15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Klesstativ på soverommet: 18 alternativer til klesstolen

klesstativ på soverommet kule-stue-ideer-stoler-stiger-metall-tre

Hvem setter ikke pris på den gamle gamle stolen på soverommet, som er så flott som en hylle for slitte klær om kvelden når du bare er for trøtt til å legge dem fra deg. Hvis du ikke vil gå glipp av klesstolen og fortsette å gjøre uten å brette klærne, kan du vurdere andre interessante alternativer til garderoben, som du midlertidig kan lagre klærne dine på en mer stilig måte. Sjekk ideene våre for det Kåpehylle på soverommet og la deg inspirere til å finne den perfekte varianten.

Garderobe på soverommet – ideer å etterligne

klesstativ på soverommet møbler-ideer-garderobe-alternativ

Denne klesstativet er en flott og praktisk idé for klesstativet på soverommet. Designet, som minner om en kleshest, er en fin måte å raskt ta av deg klærne. Hvis du blir hengt opp som en kleshest, må du ikke krølle før neste dag. Planlegg en tilstrekkelig stor avstand mellom trinnene.

Kåpehylle på soverommet – kule leveideer

klesstativ på soverommet stige-svart-minimalistisk-idé-kreativ

En enkel stige kan brukes til å lage et praktisk anlegg, inkludert et klesstativ på soverommet. Stigen lener seg ganske enkelt mot veggen og klærne kan fjernes umiddelbart. Denne varianten er ikke bare praktisk, men også ekstremt attraktiv. Hvis du fortsatt har en overflødig stige, kan du bruke den med en gang.

Stige som ekstra lagringsplass

klesstativ på soverommet veggdekorasjon-møbler-ideer-stige-to-farge-moderne

Du kan også redesigne en stige som klesstativ på soverommet eller til og med bygge den selv. Deretter kan treet (eller metallet) males som ønsket, slik det ble gjort i dette eksemplet. Ta også en titt på trinnene. De stikker ut på den ene siden og kan derfor også brukes som frakkekrok.

Opprinnelig levende idé for soverommet

klesstativ-soverom-lagring-ideer-stige-sidebord-betong-metall

Hvis du foretrekker en ferdigstilt stige som klesstativ på soverommet, vil du bli overrasket over hvor mange forskjellige modeller som er tilgjengelige. De varierer i form og størrelse og kan velges i henhold til dine krav. Siden denne typen lagringsplass for soverommet er veldig trendy, kan du også finne passende stiger i mange møbelbutikker.

Lag levende ideer selv

klesstativ-soverom-stige-kjede-trinn-hengende-klær-inspirasjon

Hvis du ikke har plass på gulvet for å sette opp stigen, velger du dette alternativet. Stigen er ganske enkelt festet til taket som et klesstativ på soverommet med en kjede. Sørg for å bruke riktige kroker, plugger eller skruer som tåler vekten. Du kan nå kaste klærne over trinnene eller henge dem opp med kleshengere.

Bruk et klesstativ

klesstativ på soverommet stue-ideer-gjør-det-selv-klesstativ-hvit

Et klesstativ er også perfekt for å legge ned klær raskt. I tillegg tar den ikke mye plass, slik at det raskt blir funnet et hjørne for ham på soverommet. Denne typen klesstativ på soverommet kan velges helt etter dine behov eller designet for å matche din interiørstil.

Enkelt klesstativ

klesstativ-soverom-hvitt-stativ-skandinavisk stil-enkelt

Valget er uendelig igjen. Trinnene kan ha forskjellige lengder og i et hvilket som helst antall. Du kan bestemme dette avhengig av plassen du har tilgjengelig. Varianten for klesstativet på soverommet ovenfor har korte trinn, noe som betyr at stativet tar et mindre område.

Angi fargeaksenter

klesstativ-soverom-ikea-klesstativ-grønn-dekorativ-uformell

Møbler og annet tilbehør kan brukes perfekt til å sette dekorative og fargede aksenter på soverommet. Når du har bestemt deg for et klesstativ, kan du velge denne klesstativet på soverommet i hvilken som helst farge eller til og med male den selv.

Industriell aksent

klesstativ-soverom-hvitt-klesstativ-møblering ideer-original

Hva med å bruke metall og rør til klesstativet som klesstativ på soverommet i stedet for tre? Du kan sette disse sammen som du vil og tilpasse stativet til tilgjengelig plass. Bare la mindre rørstykker peke oppover, så har du kroker som du kan bruke til å henge opp klærne.

