15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Seks fantastiske soveromsdesignideer fra Roche Bobois

Soverom-design-ideer-av-Roche Bobois

Seks fantastiske Soverom design ideer fra Roche Bobois klar for deg å endre din oppfatning av det klassiske og samtidige premisset. Der vi sover, slapper vi av og har private øyeblikk av glede og intimitet. Fordyp deg i den utrolige verden av alle Roche Bobois -samlinger. Når vi får de fantastiske produktene fra Roche Bobois vi kan presentere Soverom design ideer ikke inkludert. Disse ideene gjør et fantastisk inntrykk. Ta en titt på dem og velg din favoritt.

Soveromdesign ideer fra Roche Bobois – Produksjon og bedriftssyn

horisont-seng-soverom-design-ideer-av-Roche Bobois

Foruten det fantastiske Soveromdesign ideer fra Roche Bobois studioet og arbeiderne bak Roche Bobois -selskapet har mye å vise og tilby. Utemøblene er for eksempel spesialitetene i designstudioet i Roche Bobois. Du finner også mange dekorasjonsideer som anheng, tepper, gardiner og mange andre. Imidlertid er alle nært knyttet til hovedkonseptene som brukes for møbelkonstruksjon og arrangement i et bestemt interiør.

De tre første fantastiske soveromsdesignideene fra Roche Bobois

Tapinassi-Manzoni-seng-soverom-design-ideer-av-Roche Bobois

Den første modellen av det fantastiske Soveromdesign ideer fra Roche Bobois er det kreative arbeidet til to av de mest talentfulle og kjære designerne som jobber i selskapet. Tapinassi og Manzoni vis oss en eklektisk oppfatning. En godt opplyst og romslig nok premiss som ikke ser ut som et soverom i det hele tatt. De store vinduene og den minimalistiske tomheten understreker den elegante stilen. Forbedringen oppnås med den vakre sengedesignen, som kan kombineres perfekt med bord og stol, begge i forskjellige størrelser. Den originale dekorasjonen på bordet fremhever det reflekterende og speilede konseptet i interiøret.

Marina-soverom-design-ideer-av-Roche Bobois

At Marina soverom er den nærmeste ideen fra det fantastiske Soveromdesign ideer fra Roche Bobois i år. Den ekstraordinære sengen er i en fantastisk kombinasjon med salongbordet, som har en merkelig form. Dette kan representeres som en modifikasjon eller hybrid mellom en lenestol og et retro skrivebord. De elegante skapene i hvitt er laget av trematerialer av høy kvalitet. De er like kompakte og nyttige som hyllene og skapet vi kjenner og ser på våre overfylte kjøkken.

Forfengelighet-soverom-design-ideer-av-Roche Bobois

At Forfengelighet soverom er i et klassisk fargevalg. Teamet bak Roche Bobois oppnår et nivå av perfeksjon som ikke kan sees andre steder, i noen annen samling av fantastiske soveromdesignideer. De elegante linjene, elegansen i møbelarrangementet og de enkle og tradisjonelle dekorene fungerer sammen ved å fremheve den viktigste regelen i et soverom – komfort og intimitet. Sengen er veldig vakker og imponerende, og det innebygde nattbordet symboliserer innovasjonene Roche Bobois prøver å følge og anvende i ideene sine.

To fantastiske barnesoveromsideer og sengedesign fra Roche Bobois

barnerom-design-ideer-roche-bobois

Disse to av de fantastiske barnehagedesignidéene fra Roche Bobois er perfekte valg hvis du lurer på hvilken type soverom du skal designe for barnet ditt. Aksentene faller på ordren og det vanlige arrangementet av møblene. Designerne fulgte ideen om å skape mer plass til barnet ved å ordne de viktigste elementene – sengen, skrivebordet og hyllene – i et hjørne. Dekorasjonen er enkel og funksjonell. Det er ingenting ubrukelig eller overflødig, og barnet føler seg komfortabel her uansett hva han eller hun gjør – slapper av, skriver lekser, spiller spill eller chatter med gjester.

TIRAMOLLA-barnerom-modulmøbler

Sengedesignet av Roche Bobois holder seg til oppfatningen for en sunn, avslappende og hyggelig søvn. Komforten er balansert med den klassiske skjønnheten og slutteffekten er perfekt.

Og noen flere sengedesign fra Roche Bobois

maestro-seng-soverom-design-ideer-av-Roche Bobois

Refill seng

reflet-seng-soverom-design-ideer-av-Roche Bobois

Diasapon seng

Diapason-seng-soverom-design-ideer-av-Roche Bobois

Anarima seng

ANARIMA-seng-soverom-design-ideer-av-Roche Bobois

Abigail

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak