15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Soverom i støvete rosa: ideer til fargekombinasjoner som veggmaling & Co.

Farger spiller alltid en spesielt viktig rolle i interiørdesign. De setter tonen i rommet og påvirker humøret og følelsene våre. Du bør definitivt vurdere dette når du maler og velger møbler og hjemmetilbehør. Myke farger og koselige tekstiler, for eksempel, forvandler soverommet til det perfekte stedet for å lade batteriene, slappe av og sove. Siden fargen rosa vanligvis er forbundet med romantikk og positiv, er det ikke rart at mange ønsker å male soverommet sitt rosa. Veggfargen old rose er spesielt populær.

soverom-mørk rosa-vegg-maling-hvite-møbler

Fargenyansene til rosa er ekstremt forskjellige og kan ha svært forskjellige effekter. Men hvis du ikke vil at det skal være for jentete og prangende, så ville støvrosa være en fin variant. Hvis du vil designe soverommet ditt i støvete rosa, så har du funnet det her. I det følgende vil du finne ut hvordan veggfargen gammelrosa ser ut og hvilke farger som passer best med den, slik at den myke fargen best kan utfolde effekten.

Hvordan ser fargen mørk rosa ut?

Dusty pink er en varm pastellfarge med en liten grå nyanse blandet inn. Grå blir vanligvis laget ved å blande hvitt og svart. Jo mer svart som brukes, jo mørkere blir det grå. Jo sterkere den grå komponenten er i rosa, jo kjøligere blir fargen. Slik skapes de lyse og mørke nyansene til gammel rose. I RAL -fargene er gammel rose under nummer RAL 3014 og tilhører den røde gruppen (RAL 3000 – 3033).

Støvete rosa veggmaling mer populær enn noensinne

soverom-mørk rosa-varm-krem-møbler

Tidløs og edel, iøynefallende, men ikke prangende, avslappende, men likevel spennende. Dusty pink ser veldig hyggelig og feminin ut uten å være for barnslig. Den har en edel sjarm og kan derfor ikke bare brukes på barne- og ungdomsrom. Støvete rosa ser mer voksen ut enn rosa, men fremkaller fremdeles romantiske følelser.

Støvete rosa veggmaling for en romantisk atmosfære på 38 bilder

Kombiner fargen pulverrosa riktig – ideer for livsstil og styling

Lev og stil med trendfarger 2016 – babyblått og rosa er inne

soverom-dusky-rosa-tapet-akvarell-look

Dusty pink er en litt røykfylt pastellskygge som kan bringe en koselig atmosfære inn på soverommet. Fargen utstråler en viss varme og kan enkelt kombineres med forskjellige livsstiler. Selv om mørkrosa ofte er forbundet med en spesiell vintage -stil, passer det også godt til moderne livsstiler.

soverom-dusk-rosa-ungdoms-rom-fototapet

Gammelrosa er spesielt populær som veggfarge. Avhengig av effekten du vil oppnå i rommet og om skyggen er lys eller mørk, kan du male alle veggene eller bare en av dem i gammelrosa. Mørke veggfarger bør alltid brukes med forsiktighet, ellers kan rommet virke kjedelig.

mørk rosa-dekorasjon-soverom-lampeskjermer-grå-vegg-maling

Som en fargeaksent har den rike gamle rosa et veldig elegant preg. Det er nå fint mønstrede tapeter på markedet som kombinerer gammel rose med andre nyanser og understreker effekten med vakre motiver. På den måten ville den monokrome veggen ikke se for ensformig ut.

Hvilke farger harmonerer gammelrosa med?

dusk-rosa-farge-kombinert-dempet-palett

I prinsippet kan gammelrosa kombineres vakkert med mange farger. Spesielt i forbindelse med hvitt, grått og brunt, skapes flotte fargekombinasjoner. Dette er igjen dempede nyanser og ikke lyse farger. De gamle rosa tonene er spesielt delikate og reserverte.

