15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Renovere eller redesign marmortrapper – moderne design for trapper og terrasser

spiraltrapp-marmor-i-hvitt-forbinder-andre-etasje-med-moderne-designer-stue

Herregårdens stue

Hvordan kan du lage en vakker og praktisk trapp som ikke slites ut? Vårt svar: Med pålitelig marmor. Hvis du ombygger hjemmet ditt eller renoverer en gammel marmortrapp, er det et av de travleste områdene i hjemmet. Trapperommet er også vanligvis det mest synlige stedet i huset eller leiligheten din. Ofte er det til og med det første gjesten ser når de går gjennom døren. Så når du renoverer eller redesigner en marmortrapp, må den være vakker, stabil, gjøre et godt førsteinntrykk og kunne vare i flere tiår. Av denne grunn har vi satt sammen noen ideer og tips i dette innlegget som du kan hente inspirasjon fra.

Renover eller design moderne marmortrapper

utvendig trapp dekket med marmor stilig og elegant foran inngangsdøren med et design laget av tre og planter som trær

Marmortrapper kan sees i forskjellige boliger og herregårder rundt om i verden. Takket være moderne teknologisk utvikling er denne luksuriøse steinen nå tilgjengelig for vanlige familier og enkeltpersoner. Så i dag kan du renovere en gammel marmortrapp som en gang var forbeholdt visse mennesker. Følgelig trenger dette ikke lenger å ha en astronomisk pris. Mange produsenter produserer i dag blendende steintrapper for familier, selskaper og hoteller i mange land rundt om i verden. Så du vil kunne finne den beste verdien for pengene.

klassisk design av trapp laget av marmortrapper og fallstrykejern

Hver steinplate kan også kuttes og formes individuelt. Dette betyr at du får en trapp som er nøyaktig skreddersydd for ditt hjem og din smak. Selv om andre materialer kan bestilles i bulk og bare fås i forhåndskuttede størrelser, kan du renovere eller lage en skreddersydd marmortrapp om nødvendig. Dette er ideelt for objekter av uvanlige proporsjoner, inkludert eldre boliger som ofte har trange trapperom. Imidlertid kan du også lage en virkelig unik design med den.

vindeltrapp av marmorstein og tre i kombinasjon med steinvegg for et rustikt utseende

En trapp kledd i marmor eller keramikk er et iøynefallende kunstverk i hjemmet ditt. Dette kan også bestå av løvtre, mens trinnene og stigbøylene deretter blir kledd med marmor. Det ferdige produktet skaper merverdi for hjemmet ditt og fører til en spektakulær sentral funksjon.

moderne design med hvite marmortrapper og hvit murvegg

Interne marmortrapper for inngangen er moderne designet og kan brukes med forskjellige typer marmor, men også med jern og tre. Det er mulig å modernisere en marmortrapp. Utendørs marmortrapper kan også bygges med forskjellige typer marmor.

Typer marmortrapper

minimalistisk møblert leilighet med trapper i marmor i kombinasjon med tre

Fra tradisjonelle design til de mest moderne, er marmortrappen uovertruffen og ofte et viktig element i arkitektonisk planlegging. Uansett om det er et hotell, en offentlig bygning eller en privat villa, kan du bruke det mangfoldige materialet nesten hvor som helst. En minimalistisk trapp laget av hvit marmor vil tilføre et sted eleganse, lysstyrke og storhet, mens en trapp av grønn marmor kan tilføre omgivelsene modernitet og sjarm. Uansett hva som er ditt fremtidige prosjekt – klassisk, moderne eller moderne – har denne natursteinen av marmor kraften til å beundre med sin skjønnhet og raffinement som skaper atmosfære og landskapsdesign.

Renover mørkbrune marmortrapper og utstyr dem med glassfallbeskyttelse for et kunstnerisk resultat

Med marmortrapper kan du skille forskjellige trappemodeller avhengig av type eller stil. Noen av de forskjellige og mest populære av disse er for eksempel marmortrapper laget av høvel, svart marmor, hvit marmor og hvit Carrara, samt travertinplater i forskjellige nyanser som gul, istrisk gul, egyptisk gul, kongegul, grå, brun, svart, siciliansk perle, fin marmor, Portugal rosa, perlerosa, rød marmor, Alicante rød og Verona rød trapp, Guatemala grønn, wenge og mange flere.

Renovere eller redesign marmortrapper med glass og luksuriøst design med integrert belysning

Du kan også inkludere andre materialer i realiseringen av trappene, for eksempel smijern, granitt, tre, stein, glass, harpiksbelagt tre, stål. Dette skaper en trapp som er innkapslet med jerntrapp. Til slutt er det mulig å lage designer marmortrapper, flytende trapper, spiraltrapper i jugendstil, utkragede eller klassiske vekter, marmortrapper, ventilerte trapper og utkragede trapper.

Flotte design

Renover en moderne hvit marmortrapp og kombiner den stilfullt med veggen i brune toner

Så en marmortrapp tilbyr eleganse og stil og er ofte fokuspunktet for et interiørdesignprosjekt. Luksuriøs og verdifull, marmortrappen har opplevd sin egen utvikling over tid og er det elementet som best uttrykker designerens visjon og kreativitet. På den annen side holder design og arkitekt seg ofte i bakgrunnen til prosjektet, og det er materialet, i dette tilfellet marmor, hovedpersonen i prosjektet og elementet som får det hele til å skille seg ut.

marmortrapp i brune toner med belyste sider i et varehus

Fra de store, vidtstrakte trappene som stort sett dominerer salene til store hus og varehus eller herskapshus, til de sære, to-etasjers serpentinene som ligger i gamle hytter eller fritidsboliger, er det marmortrapper i alle størrelser og fasonger. Så hvis du vil få mest mulig ut av plassen din, kan det bety en ikke-standard design for trapperommet ditt.

luksuriøs leilighet med innvendig marmortrapp og fine møbler

De fleste interiørdesignere er godt plassert for å hjelpe deg med dette. I direkte samarbeid med kunder eller i samarbeid med arkitekter eller interiørdesignere, lager mange designere skreddersydde marmortrapper som kan fascinere og inspirere deg.

opplyst marmortrapp flytende installert i stua

I Italia er det for eksempel egne marmorbrudd, der de mest verdifulle av dem skal velges. Sammen med profesjonalitet, kunnskap og erfaring fra lokale ingeniører, lager arkitektene varige mesterverk med maksimal oppmerksomhet på hver minste detalj og tradisjonen med marmorproduksjon.

Renovere gammel eiendom med ny marmortrapp

stilig marmortrapp med belysning som fører til boarealet i huset

Å eie en moderne eiendom kan føles som et tungtveiende ansvar. Imidlertid er marmortrappen en flott måte å tilføre karakter til eiendommen din. Samtidig kan du lage et hjem der familien din sikkert vil føle seg veldig komfortabel. Marmor har vært et populært valg for gulv og trapper gjennom historien. I denne forbindelse er det for tiden et bredt spekter av farger og stiler tilgjengelig, mens produsentene er stolte over å finne den riktige marmoren for hvert hjem.

moderne marmortrapp i hvitt med effektive, effektive naturlige detaljer

Marmor har rykte på seg for å være en delikat stein, men den er hard som stein. Når du pusser opp en gammel marmortrapp, er den fremdeles vanntett, lett å rengjøre og vanskelig å skade. De fleste fagfolk anbefaler imidlertid på det sterkeste å tette alle steingulv og trapper. Dette bevarer ikke bare skjønnheten i steinen, men det gjør det også mye vanskeligere å flekke og lettere å rengjøre.

Aluminiumsgang for marmortrapper med moderne design og belysning

Mange mennesker og forbrukere opplever at alt de trenger å gjøre er å feie eller støvsuge og av og til tørke marmorgulvet med et skånsomt vaskemiddel. Selv sølt materiale og rot er lett å håndtere fordi de ikke kan komme inn.

Bruk brun marmor og glass som fallbeskyttelse for moderne trapper

Spiraltrapper og svingete trapper er per definisjon vakre. Deres struktur og form gjør at de kan være veldig elegante og stilige. Imidlertid blir de enda mer imponerende når materialet og designet gir dem karakter. Dermed bidrar du også til et generelt enkelt, men veldig elegant utseende. Som et passende eksempel på dette, se en vakker marmortrapp designet med moderne elementer.

phillip lim designertrapp med marmortrapper og pigge vegger i hvitt

Marmortrapper kan derfor se spesielt elegante og luksuriøse ut. Gitt at materialet allerede er verdifullt og unikt, trenger ikke trappen et sofistikert design for å skille seg ut. I dette tilfellet suppleres den minimalistiske utformingen av trappene med de piggete veggene.

Previous Post
Topp sminke trender for 2021 inspirert av filmfestivalen i Cannes 2021!
Next Post
Husflid med 2 år gamle barn: Sommer -DIY -prosjekter som oppmuntrer kreativiteten til barnehagen