15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stue i hvitt – ideer til stilige og moderne møbler

stuebord hvit moderne atmosfære-kombinasjon-blå-puter

Valget av innredningselementer er av stor betydning for rommet der du eller dine gjester tilbringer mesteparten av tiden. Med det matchende stuebordet kan du forvandle dette området til et sentralt punkt i hjemmet ditt. For å skape en koselig og moderne stue, kan du bruke bordet som et høydepunkt i interiøret. Hvis rommet for eksempel er stort nok, kan du plassere en stor sofa sammen med et lavt stuebord i hvitt, mens et spisebord kan ligge bak sofaen. De interessante kombinasjonene av farger og materialer i boarealet ditt vil ikke etterlate noen besøkende likegyldige.

stuebord hvit moderne atmosfære kombinasjon

Den hvite fargen kan kombineres optimalt med svart, grått og et bredt spekter av farger. Nøytrale toner som hvit, lys grå, kremhvit eller tre kan også brukes godt til oppholdsrom. Bruk farger som turkis eller andre kontrastfarger for puter, tepper eller potter, slik at du kan fokusere på de små detaljene i rommet.

Oftest, for å skape et boareal i minimalistisk stil, bruker designere møbler med uvanlige former som får rommet til å se unikt ut. Med disse eksemplene viser vi deg hvordan du kan skape en hyggelig atmosfære hjemme ved hjelp av et hvitt stuebord. Denne fargen er spesielt egnet for små rom fordi den gir en følelse av romslighet. Med riktig utvalgte møbler kan du oppnå en harmonisk og koselig atmosfære, selv i et minimalistisk interiør. I denne stilen er veggene stort sett tomme eller dekorert med svart -hvite bilderammer.

stuebord hvitt fiolett stilig kantet designer

Med det rette salongbordet vil du kunne sette opp et fantastisk sted å slappe av. Alt du trenger for en avslappende filmkveld eller bare å lese en bok, kan plasseres på lav, i de fleste tilfeller høyde. Bordflaten kan bestå av en glassplate eller keramikk, og stuebordet i hvitt kan være med en ekstra skuff, høydejusterbar, hengslet eller med en avtagbar funksjon. Det er mange og varierte varianter tilgjengelig, avhengig av din smak. Hvis du bestemmer deg for å legge et hvitt stuebord til interiøret, kan følgende forslag hjelpe:

stuebord-hvitt-grått-laminatgulv-svart-rundt-spisebord-salongbord

Hvis plassen du designer er liten, trenger du fleksible og funksjonelle møbler. Dette runde stuebordet i hvitt og den store tvillingen i svart tar ikke mye plass og kan enkelt plasseres forskjellige steder i rommet. De grå lenestolene er egnet for å spise, slappe av eller se på TV. Den svart -hvite kombinasjonen gir stuen et stilig preg.

stue-bord-hvit-liten-spisestue-grå-hvit-laminat gulv-ledd-takbelysning

Hvis du vil lage et baralternativ i stua, kan du sette opp et bredt stuebord i hvitt ved siden av disken som spisestue. LED -belysningen over kjøkkenområdet og vegglampen bak sofaen gir tilstrekkelig lys i rommet. De små hvite sidebordene med serveringsalternativ kan plasseres fleksibelt hvor som helst i rommet for optimal komfort.

stue-bord-hvitt-laminat-gulv-3d-tapet-svart-stoler-sidebord

Hvis du har valgt riktig fototapet for stuen din, kan det ikke bare skape en dekorativ effekt, men også være en optisk illusjon for dybden i et lite rom. Hjørnesofaen i kombinasjon med de små sorte sidebordene og det L-formede kjøkkenet gir nok plass til et litt større rundt stuebord i hvitt, som er omgitt av matchende kontrasterende sorte stoler.

stuebord-hvit-moderne-stemning-palett

Paller er en flott kilde til materiale som er lett å resirkulere og lett å jobbe med hvis du vil lage ditt eget hvite stuebord. De fleste av dem brukes som grunnlag for et håndverk uten at du trenger å gjøre mange endringer i prosessen.

