15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorative betongfliser – originale ideer for gulv

Ivanka gulvbelegg i betongfliser

Vi vil gjøre deg til det dekorative Betongfliser av IVANKA, som kan settes sammen som byggeklosser som et puslespill. Like lett som barns lek, munter og fargerik, men samtidig imponerende og ultramoderne – flisene er en kreativ idé for moderne gulvbelegg.

Betongfliset dekorativt veibane

dekorative betongfliser-Ivanka Ungarn

Ivanka ble grunnlagt i 2003 av Katalin og Andras Ivanka. Siden den gang har selskapet utviklet seg veldig raskt og har tatt sin plass i verden av innovativ design. I dag er selskapet kjent for sine unike betongvegger, monolit trapper og selvfølgelig Betongfliser over hele verden kjent. De er bare en del av det omfattende produktutvalget av prosjekter.

Fargekombinasjoner med betongfliser

Ivanka fliser betong takstein gulv

Overraskende er disse betongflisene også morsomme og morsomme å se på. Hvis det er sterke farger i et interiør, så kan du Betongfliser flau i grått. Den andre veien er også mulig – kombinere gråtoner på veggene med farget gulv.

Innovativ bruk av vanlige materialer

Dekorativt flisgulv i betong Ivanka

Disse flisene inneholder vakre dekorative mønstre som påvirker den samlede effekten. Ivanka jobber med kunstnere, designere, arkitekter og ingeniører for å lage visse innovative produkter som Betongfliser å utvikle. Betong er ikke lenger knyttet til byggearbeid, konstruksjoner og andre. Materialet brukes allerede i hverdagen som gulvbelegg.

Gulvfliser med verdensomspennende anerkjennelse

Puslespillgulv-Ivanka fliser betong

IVANKA er for eksempel en av den anerkjente kundelisten til Liberty of London. ‘Flaster’ gulvet er laget av Betongfliser har blitt flyttet til de nylig renoverte Beauty Halle -gulvene. Ivanka behandler også et tabubelagt tema i Europa – døden. Designerne opprettet “Afterlifestyle” -samlingen i 2010 og presenterte kunstverkene med navnet “Se din gravstein” for publikum.

Dekorative fliser med blomstermønstre

Flaster dekorative betongfliser

Legg små fliser sammen

mursteinlignende betonggulv

Fargepalett – rød og mørk grå

dekorative gulvfliser rødgrå

Fargekombinasjoner i lys grå og blå

dekorative fliser betong gråblå

Previous Post
Optimistisk tenkning som en viktig faktor for bedre søvn
Next Post
Design en parasoll – krydre den gamle solbeskyttelsen