Kreative møbleringsideer – klesstativ til veggen

klesstativ-soverom-stimulering-frakk-krok-vegg-gren-optikk

En variant når det er lite plass er å bruke veggen igjen. Alle som påstår at frakkekroker bare hører hjemme på gangen, har ennå ikke sett hvor effektive de kan se ut på soverommet. Heng klærne dine der om kvelden i stedet for å få dem på stolen, og du kan kaste dem neste morgen uten å bekymre deg for rynker.

Enkel kappekrok

klesstativ-soverom-klassisk-frakk-krok-garderobe-vegg

Enten du velger en fancy eller en enkel design for frakkekroken som en frakkestativ på soverommet, avhenger helt av din smak og resten av dekorasjonene på soverommet. Hvis du allerede har mange dekorasjoner til veggen eller andre slående ting i rommet, kan det være bedre å velge frakkekroken mer nøytral.

Alternative ideer for garderoben

frakkestativ-soverom-moderne-metall-svart-minimalistisk-frakkstativ-ideer

Dette kompakte, men likevel romslige systemet som klesstativ på soverommet kan brukes på mange måter. Du kan enten kaste klærne over skinnene eller velge et ryddigere arrangement ved å henge dem på kleshengere. Det er til og med et oppbevaringsområde for poser eller esker. Denne ideen er perfekt når du ikke har plass til et skap.

Gull for glamour

klesstativ-soverom-hylle-vesker-sko-gull-farge

Den samme modellen for et klesstativ på soverommet er vist her igjen i en gullversjon. Du kan også få et slikt design laget for deg og deretter velge et hvilket som helst antall horisontale stenger som du deretter kan kaste klærne over. Med individuelle modeller, tenk nøye på forhånd hva du vil bruke hyllen til.

Garderobeskap for soverom laget av hengestenger

garderobe-soverom-inspirasjon-hengende-møbler-kleshengere-hacks

Her kan du se en kombinasjon av hengestigen og de to modellene ovenfor. Det er en metallstang som er festet til taket. For de veldig pene blant dere, kan kleshengere brukes igjen med denne frakkestativet på soverommet. Men det er selvfølgelig også mulig å kaste klærne uformelt på, som med den klassiske stolen.

Uformell lagringsplass for soverommet

Klesstativ-soverom-stang-tak-hengende-kleshenger

Du velger lengden på stangen avhengig av ledig plass. Et praktisk trekk ved disse hengende variantene for klesstativet på soverommet er at det fortsatt er nok plass under for andre ting. Sett opp sko eller dekorasjoner eller møbler og utnytt alle ledige plassene i rommet fullt ut.

Flott idé for klesstativet på soverommet

klesstativ-soverom-stol-idé-metall-ramme-hengende-klær

Men hvis du ikke vil klare deg uten den klassiske stolen, kan du se frem til to andre kreative varianter for kappestativet på soverommet. En av dem er denne rammen, som er i form av en stol, men faktisk ikke er det. Setet mangler, men dette bidrar perfekt til at hele rammen kan brukes til å lagre klær. Som en billig DIY -idé er det bare å fjerne setet på stolen.

Kreative møbler

klesstativ-soverom-halvstol-ikea-hack-vegg-dekorasjon-praktisk

Siden vanligvis bare ryggstøtten til stolene brukes til å lagre klærne, ville denne plassbesparende ideen også være godt egnet for soverommet. Få noen stoler du kutter i to (eller mer, avhengig av plass) med en sag. Denne halvstolen festes deretter til veggen, da den ikke kan stå spesielt stabil med bare to bein. Du har allerede et klesstativ på soverommet uten å måtte undvære en stol.

Møbler ideer

garderobe-soverom-vintage-stoler-tre-parkett-interiør

Du kan tilpasse dette originale soverommet til din interiør ved å bruke moderne, rustikke eller vintage stoler. Som du kan se, er det ingen grenser for fantasien når det gjelder innredning av hjemmet. Kanskje vi har inspirert deg nok til at du kan finne på noe eget? Ha det gøy å lage!

Previous Post
Moderne tepper og veggbelegg fra Kyle Bunting
Next Post
Bygg et dukkehus selv og organiser et lekeområde på barnerommet