Du kan kalkere et salongbord ved å bruke paller som er kuttet i størrelse og stablet oppå hverandre eller brukt individuelt. Videre kan overflaten forsynes med en glassplate eller med andre materialer. Til slutt kan det legges til funksjonelle hjul for å gjøre bordet enkelt å flytte rundt i rommet. Så du vil kunne lage et stabilt stuebord i hvitt selv og lagre bøker eller blader i det. Dette er en stilig idé for enhver moderne eller rustikk stue som du vil dekorere med for eksempel antikke eller vintageelementer.

stue-bord-hvitt-alabaster-italiensk stil-rundt-salongbord

Et luksuriøst forslag ville for eksempel være et salongbord i italiensk design. Denne kan bestå av en forkrommet base i rustfritt stål med overflate og sider laget av alabaster og kan også utstyres med LED-belysning. Et edelt bord kombinerer unikhet med moderne stil, og du kan få stua til å se mer individuell ut.

stuebord-hvitt-glass-stilig-kantet-designer

En moderne minimalistisk variant kan også ha en ekstravagant form. Dette vil være et skikkelig blikkfang i hjemmet ditt. Et rektangulært stuebord i hvitt kan designes av en designer og utstyres med en gjennomsiktig herdet glassoverflate, som i dette eksemplet. Hvit matt lakk kan brukes til krommetallbasen. En enkel design kan enkelt kombineres med flere designelementer.

stue-bord-hvit-moderne-atmosfære-kombinasjon-blå-lenestol

En annen variant kan være et rundt og høyglanset stuebord i hvitt laget av en trebunn. Med moderne fargede polstrede møbler tilbyr du gjestene en elegant og hyggelig atmosfære der de kan oppleve en følelse av renhet og stil.

stue-bord-hvitt-tre-se-jern-teppe-skuff

Ta med enkel sjarm og raffinement til stua med et pent og økonomisk salongbord. Hvis du ikke vil begrense deg til bare en hvit farge, kan du kombinere dette med for eksempel fiberplate med treutseende. Dette står i kontrast til hvite metallrammer som kan fullføre inntrykket.

Stue-bord-hvitt-fold-ut-høyde-justerbart-salongbord-praktisk

Gjør et praktisk valg med et geometrisk utformet stuebord i hvitt som kan justeres i høyden. Et slikt møbel kan være en blanding av rektangulære former og metall, som kombinerer et funksjonelt og et moderne utseende på samme tid. Velg et bord som er utstyrt med komfortable og plassbesparende rom, slik at du har nok plass til forskjellige ting.

stuebord-hvitt-fold-ut-firkant-stilig

Et trendy roterende salongbord kan gi stuen et stilig preg. Et behagelig sted for morgenkaffe eller ettermiddagste. Med to uttrekkbare nivåer som kan skyves, har du en optimal kombinasjon av praktisk og stil for ditt moderne hjem. Hold deg til en ren og lys design for å understreke de harmoniske proporsjonene i stua, og skape en rolig atmosfære – en perfekt måte å slappe av sinn og kropp etter en hard arbeidsdag. I tillegg ville en slik elegant form passe til nesten ethvert interiør.

stue-bord-hvit-svart-stilig-høyglans-designer

Et høyglanset stuebord i hvitt med svart overflate kan gi ethvert rom en sofistikert og forførende kant. Mykt avrundede hjørner kan myke opp den skarpe kontrasten mellom en hvit underside og en svart bordplate. To skuffer gir den pene og minimalistiske følelsen samtidig som de gir deg et utmerket alternativ for oppbevaring i stuen. Nøytrale toner og en blank finish kan gjøre bordet til et høydepunkt i stua. For mer farge kan du også plassere en fargerik bukett på toppen.

Previous Post
Tinker påskekort: 7 sjarmerende DIY -ideer med motivpapir
Next Post
Å lage halloweenmasker for barna – 26 ideer