15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trender i soveromsmøbler – tips på et øyeblikk

soverom møbler hvitpolstret seng-veggbekledning-tekstil-optikk-indirekte-belysning-hengende lys

Soverommet er uten tvil det mest personlige rommet i noen leilighet – men det ble lenge neglisjert når det gjelder design. Det som knapt noen ser, trenger ikke å være spesielt forberedt … langt ifra! De nye trendene innen møbler og fargedesign er ment å oppmuntre hver beboer i soverommet til å bruke mulighetene for materiale og design for å skreddersy sin ro -oase nøyaktig til deres individuelle behov. Enten meditasjonsrom eller energikilde – det er det rette anlegget for ethvert behov. Soveromsmøbler kan være veldig forskjellige. Denne artikkelen tar sikte på å markere noen interessante trender.

Sengen – midten av soveromsmøbler

soverom møbler polstret seng-høy-seng-hodegjerde-stein-grå-hvit-murstein vegg

Den koselige sengen er hjertet i hvert soverom. For nattesøvn som på skyer Både riktig madrass og riktig ramme er viktig. Både boxmadrasser og tremøbler er spesielt populære for tiden:

– Springfjærsen: Alt er større i Amerika – dette vanlige gjelder også senger. Denne massive varianten av sovemøblene består av tre lag, som, stablet oppå hverandre, lover løgnekomfort som på sky ni. En treramme utstyrt med en metallfjærkjerne, den såkalte boksen, danner grunnlaget for møblene. En madrass med passende dimensjoner ligger direkte på esken og “topper”, mens en tykk madrass topper danner enden av liggeområdet. Hvis du ikke vil sette opp helt fra bunnen av, kan du også få innsatsbokser for tradisjonelle sengerammer som tar plassen til lamelrammen. På denne måten kan hver seng få liggende kvalitet på en boxmadrass.

Naturmaterialer i soverommet

soverom møbler-massivt tremøbler-seng-garderobe-beige-hvite-gardiner-persienner

– møbler i massivt tre: Naturmaterialer er alle raseri i 2016 – dagene med finér og belagt sponplater er over, spesielt når det gjelder sovemøbler. I tillegg til det uendelig flotte visuelle utseendet til naturlig tre, har materialet også helsemessige fordeler. Der det er vanskelig å finne en variant med komprimerte trepaneler som garanterer at formaldehyd ikke fordamper, gir ulike tetninger av møbler i massivt tremateriale informasjon om hvorvidt møbler er lave utslipp og helsefarlige. Den “gylne M” fra den tyske foreningen for møbler, den blå engelen eller ÖkoControl-forseglingen til Eco-Institute bekrefter disse egenskapene. I tillegg legemøbler av massivt tremateriale av høy kvalitet som langsiktige kjøp perfekt legemliggjør en tidsånd som streber etter bærekraft og bevaring av ressurser. Pharao24.de viser at møbler i heltre kan begynne med sengene og ofte er bestselgere.

Madrassen: Tønne fjærkjerne, latex, kaldt skum og minneskum – aldri før har det vært så mange materialer tilgjengelig på soverommet for å lage en myk, ergonomisk seng på den. Fokuset er for tiden på forskjellige toppers: madrassunderlag i forskjellige tykkelser som danner det komfortable topplaget på madrassen på både en boksfjær og en standard seng. Gelskum tilpasser seg ideelt til kroppskonturene til den som ligger, gir mykhet til å synke ned og støtter derimot den fysiologisk fordelaktige liggeposisjonen.

Trendfarger for soverommet

soverom-møbler-sengetøy-friske-farger-speilet-dessert-svart-polstret-seng-hodegjerde

De siste årene har farger spilt en stor rolle i utformingen av oppholdsrom – de finner endelig veien inn på soverommet. Brukeren bør på forhånd avgjøre om han vil fokusere på energi eller avslapning ved innredningen av soverommet:

– Gul: Det er ingen tvil om at gult er trendfargen i 2016 og derfor også påvirker soveromsdesign. Enten gull oker, sennepsgult eller solgult – fargen har utallige ansikter, men de utstråler alle én ting: positiv, varm energi. Hvis du ofte savner solen om morgenen og trenger motivasjonsheving når du står opp, bør du følge fargetrenden og prøve ut effekten. Ikke alle vegger må males gule, men det må angis spesifikke aksenter.

