15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Eksklusive fliser av dekorative marmortyper – den nye serien Étoile de Rex fra Florim Group

eksklusive fliser serie Étoile de Rex dekorative marmor typer bad moderne veggbekledning

Rex Ceramiche Artistiche, et merke fra Florim Group, er avhengig av de fineste materialene som naturen har i vente for oss i produksjonen av produktene deres. Rex legger stor vekt på personlige preferanser i de vakre omgivelsene så vel som den uformelle elegansen. De som velger dette merket omgir seg med luksus, glamour og eleganse. Den nye Étoile de Rex -serien er ubestridelig bevis på dette. Eksklusive fliser laget av dekorativ marmor skaper en særegen og moderne stil.

eksklusive fliser luksus eleganse utseende marmor turkis florim gruppe serie Étoile de Rex

De nye luksusflisene fra Étoile de Rex -serien kombinerer strukturer og farger på en unik måte. Dette skaper en nesten magisk balanse som skaper en sensuell, varm og innbydende atmosfære. Den raffinerte og luksuriøse serien imponerer med myke og glitrende overflater som minner om skjønnheten i svunne epoker. Den edle samlingen ble inspirert av sjeldne og spesielt dekorative typer marmor av ulik geografisk opprinnelse. Eksklusive fliser i beige og elfenbenfarger i fargen Cremo Delicato representerer opprinnelsesregionene i Toscana og Emilia-Romana. Det fascinerende grønnblå fargespillet indikerer derimot det brasilianske mineralet amazonitt.

Étoile de Rex -serien beige elfenben luksus fliser samling moderne bad design

Étoile de Rex kombinerer strukturer og sterke farger for å danne en harmonisk enhet som tiltrekker øyet og inspirerer følelsen av berøring. Det uendelige mangfoldet av natur harmonerer i produktets utseende og design på en attraktiv måte med den mest moderne teknologien. Det vellykkede forsøket på å tolke naturen så trofast som mulig kommer til uttrykk i luksusvegg- og gulvbeleggene til det stilbevisste merket.

Étoile de Rex-serien uvanlig marmoroptikk frittstående badekar svart

Den nye serien tilbyr syv fargevarianter som kan brukes hver for seg eller i kombinasjon som vegg- eller gulvbelegg. Fire av optikkene er tilgjengelige i både klassiske og store formater. Étoile Brown River, Étoile Illusion og Étoile Symphonie er bare tilgjengelig i modulære Magnum -formater (60 × 240 cm, 120 × 240 cm, 60 × 120 cm og 120 × 120 cm).

luksus fliser bad marmor utseende gulvbelegg serie Étoile de Rex

glamour luksus fliser marmor look serie Étoile de Rex bad

moderne bad interiørgulv eksklusive fliser serie Étoile de Rex dekorativ effekt

Étoile de Rex serie gulv glanset overflate gulv luksus naturlige materialer

* Du finner informasjon om andre Florim Group -produkter her

Previous Post
Hvilke gardiner på badet? Disse løsningene er best for baderomsvinduet!
Next Post
Trendy grønn sofa: 18 interiørdesign ideer og tips om hva som følger med!