15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Keramisk og porselen flisdesign i et attraktivt treutseende

fliser-design-porselen-aksent vegg-gammelt tre-utseende-foresta-stue-salongbord

Keramikken og Porselen flis design forskjellige merker som vi ønsker å introdusere for deg i dag, kan knapt skilles fra ekte tre. Hver idé for fliser har sin egen sjarm. Flisene i treutseende med en blank overflate er egnet for et elegant interiør, mens en rustikk stil kan oppnås med en idé for fliser med et brukt utseende, dvs. med tilsynelatende slitt tre.

Keramikk og porselen flisdesign – italiensk mesterverk

fliser-design-porselen-silceramiche-shabby-wood-look-real-effect

I vårt galleri for keramikk- og porselenflisdesign finner du forskjellige eksempler på vegger så vel som på gulvet. De tilhører forskjellige produsenter, men de har alle en ting til felles: hver idé for fliser med treutseende ser utrolig ekte ut og er et ekte mesterverk. Du vil også oppdage at de fleste produsentene er italienske selskaper. Dette beviser at italienerne ganske enkelt er noen av de beste i denne forbindelse.

Porselen flis design er dyrere

fliser-design-porselen-ariostea-materiale-idé-luksus-møblering-gulv

Når det gjelder keramikk- og porselenflisdesign, som allerede nevnt, har du valget mellom porselen og keramikk. Visuelt muliggjør begge materialene unike design. Den eneste forskjellen mellom dem er prisen. Porselen er litt dyrere.

Fliser med brukt utseende

fliser-design-porselen-ng-kutahya-vintage-stil-veggbekledning-rød-grå-tre-utseende-dusj-åpen

Slitt tre ser veldig rustikt og personlig ut. Med sin hjelp kan du bringe en naturlig atmosfære inn i huset. Av denne grunn er dette designet så populært for fliser med treutseende. Over kan du for eksempel se en modell med porselenflisdesign fra vintagekolleksjonen av NG Kutahya Seramik. De tre forskjellige fargene ser veldig interessante ut, mens det horisontale arrangementet får badet til å se større ut.

Rettet opp fliser

fliser-design-porselen-utbedret-idé-moderne-høyglans-stue-ng-kutahya

Limba -serien av NG Kutahya Seramik

Rektifiserte fliser er det beste valget for perfeksjonister. I tillegg er en slik keramikk- og porselenflisdesign et bedre valg hvis du vil legge et større rom med dem. Dette er maskinbearbeidede fliser som har en perfekt 90-graders vinkel.

Etterlign parkettgulv

fliser-design-porselen-effekt-tre-original-interiør-møblering-ng-kutahya-spisebord

Kauri -serien av NG Kutahya Seramik

Et utbedret keramikk- og porselenflisdesign er så fordelaktig for fliser med treutseende fordi det ikke er nødvendig med skjøter for å kompensere for ujevnheter. De perfekte hjørnene og kantene gjør det mulig å ordne flisene rett ved siden av hverandre, slik det også er tilfellet med et parkettgulv. Gulvet eller veggene virker mye mer autentiske.

Fliser med resirkulert treutseende

fliser-design-porselen-resirkulert-idé-ng-kutahya-grå-farge

Så vakkert som gammelt treverk ser ut, har det noen ulemper: Sprekkene og hullene i det fylles raskt med skitt, noe som er vanskelig, om ikke å si umulig å rengjøre, og kan føre til dannelse av bakterier. Heldigvis gir de nye teknologiene imidlertid muligheten til å ganske enkelt etterligne søppelvirke med en keramisk og porselen flisdesign. Et godt eksempel på dette er Legno -serien som du ser ovenfor.

Gjenvunnet treutseende på soverommet

fliser-design-porselen-fioranes-lønn-gammelt-tre-soverom-sidebord-lampe-industriell

Porselenfliser fra Fioranese

Digital fotografering brukes ganske enkelt til dette. Dette ble praktfullt implementert i porselenflisdesignet av Fioranese. Flisene ser like ujevne ut som tilfellet er med gammelt treverk. Hvis du ikke mistenker noe, vil du bli overrasket når du plutselig merker en jevnhet når du berører den.

Moderne og rustikk på samme tid

fliser-design-porselen-eik-bad-bolle-vask-moderne-aksenter-fioranese

Et keramisk og porselen flisdesign i et gammelt treutseende kan fantastisk kombineres med moderne aksenter. Dette er også tilfellet på dette badet. Den moderne servanten står i kontrast til det rustikke gulvet fra Old Wood -kolleksjonen fra Fioranese, som igjen er tilgjengelig i eik, lønn, valnøtt og kirsebær. Hvordan finne den perfekte trefargen for hjemmet ditt.

Mønstre som med tre

fliser-design-porselen-valnøtt-imitasjon-sidebord-krakk-gammelt tre-bad-design

Porselenflisene fra Fioranese tilbys i forskjellige fargenyanser og kombinasjoner av dem. En spesiell fordel som spesielt eiere av hunder eller katter kan og vil elske. Dyrehår, men også annet skitt, er neppe merkbart med en slik keramikk- eller porselenflisdesign.

Lettstelt gulv

fliser-design-porselen-kirsebær-tre-effekt-fioranes-gammelt-tre-design-brunt

Et ekte tregulv er ikke så lett å ta vare på. Dette er ikke tilfellet med fliser. Med et keramisk og porselen flisdesign som etterligner tre, får du et veldig lettstelt gulv som fortsatt har flotte egenskaper, for eksempel en koselig atmosfære.

Mørk grå tre design

porselen fliser design mørk grå-moderne-gammel tre-look hylle

Koksfliser fra Italgraniti

Selv en moderne innredningsstil kan designes med keramikk- og porselenflisdesign i et gammelt treutseende. Flisene fra Coke -kolleksjonen i mørkegrå er det perfekte valget for dette formålet. Effektene som imitertreet kan ha her tilbys i seks forskjellige varianter.

Lag sebraeffekt med keramisk og porselen flisdesign

fliser-design-porselen-sebra tre-imitasjon-soverom-veggmaleri

Som kjent kan du lage et bredt utvalg av design og effekter med fliser. En veldig interessant idé er dette sebramønsteret som kan oppnås med det spesielle porselenflisdesignet av Cerdomus fra Over -samlingen. De etterligner det såkalte sebravedet.

fliser-design-porselen-stue-interiør-tradisjonelle-gulv-fiskeporter

Utseendet til sebravedet er spesielt egnet for moderne møbler. Hvis du fortsatt vil innlemme en tradisjonell stil i interiøret, kan du ordne keramikk- eller porselenflisdesignet, som i dette eksemplet, i et sildebensmønster.

fliser-design-porselen-vegg-design-idé-tre-optikk-bad-vask-moderne

Dette badet viser at gulvfliser også kan brukes til å designe vegger. Bruk for eksempel porselenflisdesignet av Cerdomus, som imiterer sebra -tre, til veggene på badet.

Imiterer eksotisk tre med fliser

porselen fliser design lafaenza-keramikk-eksotisk-tre-idé

Le Essenze -samling av Lafaenza

Hvem drømmer ikke om et interiør av eksotisk, elegant tre? Men det faktum at slikt tre alltid er forbundet med høyere utgifter, det har en ugunstig konsekvens. Og det er det faktum at du hele tiden er bekymret for ikke å skade treverket og for eksempel legge til riper, som hindrer deg i å nyte interiøret ditt ordentlig. Men ikke med keramikk- og porselenfliser som etterligner eksotisk tre.

porselen fliser design eksotisk-tre-look-lafaenza-gulv

Se bare hvor ekte designen av porselenfliser av Lafaenza ser ut. Det beviser at en etterligning ikke alltid trenger å bety en dårlig kopi. Flisene har det samme attraktive og imponerende mønsteret som ekte eksotisk tre og går fantastisk med tremøbler for å skape en koselig atmosfære.