Støvete rosa og hvitt

soverom-mørk rosa-design-polstret seng-teppe-gardiner

Hvitt er et symbol på renhet, klarhet og kan også formidle renslighet. Støvete rosa og hvitt er et vakkert drømmepar som ser tidløst og rolig ut. I tillegg får hvitt rom til å se større og lysere ut. Gulhvit fungerer også godt for denne kombinasjonen.

Støvete rosa veggmaling på barnerom, tregulv, barneseng

Støvete rosa og brun

soverom-mørk rosa-krem-beige-brun

Gammel rosa og brunt har noe til felles: den røde undertonen, som får begge til å virke spesielt varme. For at kombinasjonen ikke skal se for kjedelig ut, bør det planlegges en lysere farge for fargeskjemaet. Lysebrune toner som krem, beige, cappuccino eller taupe ser flott ut ved siden av gammelrosa.

Støvete rosa og grått

soverom-mørk rosa-grå kombinasjon

Rosa og grått er en klassisk og stilig fargekombinasjon som er frisk og likevel ikke for påtrengende. Fargene harmonerer perfekt med hverandre og understreker til og med hverandre enda mer. Grå står for enkelhet og nøytralitet, mens gammelrosa gir kontrast og teft.

Soverom grårosa veggfarge lysegrå gardiner og sengetøy i rosa

Støvete rosa og pastellgul

mørk-rosa-farger-kombinere-varme-farger-palett

Rosa og gult er en munter fargekombinasjon som skaper et lyst og solfylt humør. Dette skaper et ukomplisert utseende som også kan være spesielt innbydende på soverommet.

Støvete rosa og bærtoner

mørk rosa-farge-palett-harmonisere-bær-toner

Bær har ofte sterke farger, men noen ganger er bærtoner som burgunderrød, bjørnebær og blåbær mer dempet. Fargen plomme legemliggjør mystisk ekstravaganse og kan brukes som en kontrastfarge til en lys gammel rosa nyanse.

soverom-dusk-rosa-ungdoms-rom-tapet-geometriske-mønster-nyanser

Geometriske mønstre er for tiden veldig på moten og ser alltid veldig imponerende ut på veggen. Dyktig dosert, dette er alltid en god veggdesignidé som du enkelt kan implementere i dine fire egne vegger. Ved hjelp av sjablonger og de riktige fargene kan du enkelt lage vakre mønstre.

Fargen mauve 

soverom-dusk-rosa-grå-sengeteppe-pute

Rosa brytes ned i så mange nyanser at det raskt blir forvirrende. For eksempel er støvrosa ofte forvekslet med fargen mauve. Men dette er en blek lilla med en liten blå skjær. Navnet kommer fra blomstermalven, som også har lilla blomster.

Støvete rosa mauve veggmaling i soverom skap over seng moderne taklampe

gammel-rosa-farger-palett-kombinere-grå-blå

Trendfargen pulverrosa – lysere enn gammelrosa

soverom-mørk rosa-vegg-paneler-lys-tre-krem-kombinere

Denne spesielle nyansen er et sted mellom beige og rose, men har også et snev av aprikos. Det er en flott naken tone som ser fantastisk delikat ut. Pulverrosa som veggfarge kan fantastisk kombineres med krem ​​og lyst tre.

soverom-dusky rosa-pulver rosa-krem

Så hvis du er ute etter en stilig og tidløs farge på soverommet ditt, har du kommet til rett sted med gammelrosa. Fargen er ikke bare forbundet med femininitet, men også med positive ting og godt humør. Du kan komme i gang med et par hjemmetilbehør eller sengetøy i støvrosa. Du kan også kombinere gardiner og puter. Hvis du er litt modigere og ønsker å gjøre drømmen til jenta din til virkelighet, gi soverommet ditt en mørk rosa strøk med maling!

Previous Post
Moderne tepper og veggbelegg fra Kyle Bunting
Next Post
Bygg et dukkehus selv og organiser et lekeområde på barnerommet