15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne sengedesign – trendene for 2012

moderne oransje sengetøy

Vi presenterer deg de siste trendene innen Sengedesign for moderne minimalistiske soverom. Møbelprodusentene har designet katalogene for 2012 og tilbyr mange muligheter. Fokuset på Sengedesign ligger i komfort og eleganse. Møblene er preget av en enkel konstruksjon, men har fortsatt en original og minimalistisk design.

Elegant moderne sengedesign

elegant-trendy-lav-seng

Året 2012 er preget av elegant design, der det settes aksenter på de lave sengene. Massivt tre – teak, bambus eller palmetre og fint utførelse bidrar til et moderne utseende. Klassisk myk silke dyne dekker sengen. Den hvite fargen på Sengedesign gir god plass til fantastiske dekorasjoner som puter med blomstermønstre eller farget belysning.

Trender for 2012- design av svart seng

Trender-2012-svart-soverom-seng-belysning

Den andre sengen er rund og laget av teak – et interessant inntrykk av den klassiske minimalisten Sengedesign. Det er et flott alternativ for mindre soverom, som vil se større ut på grunn av sengens runde form. Brune nyanser – spesielt nyanser av sjokolade – får soverommet til å se mer behagelig ut.

Moderne design med rund seng

moderne-runde-seng-trender-2012

Den tredje varianten for Sengedesign er et ultramoderne, superkomfortabelt og med utrolig innebygd belysning. Det svart-hvite sengeteppet og de høyteknologiske elementene får det svart-hvite soverommet til å se interessant ut. Det edle møbelet med elegant design er en dobbeltseng med to nattbord som vil passe inn i et større minimalistisk rom.

Futuristisk sengedesign

futuristisk-beige-seng-Angelo-Tomaiuolo

Det siste forslaget er en seng fra Angelo Tomaiuolo 2012 katalog og har en enkel, original og komfortabel design. Sengen er dekket med mykt beige skinn og har en uvanlig form. Kombinert med et futuristisk glassbord, er sengen den perfekte øya for ro etter en lang dag på jobb.

Fra Abigail

Previous Post
Det innovative 3-formede romdelersystemet
Next Post
Design en koselig takterrasse – møbleringsløsninger fra Dedon