porselen fliser design soverom-design-lafaenza-moderne-seng

Som alle andre keramiske og porselenfliser er Lafaenza -designet veldig lett å ta vare på. I motsetning til et tregulv trenger du ikke lenger å bekymre deg for direkte sollys gjennom vinduene. For i motsetning til ekte tre, falmer ikke flisene på flisene. Det perfekte valget for hus og leiligheter med franske vinduer eller store vindusfronter.

porselen fliser design zen-stil-rolig-soverom-lafaenza

Du får en flott design i Zen -stil hvis du bruker en lys keramisk eller porselen flisdesign med et treutseende ikke bare på gulvet, men også på veggene. Lafaenza -fliser gir for eksempel en beroligende atmosfære til ethvert rom.

porselen fliser design revigres-keramikk-blå-lys-tre-look-vegg

Fliser fra Revigres

Revigres har også en fantastisk keramisk flisdesign med eksotisk treimitasjon og også i forskjellige fargenyanser. En slik keramikk- eller porselenflisdesign er en god idé hvis du vil designe et interiør som dette med forskjellige fargenyanser.

Moderne design

porselen fliser design gardenia-orchidea-moderne-stil-møblering-betong-vegg

Bare Venezia -serien av Gardenia Orchidea

Hvis du ikke liker de kalde egenskapene til fliser i det hele tatt og derfor gjør det uten fliser, har du kanskje ikke tenkt på gulvvarme. Dette kan enkelt kombineres med fliser, og du kan da føle dem veldig godt. I moderne møbler kan keramikk- og porselenfliser med treutseende konsekvent brukes i alle rom, hvor du kan leke med mønstre og farger.

porselen fliser design minimalistisk-gardenia-orchidea-skjenk-bølger-hvit

Det flotte med tre er den nøytrale kvaliteten, takket være at den kan kombineres med ethvert materiale. Det samme gjelder keramisk og porselen flisdesign som etterligner tre, spesielt når det er like perfekt som i eksemplet ovenfor. Et industrikjøkken med spiseplass ble designet ved hjelp av Venezia -samlingen av Gardenia Orchidea og vegger i betong.

porselen-fliser-design-fiskebein-mønster-spisestue-gardenia-italiensk

Fliser kan ordnes på hvilken som helst måte. Se hvordan de samme sildebensflisene fra industrikjøkkenet ser ut. Store ting kan oppnås med små endringer, avhengig av hva målet ditt i virksomheten er. Uansett ser vi en virkelig fantastisk spisestue her.

flis-design-porselen-drivved-effekt-pall-bøker-hylle-idé

Foresta Tømmerfliser fra Peronda

Graffiti er en veldig populær designmetode når det gjelder moderne møbler og spesielt gatestil eller urban stil. Men hvis du ikke vil ha en graffiti malt på veggen med en gang, kan du vurdere en så unik keramisk eller porselenflisdesign i stedet. Forvitret tre og graffiti -aksenter pryder flisene. Disse porselensmodellene passer både innendørs og utendørs.

fliser-design-porselen-strand-stil-tre-utseende-peronda-veggbekledning

Foresta Seawood fliser fra Peronda

Denne moderne porselenfliser er også fra Peronda. De har et interessant fargevalg av beige, brune og grå toner, som setter hele rommet i scene. Utsikten trekkes ikke bare til veggene og gulvet, men også de moderne møblene er vist til sin beste fordel uten å skape et optisk kaos.

fliser-design-porselen-fargerikt-mønster-tre-imitasjon-idé-vegg-vintage-sofa-drivved

Porselenflisdesignet er også det perfekte valget hvis du vil sette opp et rom i strandstil, fordi de subtile pastelltonene er akkurat de riktige fargene for det.

