15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Soverom med lekeområde for Ruetemple -barna

soverom-lekeområde-skrånende tak-vindu-blomsterkasse-nettbeskyttelse

Feriehus er vanligvis mindre og mer kompakte og tilbyr mindre plass enn boliger. Av denne grunn kreves praktiske og plassbesparende løsninger der for å gjøre oppholdet ditt så behagelig som mulig under ferien. Vi vil tilby deg en spesielt interessant idé for en Soverom med lekeområde tenk at ikke bare tilbyr foreldre den nødvendige komforten, men også garanterer nok moro for barna. På denne måten vil de små ikke kjede seg selv på regenererende dager.

Soverom med lekeområde ved Ruetemple

soverom med lekeområde feriehus-design-anlegg-ruetemple

Det originale soverommet med lekeområde er et design av Ruetemple. Det ligger i et sommerhus nær Moskva, som igjen tilhører en familie på fem. Selskapet brukte høyden på rommet til å designe det for å gjøre praktisk bruk av ledig plass.

Soverom med lekeområde for foreldre og barn

soverom med lekeområde soveområde-sokkel-seng-rom design

Foreldrene selv uttrykte sitt ønske om et slikt soverom, og det bør gi tilstrekkelig komfort for å sove, men samtidig tjene barna til å leke for å vekke foreldrene sakte på denne måten. Et ønske som etter vår mening uten tvil har blitt oppfylt med dette soverommet med et lekeområde.

Koselig salong

soverom med lekeområde sommerhus-interiør-design-morsomme-barn-foreldre

Soveområdet på soverommet med lekeområde er ekstremt originalt. Det er en madrass og andre puter som er integrert i en sokkel. Resultatet er en stor salong som ikke bare er egnet for å sove eller ta en lur, men som også er en koselig TV eller avslapningsområde.

Se på TV og slapp av

soverom-lekeområde-lese hjørne-madrass-skinn-puter-moskva-design

Selve lekeområdet er på de øvre nivåene. En tretrapp fører til første nivå. Det er en lekematte hvor barna ikke bare kan leke, men også slappe av eller lese. Puter øker komforten på soverommet med lekeområde betydelig.

Sikkerhetsnett

soverom-leke-område-trapp-tre-lyse-barn-design-idé

I stedet for rekkverk ble det strukket garn for å beskytte barna mot å falle. Så barna kan leke vilt på soverommet med lekeområde uten at foreldre trenger å bekymre seg.

Mye naturlig lys

soverom-lekeområde-takvindu-lys-naturlig-skandinavisk stil

Takvinduene i skråtaket gir på sin side rikelig med naturlig lys. Like under første nivå er en innebygd garderobe for foreldrene med store speil. Soverommet med lekeområde tilbyr også tilstrekkelig lagringsplass, slik at den skrånende veggen brukes til dette.

Innebygd hylle

soverom-lekeområde-tv-innebygd-i-hylle-dekorasjon-planter

Soverommet med lekeområde tilbyr også noen tillegg til foreldre. I tillegg til den koselige sengen og garderoben er det også en innebygd hylle. Den brukes til å sette opp planter. Men dekorasjoner eller bøker gjør det også veldig bra her.

Fleksible nettverk for barna

soverom-lekeområde-komfort-lounge-grå-polstring-skrånende tak-idé-plassbesparende

På soverommet med lekeområde kan barna virkelig slippe damp. Nettene er ikke bare der for beskyttelse. Du kan også hoppe fantastisk på den, hvorved en god fiksering garanterer full beskyttelse. Du kan også ta en liten lur på den.

Soverom med lekeområde – liten bod

soverom-lekeområde-sikkerhetsnett-boltre-inspirasjon-anlegg-barnevennlig

Fra første etasje på soverommet med lekeområde fører en annen trapp til den siste. Det er et lite gjemmested der som er formet som et hus. Det er et praktisk tilfluktssted hvor du ikke bare kan spille, men også slappe av.

Spillbord

soverom-lekeområde-gjemme-shack-loft-se-spille bord

Det er også et spillebord i dette gjemmestedet på soverommet med lekeområde. Det er ikke bare bra for å spille. Håndverk og maling er også mye hyggeligere på denne måten.

Praktisk soverom prosjekt

soverom-lekeområde-planløsning-prosjekt-nivå-interiørdesign

Her kan du se prosjektet for soverommet med lekeområde i planleggingsfasen. Det blir nok en gang klart hvor fantastisk hele plassen brukes. Soverommet er en ide som er verdt for ethvert rom.

Design av Ruetemple.

Previous Post
Corten stålplate og røde aksenter i et minimalistisk hus i Peru
Next Post
15 kreative upcycling-ideer for gjør-det-selv-veggkroker