15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Treparkett som gulv – ekte tre for en koselig atmosfære

tre parkett stue-design-gulv-sofa-svart

Et parkettgulv, enten det er ekte treparkett eller i form av laminat, sørger for en varm atmosfære. Det er også lett å ta vare på, noe som gjør det til et foretrukket gulvbelegg. I leiligheten som vi vil presentere for deg i dag, ble akkurat dette gulvet valgt og det Treparkett gir utvilsomt et stort bidrag til komforten som utstråler hele leiligheten. Her er noen bilder fra det interessante interiøret:

Treparkett og hvite vegger

parkett i tre-hvit-vegg-design-planker-ekte tre

Den attraktive leiligheten med treparkett og moderne karakter ligger i Italia og mer presist i Roma. Den har et boareal på 120 kvadratmeter og ble nylig renovert. Teamet fra Carola Vannini Architecture Designs er ansvarlig for designet. Det varme gulvet muliggjør hvite vegger uten at atmosfæren virker for kald.

Treparkett for en koselig atmosfære

treparkett skyvedører-hall-innredning-italia-rom-leilighet

Opprinnelig besto leiligheten med treparkett av mørke, smale og uinnbydende rom. Bruken av store skyvedører resulterte i åpne områder som imidlertid kan låses om nødvendig. De enkelte rommene kan redesignes etter behov for å tilpasse dem til eiernes behov.

Åpne oppholdsrom

treparkett leilighet-design-moderne-innredning-enkelt-minimalistisk

Den ubehagelige atmosfæren til den opprinnelige utformingen av leiligheten ble ikke bare forbedret av treparketten og de lyse veggene. Det er også forskjellige belysningssystemer som skaper en koselig atmosfære om kvelden. Indirekte belysning er bare ett av alternativene. Moderne lamper og lysekroner gir stil til rommene.

Tregulv på kjøkkenet

tre parkett kjøkken-øy-bar stoler-lamper-moderne

Kjøkkenet kan være åpent mot stuen og fargen matcher resten av leiligheten. En kjøkkenøy av rustfritt stål med moderne stoler og minimalistiske kjøkkenskap i hvitt skaper et stilig interiør. Treparkett pryder ikke bare gulvet, men også en av veggene.

Moderne armaturer

tre-parkett-spisestue-spisebord-tekstil-stoler-wire-lampe

Til tross for den åpne livsstilen til leiligheten med treparkett, er de private rommene som soverommet, barnerommet og badet designet separat. På denne måten garanterer du fullt personvern, selv når det er besøkende. Ved siden av stuen er det et annet område som fungerer som arbeidsområde, men som også kan brukes som gjesterom.

Arbeid og gjesterom

tre-parkett-åpen-stue-område-soverom-skyvedører-idé

Til dette formålet brukes en komfortabel, uttrekkbar sofa, hvis farge passer fantastisk til treparketten. Dette rommet får personvern igjen av skyvedører. Disse forsvinner inn i veggene når de åpnes. Skilleveggen bak skrivebordet brukes også til å projisere filmer og gjør filmkvelder spesielt hyggelige.

Etablering av arbeidsområdet

tre-parkett-gjesterom-barnerom-beige-sofa-minimalisme-belysning

Her kan du se hvordan arbeidsområdet ser ut bak partisjonen. Det er muligens det eneste området i leiligheten som ikke har parkett. Veggene får en interessant tekstur av hyller og er attraktivt belyst av lyssystemer. Fra dette området er det også direkte tilgang til terrassen.

Treparkett og attraktiv belysning

tre-parkett-indirekte-belysning-soverom-hylle-beige-sengeteppe

Den enkle og stilige designen finner du også på soverommet. En innebygd hylle med treparkett er et spesielt blikkfang her. Høydepunktet er den gyldne veggfargen, som i tillegg fremheves av den indirekte belysningen. De hvite innebygde skapene med skyvedører er neppe merkbare og tar derfor ikke for mye plass.

Ekte treparkett til barnerommet

tre-parkett-studie-skrivebord-eames-stol-svart-vinduskarmer

Leiligheten har to barnerom, som også er utstyrt med treparkett. Det er også moderne møbler i en matchende farge. Begge barnerommene er skilt fra hverandre med skyvedører. Hvis disse er åpne, har rommene et mer romslig utseende, og barna kan kommunisere bedre med hverandre.

Plassbesparende møbler

tre-parkett-barnerom-idé-inspirasjon-vegghyller-enkeltseng

De plassbesparende møblene er også merkbare på barnerommene. Dette inkluderer en innebygd garderobe med en seng under, men også dette moderne skrivebordet med en vedlagt seng. Et høydepunkt er den trendy Eames -stolen, som gir moderne møbler en viss retro stil. Stilige hyller på veggene gir lagringsplass.

Tregulv på badet

tre-parkett-elegant-bad-vask-skap-glass vegg-dusj

Badet ble designet mørkere. Treparketten kombineres med stilige, grå vegger, mens vaskeskapet er hvitt. Dusjen på gulvnivå er delvis åpen og har delvis en glassvegg. Innebygde hyller gir lagringsplass uten å ta for mye plass.

Design av Carola Vannini Arkitektur.

Previous Post
Crossfit -trening – Tren fornuftig og forbedre din generelle kondisjon
Next Post
Lag bokmerker selv med gode ideer og instruksjoner