15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Boxfjærsenger vs. polstrede senger – forskjellene på et øyeblikk

Box vårsen trend lys grå dekorative puter

Boksen våren er nå et av de mest populære stedene å sove på tyske soverom. Ifølge undersøkelser fra GfK ble 470 000 boksfjærsenger av totalt 610 000 enheter solgt i møbelhandelen i fjor. Men hva er egentlig en boxmadrass og hva er forskjellen på en klassisk polstret seng? Disse og andre spennende spørsmål vil bli besvart for deg i denne artikkelen!

Konstruksjon av boxmadrasser

Boxfjærsenger oppbygde fjærkjerneskumlag

Først og fremst er det viktig å se på strukturen til de to sengene. Med en boxmadrass det er et søvnsystem som består av flere komponenter. Understrukturen består av en eske fylt med fjærer, som gir boksen vårbed sitt navn. Fordi det engelske ordet for springs er “Springs”. På toppen av denne boksen er en madrass som enten også har en fjærkjerne eller er laget av skum. Sist men ikke minst er det en topper på esken og madrassen, som fullfører boksen med seng og gir et sammenhengende liggeområde. Det hele rundes av med et elegant hodegjerde og en polstret ramme.

Liggende komfort med boxmadrasser

Boxfjærsenger som ligger komfort-bedre-søvn-metall-ben

Denne sammensetningen er unik blant senger og garanterer en følelse av å ligge på skyer. Kombinasjonen av forskjellige fjærkjerner og skum gir en boksfjær seng muligheten til å støtte kroppen med spisselastisitet. Med de fleste boxfjærsenger kan madrassens fasthetsgrad også velges slik at sengen kan tilpasses dine behov optimalt. Legehøyden på en boxmadrass er vanligvis mellom 50 og 70 cm, slik at det er lett å komme inn og ut av sengen. Dette gjør sengen like egnet for store og små. Det er ingen grenser for fantasien din når det gjelder valg av hodegjerder, materialer og farger for en boxmadrass!

Hvis du så ser på Polstret seng Hvis du ser, merker du at det er en seng i klassisk forstand som består av en sengeramme, en lamelramme og en madrass. I mange tilfeller hører ikke de enkelte komponentene sammen, slik at rammen, risten og madrassen må kjøpes separat. Dette kan ha både fordeler og ulemper. En fordel er at de enkelte komponentene (spesielt lamelrammen og madrassen) kan velges på en slik måte at de er individuelt tilpasset kroppen og soveposisjonen. Ulempen er da dessverre ofte i prisen, siden kjøp av de enkelte elementene kan koste penger ganske raskt.

Forskjeller og likheter

boks-vår-seng-svart-trekk-hvit-vegg-farge-grå-shaggy-teppe

Siden de to sengene nå har blitt undersøkt individuelt i strukturen, kan vi endelig avdekke forskjellene og likhetene:

Design:

Når det gjelder design, er den polstrede sengen og boksen våren på samme nivå, ettersom begge kan ha en polstret ramme og et vakkert hodegjerde, som kan utformes i forskjellige materialer og farger. Kunstlær eller et vevd stoff i antrasitt, svart, brunt eller beige er spesielt populært. Men uvanlige farger og mønstre er også mulig med begge modellene.

Henrettelser:

Både boksfjærsengen og den polstrede sengen kan varieres ikke bare i farge, men også i form. Fancy hodegjerder, spesialtilbehør eller nattbord er tilgjengelig for begge modellene. Det er også boksfjær og polstrede senger i forskjellige størrelser.

Boxmadrasser trend-amerika-lys grå-møbeltrekk-soverom-skandinavisk

Komfort:

Når det gjelder komfort, kan boksen med fjær overbevise med sin høyde og topp. Den unike kombinasjonen av eske, madrass og topper sikrer en uforlignelig soveopplevelse som ingen konvensjonell seng kan konkurrere med. Men hvis den polstrede sengen er utstyrt med en lamelramme og den ideelle madrassen tilpasset deg, finner du også en optimal liggefølelse her.

Det er forresten også polstrede senger som er utstyrt med eske. Denne boksen har imidlertid ikke en fjærkjerne og brukes bare som en sengeboks. Dette skaper ekstra plass, men det er ingen effekt av et kroppsstøttende fjærsystem.

Pris:

Sammenlignet med en boksfjærseng, som allerede representerer et komplett sovesystem, er polstrede senger ofte dyrere fordi madrassen, lamellrammen og sengestellet vanligvis må kjøpes individuelt.

Avslutningsvis kan det sies at boksfjærsengen fremstår som vinner når det gjelder komfort og pris, mens den polstrede sengen på ingen måte er dårligere enn en boxmadrass når det gjelder design. Til syvende og sist, når du velger et passende sted å sove, bør fokuset være på følelsen av å ligge, ettersom vi bruker rundt en tredjedel av våre liv på å sove og hvem som ønsker å ligge i en fin, men ubehagelig seng?

Boxfjærsenger med stoffpolstring-sorte føtter

Previous Post
Moderne tepper og veggbelegg fra Kyle Bunting
Next Post
Bygg et dukkehus selv og organiser et lekeområde på barnerommet