoner i samme rom. Sidestolene ved vinduene er det perfekte stedet for en intim samtale.

Tips for tepperom

sittegruppe stue hjørnesofa sidebord hylle sitteplasser

Plasser sofaen i midten av rommet på et stort teppe, legg til en ny stol eller lenestol, og sørg for tilstrekkelig belysning. La det hele stå i sentrum. En ekstra fordel er at midtstillingen gir bedre oversikt over en veggmontert flatskjerm.

sofa i midten av rommet innredningstips stue vindu utsikt fjell landskap nyte spiseplass peis kjøkken

I tilfelle sofasettet ikke er i sentrum, må det i det minste utfylle hovedattraksjonen. I en koselig stue med peis på den ene veggen, er det logiske stedet for sofaen på motsatt vegg. Imidlertid gjør en peis i hjørnet designet mer utfordrende, med sofaens sentrale posisjon som en passende variant.

åpen plass sitte sofa gruppe anheng lys tre krakk peis speil kunst kreative maleri plysj teppe gamle bygningen leilighet

I noen rom fungerer teppesofa -arrangementet best parallelt med peisen. Dette er lettere i åpne oppholdsrom, hvor du også kan plassere en sofa foran vinduet med et spisebord og stoler for å kompensere. Mindre rom eller vanskelige konfigurasjoner fungerer best når sofaen er vinklet vekk fra veggene, men er plassert på skrå. Dette åpner et fellesrom foran sofaen, som også kan være i søkelyset.

Skill rommet etter funksjon og maksimer sitteplasser

Del sofaen i midten av rommet. Lekeområde. TV. Bordtennis. Barnerom

I denne innstillingen er lekerommet delt inn i et TV -område og et lekeområde ved den mørkebrune sofaen i midten av rommet. På denne måten kan flere aktiviteter foregå samtidig uten at deltakerne snubler over hverandre.

sittegruppe stue utsikt terrasse teppe sofa arrangement hengende lampe design glass

Hvis disse to store sofaene hadde blitt arrangert annerledes, hadde de tatt for mye plass i dette rommet. Hvis du også plasserer et salongbord og en lenestol på kanten av teppet, skaper du romslige sitteplasser for flere personer. Som en spesiell bonus kan du også komfortabelt nyte utsikten utenfor.

sofa i midten av rommet innredningstips stue takhøye vinduer marmorgulv utsikt vann utsikt

Noen ganger bestemmer noe utenfor rommet hvordan du skal innrede det. Den fantastiske vannutsikten foran disse gulv-til-tak-vinduene er det virkelige blikkfanget i stuen. Dette møbelarrangementet drar full nytte av dette forslaget.

sofa midten lite rom innredning feng shui grunnleggende soverom gulvlampe minimalistisk design

Så en moderne sofa i midten av rommet kan flyte som en sky hvis du dro den bort fra veggen. Sittemøbler som omgir veggene våre kan få rommet til å virke stivt eller sette seg fast i tide. Hvis du har nok plass, kan du leke med sofaen for et nytt utseende og gjenoppdage prinsippene for Feng Shui.

Previous Post
Halloween festdekorasjoner vil glede barna dine
Next Post
Bor med pastellveggfarger – fargetrend i stua