– rosekvarts og gråblå: De to trendfargene har blitt brukt solo og i kombinasjon en stund i tekstilsektoren. Sengetøy, dekorative puter og gardiner i pulverformige, delikate nyanser er ideelle for soverommet. I motsetning til knallgul formidler de ødelagte pastelltonene en aura av ro og avslapning. De som ønsker å slappe av på soverommet etter en stressende dag, og som noen ganger synes det er vanskelig å slå av, kan gjøre seg selv en tjeneste med et nytt fargevalg i delikate nyanser av rosa og blått.

– Hvit: Den skandinaviske klassikeren har formet soverommene våre en stund og er uunnværlig selv i nærvær av nye trender. Tross alt har hvitt i sengetøy, tepper, gardiner og møblete møbler en unik klar effekt som gjør soverommet til et meditasjonsrom. Å slå av her betyr også å vende seg bort fra alle de fargerike stimulansene i hverdagen og konsentrere seg om det vesentlige: en fengslende bok, et sjelfyllende brev eller et emosjonelt musikkstykke. Hvitt får også frem naturlige materialer på en slik måte at møbler eller gulvbord i massivt tre utstråler sin originale sjarm mest effektivt.

Trendy soveromsmøbler – møbler for individualister

soverom-møbler-individualister-hengende-nattbord-vintage-teft-bøker-vaser

Å sette sammen soveromsmøbler fra en enkelt serie har endelig gått av moten. I stedet orienterer stilbevisste individualister seg om fargen, materialet og fremfor alt formålet med det aktuelle møbelet. Dette skaper en unik samling på hvert soverom:

– Med stoppede sengegavler inviterer senger ikke bare deg til å sove, men også til å dvele. I løpet av en koselig kveld foran TV -en, mens du leser eller bare hører på musikk, overhaler sovemøblene sakte sofaen.

– Modulstoler og skjenker brukes mer av beboerne på soverommet i henhold til deres individuelle behov enn tradisjonelle møbler. Krakken kan gjøres om til et nattbord og skjenken til en benk – avhengig av hva som skjer i avslapningsrommet.

Garderober i dag tilbyr flere alternativer når det gjelder individualitet

garderobe-kleshengere-jakker-blazere-nyanser av gråblått

– I 2016 er garderober ikke lenger store bokser som tar plass, men dekker behovene til eierne. I mange modeller kan skuffer og antall kleskinner kombineres fritt og på denne måten øke plassen, mens skyvedører sikrer at hele plassen på soverommet beholdes når skapet åpnes. Fleksible belysningsalternativer kan oppfylle både funksjonelle formål når du velger klær og kan også være den indirekte lyskilden for en koselig romatmosfære.

Konklusjon

Dobbeltseng, to nattbord og en massiv garderobe og alle deler fra en serie – slik så gårdagens soverom ut. For øyeblikket kan fredens oase i hver leilighet utformes på en mer individuell og ukonvensjonell måte. Et bredt utvalg av senger og madrasser tilbyr det rette stedet å sove for de mest varierte behovene, så vel som de andre møblene, takket være deres modulære karakter, bedre tilpasse seg eierens liv. Frisk farge på soverommet sikrer enten godt humør når du står opp eller slapper av når du sovner og gjør soverommet til et koselig sted å bo.

Bildekilder:

Figur 4: © ErikaWittlieb (CC0 -lisens) / Pixabay.com

Figur 6: © sdnet01 (CC0 -lisens) / Pixabay.com

Previous Post
Møbler ideer for sittegrupper på kjøkkenet – plassbesparende og koselig
Next Post
Bygg en loftseng selv med Ikea -møbler – design av senger med lagringsplass