15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Box spring seng guide: dine spørsmål, besvart og forklart

boks-vår-seng-fordeler-følelse av luksus-soverom-høy

Når det gjelder senger, er det foreløpig bare en trend, og det er boksfjær. Boxfjærsenger har sin opprinnelse i USA, hvor de ofte brukes som hotellsenger. Men de overdådige sovekvarterene blir også stadig mer populære i Tyskland og bringer den luksushotellfølelsen inn i ditt eget soverom. De scorer ikke bare med sitt praktfulle utseende, men også med sine helt spesielle egenskaper. Hva er fordelene med en boxmadrass? Hvem passer boxmadrassene til? Disse og andre spørsmål om det spesielle sengesystemet besvares i denne artikkelen.

Hva er fordelene med en boxmadrass??

boxmadrass-fordeler-sove-komfort-høyde

Boxfjærsengen skiller seg fra konvensjonelle senger i sin spesielle tredelte struktur. Det er ingen spalteramme, madrassen er i stedet fullt støttet av en fjærkjernebase, den såkalte boksfjæren. På slutten er det en topp på toppen av madrassen.

Siden boxfjærsenger er høyere enn vanlige senger, føles det som om de flyter på skyer. Takket være konstruksjonen har den liggende overflaten en behagelig høyde på 55 – 70 cm, noe som gjør det enkelt å komme inn og ut av sengen. En fordel som spesielt eldre og mennesker med ryggproblemer drar nytte av.

Hvilke faktorer bør tas i betraktning når du velger boxmadrasser??

boks-vår-seng-fordeler-kriterier-beslutning

Hardhet: Riktig hardhetsgrad er avgjørende for den beste sovekomforten og ortopediske posisjonering av ryggraden. Dette beskriver generelt egnetheten og fastheten til en madrass for en viss kroppsvekt. Hardhetsgradene er merket med bokstaven “H” og et tall og er sortert i stigende rekkefølge fra H1 til H5. Du kan fortelle om du har valgt riktig hardhetsgrad ved at ryggraden er horisontal i sidestillingen. En madrass som er for myk eller for hard har en negativ effekt. For å bestemme riktig hardhetsgrad, er det viktig å bestemme din Kroppsmasseindeks (BMI) hjelpsom. Resultatet av beregningen er en verdi mellom 18 og 30+, som skal forstås som en veiledende verdi for anbefalt hardhetsgrad. Sørg for at hardhetsgraden ikke bare er basert på BMI, men også på produsenten, soveposisjonen og din egen kroppsstatur.

Soveposisjon: De fleste har en privilegert posisjon, som de stort sett inntar i løpet av natten. Det er derfor viktig at madrassen oppfyller de individuelle kravene. For eksempel trenger noen som liker å sove på siden en mykere overflate for hofter og skuldre enn de som sover på ryggen.

boksfjær-seng-madrass-bestem hardhetsgrad

Madrass type: En boxmadrass består omtrent av en undermadrass, en overmadrass og en toppmadrass. For å oppnå en viss grad av hardhet eller ønsket følelse av å ligge, produseres de enkelte komponentene i forskjellige design. I de fleste tilfeller er det en Bonnel fjærkjerne, en pocketfjærkjerne, en fatlomme med kjerne eller en kaldskummadrass. Disse kan alle overbevise med forskjellige positive egenskaper. Oppdag forskjellene mellom de forskjellige madrassene og sikre optimal sovekomfort for dine behov.

Alle som er interessert i en boxmadrass vil finne et veldig stort utvalg av modeller. Men ikke alle senger holder det de representerer. Det er derfor verdt å sammenligne flere modeller og utvikle ulike evalueringskriterier for å finne din personlige testvinner. Det er mer informasjon, for eksempel i Box spring bed test av Boxspring-Kiki. Der finner du ikke bare en positiv eller negativ vurdering, men også informasjon om hvem boxmadrassen er egnet for.

Hvilket tilbehør er det til boxmadrasser??

boksfjær sengetilbehør-sengetøy-laken-passform

Topper kan ganske enkelt tenkes som en annen tynn madrass som hviler på selve madrassen. Ikke alle produsenter tilbyr sengene sine med madrass og topper, og derfor stiller mange kunder seg spørsmålet: Trenger du virkelig en topper? Selvfølgelig kan du også sove uten topper. Men det er mye å si for å velge en boxmadrass med topper. Selv om det også kan forbedre liggekomforten, tjener det også mye når det gjelder hygiene og klimaegenskaper.

Fordelen med to enkeltmadrasser i en dobbel boksfjærseng er åpenbar: alle kan velge sin egen individuelle madrass med riktig fasthet. Det kan imidlertid skje at madrassene glir litt fra hverandre. Det irriterende å skyve madrassen tilbake om morgenen kan selvfølgelig være veldig irriterende i lengden. Dette kan utbedres med antiskli-matter og / eller en kontinuerlig topper, som gjør sengen til et stort solingsområde uten irriterende sprekker for besøkende.

