15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fliser i treutseende – gulvfliser i naturlig utseende for mer komfort

Flis tre utseende bad ideer moderne stilig

de Fliser i treutseende kombinere funksjonaliteten til de keramiske gulvflisene med det tiltalende naturlige utseendet på plankegulvet. Kanskje det er derfor de er mer populære enn noensinne. Vi viser deg 19 stilige design som du kan forskjønne huset ditt med og gi interiøret det bestemte. la deg inspirere!

Fliser med treutseende – et stilig gulvbelegg for den romslige stuen

Tile wood look ideas stue glassfronter innreder hjemmekoselig

Flisene med tre-utseende har sakte men sikkert etablert seg som et populært alternativ til tregulv. Faktisk, hvis du legger gulvet med fliser i et naturlig utseende, kan du ikke gå galt – de skaper en koselig atmosfære og er ekstremt praktiske samtidig. Flisene kan skape en visuell forbindelse mellom stuen og den tilstøtende terrassen. Dette er spesielt nyttig i nye bygninger med mange glassvinduer.

Fliser i tre ser ut i stedet for tregulv

Fliser tre ser stue spise-i kjøkken praktiske gulv ideer

Konvensjonell oppvarming er ikke tilstrekkelig i store oppholdsrom, der kjøkken, spisestue og stue er plassert. Gulvvarme under flisene vil øke feel-good-faktoren betydelig. Det stilfulle, moderne utseendet er lagt til ved å kled kjøkkenveggen i fliser – men denne gangen i et dramatisk mørkt treutseende.

Fliser i tre ser etter veggen i spisestuen

Flis tre utseende stue / kjøkken spisestue ideer moderne gulvlegging

Flere og flere små leiligheter blir utstyrt med kjøkken med spiseplass. Å gjøre dette funksjonelle hjørnet praktisk og stilig på samme tid er ikke lett. En kul idé er å dekke gulv og vegger med fliser som ser ut som tre. Dette skaper den perfekte bakgrunnen for fantasifulle møbler.

Veggedesign med fliser i treutseende

Fliser tre utseende spisestue kjøkken design veggfliser

Lett å ta vare på, ekstremt holdbar og ripebestandig – rett og slett drømmegulvet for familier med små barn og dyr. Og de som kledde veggen i fliser er helt på trend – flere og flere interiørdesignere velger det. Møbler i sterke farger er med på å sikre at rommet ikke fremstår som kjedelig – det gir rommet karakter og skaper en sjarmerende atmosfære.

Fliser i tre ser etter soverommet

Flisetre ser mørkt kirsebærtre aksent soverom møbler

Soverommet skal være en oase av ro og stillhet. Myke jordfarger hjelper – mal veggen i sandfarge og legg gulvet med fliser i det trendy gamle treutseendet. Gulvet skaper en sømløs overgang til det tilstøtende badet og setter samtidig subtile fargetoner.

Veggfliser til badet i stort format

Veggbad med flislagt utseende bak vasker

Flisene i treutseende er veldig attraktive. Store formater er spesielt på moten – dvs. fliser som replikerer gulvbord. Det attraktive trekorn kan ganske enkelt ikke slippe øynene dine og skaper samtidig en attraktiv kontrast til de minimalistiske baderomsmøblene. Alle som bestemmer i alle fall bør være klar over en ting – mørke fliser får rommet til å virke optisk mindre.

Fliser i tre ser etter det moderne kjøkkenet

Fliser tre ser kjøkken spisestue design ideer moderne praktisk

Gulvflisene i det gamle treutseendet er blant de absolutte klassikerne. Spesielt på ellers enkelt designede kjøkken med møbler i skandinavisk stil, gir flisene i asketre utseende variasjon og skaper en moderne atmosfære. Det sjarmerende selvlagde spisebordet og de hvite metallstolene fullfører utseendet.

Design badet med fliser som replikerer treutseendet

Flislagt utseende bad legging ideer kaktusvegg

Parkett på badet? Den engelske produsenten Minoli tilbyr fliser med mønstre som etterligner parkettutseendet. De krydrer det moderne, puristiske badet, men kan også installeres i vinterhagen. Vist ovenfor – vakre gulvfliser i edelt asketre.

Fliser i tre ser etter gangen

Fliser, treutseende, lys eik, gangdesign, lettstelt gulv

Fliser er et praktisk gulvbelegg for gangen. De kan rengjøres raskt og er derfor perfekte for familier med små barn. Lette vegger og gulv / som på bildet ovenfor med eikeblikk / får små inngangsområder til å virke større og lysere.

Fliser i tre ser ut i et attraktivt gammelt treutseende

Ideer til gulvvarme med flisgulv i barnerommet

Fliser med gjenvunnet treutseende er mer trendy enn noensinne. Disse passer til alle fasiliteter – både klassisk og moderne interiør vil dra nytte av dem. Sammen med rustikke møbler danner de et attraktivt ensemble og gir et romantisk preg fra fortiden.

Stilige gulvfliser med et attraktivt korn – ekte blikkfang i stua

Fliser tre ser moderne korn gamle tre utseende stue gulv

Et koselig lesehjørne foran peisen i stua? Ikke noe problem, bare legg moderne fliser av porselen av stein i tre. Disse er varmebestandige og er derfor perfekte for bruk foran peisen.

Fliser er fra den engelske produsenten Minoli

Flere ideer for fliser med treutseende:

fliser i tre utseende parkett imitasjon rustikk spisebord plante deco

Fliser i tre ser mørk rødbrun salongbord ut, hvit vintage beige

fliser i tre ser beige farge lyse møbler sofa brunt spisebord

fliser i tre utseende kjøkkengulv svart skap stål aksenter

fliser i tre ser grå elegante rustikke hvite møbler ut på veggen

Previous Post
Enebolig med glassfasade – arkitektur inspirert av 60 -tallet
Next Post
En luksuriøs sykkel laget av 24K gull – The Beverly Hills Edition