fliser-design-porselen-lappeteppe-inspirasjon-vegg-peronda-foresta-rustikk-loslitt

Du får et attraktivt patchworkdesign med denne serien fra Peronda. Flisene får forskjellige mønstre som får hvert stykke til å se fantastisk ut. I kombinasjon med andre design blir imidlertid et nytt imponerende arrangement laget av en keramisk eller porselen flisdesign.

fliser-design-porselen-gulv-idé-spisebord-tre-peronda-sidebord

Når du har bestemt deg for dette designet, er det eneste problemet igjen å velge mønsteret. Men hvis du ikke kan velge, bare ta alle prøvevariantene og lag et unikt rom med deg som alle vil være sjalu på.

fliser-design-porselen-lyst-møblert-kjøkken-hvit-daybed-moderne-peis

Med en keramisk eller porselen flisdesign i treutseende, kan du også sette en stor kontrast til et nøytralt interiør i hvitt, som ble gjort i dette eksemplet. I tillegg er det de attraktive trebjelkene i taket, som gir interiøret et rustikt preg og fortsatt blir godt supplert av de moderne flisene.

fliser-design-porselen-peronda-foresta-merke-optikk-tre-hvit-brun

Porselenfliser fra Forest Burn -kolleksjonen

Vi tror Peronda er sanne mestere når det gjelder å lage interessante mønstre. Du vil sikkert ha følt dette senest når du så på disse flisene. De etterligner håndlagde treplater som er hvite, slitt i farger. En porselenflisdesign av en annen type.

fliser-design-porselen-effektivt-merke-design-peronda-foresta-gulvfliser

Denne porselenfliser er fra samme samling. Den kombinerer utseendet på gammelt treverk med vintage -stilen og et brannutseende, som alle gir flisene en helt spesiell sjarm. Hvis rommet som skal renoveres eller utformes består av hvite eller andre veldig lyse vegger, kan disse flisene brukes fantastisk.

fliser-design-porselen-silceramiche-loslitt-chic-stil-trapper-steinvegg

Shabby Style Collection av Sil Ceramiche

Denne porselenflisdesignen etterligner slitt tre og kan brukes til gulv og vegger. Se hvor perfekt designet ser ut i kombinasjon med en steinvegg! Så du kan legge til litt middelhavsstil i et moderne interiør.

fliser-design-porselen-silceramiche-gammelt-tre-idé-trinn-kledning

Ikke bare designe gulvet med porselenfliser. Trappene kan også være fantastisk forkledd med dem. Igjen, de er et flott alternativ til ekte tre, ettersom flisene ikke slites ut over tid. Det er nettopp igjen med det tilsiktet slitte utseendet. Flisene fra Sil Ceramiche er også perfekte for dette.

fliser-design-porselen-middelhavet-moderne-interiør-design-stein-vegg-tre-look-canape

På samme måte som gammelt tre, er det forvitrede utseendet veldig populært for å designe rom og uteområder med tre. Du kan imidlertid bruke fliser igjen til dette formålet. Porselens flisdesign av Ariostea fra Legni High Tech -kolleksjonen er spesielt egnet.

fliser-design-porselen-autentisk-rustikt-gammelt-tre-gulv-ariostea

Spesielt utendørs er vedlikehold og stell av tre ganske vanskelig og fremfor alt tidkrevende på grunn av værforholdene. Det er ikke tilfellet med flisene. Av denne grunn er de den perfekte erstatningen for tre. Og hvis du velger en porselenflisdesign som ser like ekte ut som Ariosteas, får du alt du drømmer om.

Design av: NG Kutahya Seramik

Fioranese

Italgraniti

Cerdomus

Lafaenza

Revigres

Gardenia Orchidea

Peronda

Sil Ceramiche

Previous Post
Moderne tepper og veggbelegg fra Kyle Bunting
Next Post
Bygg et dukkehus selv og organiser et lekeområde på barnerommet