Hvor høyt skal nattbordet for en bokseringseng være?

boks-vår-seng-høyde-nattbord-planlegging

Den rette desserten er definitivt en del av en god boxmadrass. Høyden på nattbordet bør selvfølgelig også tilpasses sengens høyde: en høyde mellom 57 og 65 centimeter ville være optimal. Sengebenker tilbyr et like stilig tillegg og praktisk oppbevaringsplass for nattbordene. Forresten, det er også barnesenger for babyer som er ekstra høye og lett kan tilpasses foreldrenes bokseng.

Hvilken boxmadrass for små rom og skråtak?

På grunn av strukturen er boksfjærsen relativt omfangsrike og tar optisk mye plass. Derfor er de faktisk ikke egnet for små soverom. Men en boksfjærseng uten hodegjerde gir praktiske fordeler og kan også brukes i små rom. De som bevisst klarer seg uten det polstrede sengegavlet, sparer på høyde og lengde. Sengen kan plasseres så ideelt at du ikke sløser med plass.

For hvem er en boxmadrass egnet??

boks-vår-seng-som-passer-unge-2-personer

Boxfjærsenger er i utgangspunktet egnet for alle. Imidlertid spiller mange forskjellige faktorer en rolle i utvalget: kroppsvekt, sauevaner, alder, allergier, personlige preferanser, etc. Det eneste som er avgjørende er å informere deg selv på forhånd og finne den perfekte sengen for dine behov. Fordi den dyreste sengen ikke alltid er den mest passende.

Vi har kort oppsummert noen anbefalinger i tabellen nedenfor. Vi ønsker deg avslappende netter i en boxmadrass!

Understruktur overmadrass
for lette mennesker Velg en underkonstruksjon med Bonell -fjæring: Bonell fjærkjerner er egnet for personer opptil 80 kg Madrass med fatlommer (250 fjærer per kvadratmeter) fritt valgbart
opptil 100 kg Boksfjær med fatlomme Madrass med fatlommer

– 260 fjærer per kvadratmeter

– Kaldskumdeksel sikrer en fastere base

Topper med kaldt skum
for overvektige – stabil ramme og føtter i massivt tre

– Tønne fjærkjerne

– En madrass med 500 fjærer per kvadratmeter gir god støtte

– Madrassen er ideelt dekket med kaldt skum

– Toppers laget av kaldt skum eller visko forsterker basen

– "Høy motstandskraft" Topper

for rygg- og magesviller Boksfjær med fatlomme – Rygg- og magesviller bør sikre at de har en tendens til å ligge mer fast på alle områder

– kjerne av høy kvalitet laget av kaldt skum, støpt skum eller latex

– Lomme eller fatlomme fjærkjerne

– H2

Topper med kaldt skum
for sideleier Boksfjær med fatlomme – Madrass med fatlomme fjærkjerne, naturlige latexmadrasser

– Vær oppmerksom på passende madrassinndelinger

– Skulder- og bekkenområdet må gjøres mykere

– H1

myk liggefølelse

– Latex topper

– Visco skum

for kraftig svette Boksfjær med fatlomme Innerspring madrass

– Komfortskum, kaldt skum, latex, gel

– Topper laget av klimatisk latex

– Topp med kaldt skum – skum bør ideelt sett være åpent og derfor pustende

– Toppdeksel med allround klimaanlegg

for allergikere Innerspring -understrukturen sikrer alltid god ventilasjon

– Trekk av kunstlær eller treelementer i stedet for møbeltrekk

Ideelt sett en madrass laget av et pustende materiale: kaldskummadrass, naturlig latexmadrass, fjærmadrass Bruk innkapslinger – middavvisende trekk til madrasser og toppers

– Topper med latex

for barn 7 – 11 år: 90 x 200 cm

12 – 15 år: 140 x 200 cm

fra 15 år: 140 x 210 til 220 cm

Siden barn beveger seg mye mens de sover, må det være samme stabilitet over hele liggeoverflaten. fritt valgbart
for singler 90 x 200 cm

100 x 200 cm

120 x 200 cm

140 x 200 cm

tilpasset personlige behov fritt valgbart
for 2 personer – 140 x 200 cm perfekt for de som nettopp har forelsket seg

– Størrelsen 160 x 200 cm er populær blant

Ekteskapssenger

– 180 x 200 cm ideell som dobbeltseng

Ulike grader av fasthet for de enkelte madrassene som kreves i dobbeltsengen en flott allsidig topper å anbefale

for eldre Boxfjærseng med motor – myk

– Madrass med trommelommerfjærer

– avhengig av vekten – mellom 250 og 500 fjærer per kvadratmeter

Topp med kaldt skum

Viscotopper

Previous Post
Corten stålplate og røde aksenter i et minimalistisk hus i Peru
Next Post
15 kreative upcycling-ideer for gjør-det-selv-veggkroker