15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Soverom kommode med iøynefallende design som en del av interiøret

Soverom kommode skjenk-moderne-norman-novamobili

Soverommet er et av områdene der mesteparten av tiden tilbringes hjemme. Derfor bør man føle seg komfortabel i dette rommet og kunne slappe godt av. Med de riktige møblene kan du sette opp et koselig soverom og nyte god komfort. Lagringsmuligheter er et viktig aspekt ved soveromsmøbler. Tilstrekkelig lagringsplass er et must i dette området, så det bør være rikelig med det. I tillegg til en garderobe, kan et soverom kommode være fordelaktig for de små klesplaggene. Det avrunder møblene på soverommet og kan være vakkert dekorert.

Soverom kommode Norman av Novamobili

Soverom kommode eik-skjenk-skuffer-norman-novamobili

Hvis du ikke vil innrede soverommet ditt med en typisk Ikea -kommode, kan du velge et designermøbel i stedet. I dette innlegget har vi satt sammen noen av de vakreste soveromskodene fra kjente møbelmerker, som imponerer med et helt spesielt design.

Soverom kommode tre-eik-skuffer-norman-novamobili

Den normanniske kommoden fra den italienske møbelprodusenten Novamobili kombinerer treets stabilitet med den tidløse elegansen i marmor. Eikeskuffene harmonerer perfekt med den hvite marmoren og gir samtidig mye lagringsplass. De er helt håndtaksløse, noe som bidrar til den moderne designen. Soveromskommoden passer til nesten alle møbler og er tilgjengelig i to forskjellige tretoner.

Lindo kommode av høy kvalitet laget av tre og marmor av MisuraEmme

soverom-kommode-tre-marmor-elegant-design-misuraemme

Lindo soverom kommode av MisuraEmme har et lignende design. Tre og marmor brukes igjen i produksjonen og skaper et utseende av høy kvalitet. I motsetning til Novamobili -modellen brukes mørk marmor til Lindo, som harmonerer vakkert med det mørke treverket. Designermøblene passer både i moderne og klassisk innredede soverom og er et godt tillegg til garderoben.

soverom-kommode-marmor-tre-skuffer-lindo-misuraemme

Med sine seks separate skuffer tilbyr kommoden tilstrekkelig lagringsplass for klær eller tilbehør. Videre kan overflaten designes med alle dekorative gjenstander som gir rommet prikken over i’en. Vakre vaser med friske blomster, små kunstverk eller elegante smykkeskrin passer perfekt på den. Siden kommodene vanligvis er lavere enn en garderobe, tilbyr de også nok plass til vakre veggdekorasjoner.

Honey Night soverom kommode med et flott design

soverom-kommode-skjenk-speil-tre-honning-natt-tonin-casa

Hvis du er ute etter en stemningsfull aksent for soverommet, er kommoder med et iøynefallende design perfekt for deg. Honey Night er et veldig spesielt møbel som kan tjene som oppbevaring og nattbord samtidig. Denne kommoden er lavere enn en konvensjonell modell, men bredere. Funksjonen som umiddelbart skiller seg ut er speilet som er integrert i fronten. I kombinasjon med en trefiner blir det laget en helt spesiell design som ligner en honningkake. Takket være speilet ser hele rommet større og lysere ut.

Flytt kommode fra Moverel med et fleksibelt design

soverom-kommode-hvit-matt-tre-skjenke-flytte-moverel

Den høyre kommoden for soverom skal kombinere funksjonalitet og et vakkert design. Noen ganger vil en tradisjonell kommode ikke passe i soveområdet, spesielt når det gjelder en liten leilighet. I disse tilfellene designet den portugisiske møbelprodusenten Moverel Move -modellen, som kan tilpasses brukerens behov.

soverom-kommode-hvitt-tre-interessant-design-flytte-moverel

Move består av flere moduler som kan omorganiseres etter behov slik at de passer inn i alle rom. De enkelte tredelene er malt hvite og gir rommet mye varme og hygge. Ellers har designet blitt ryddet opp og preget av klare linjer, og er derfor perfekt for den moderne innredningsstilen.

Mer struktur i soveområdet med Tiffany kommode fra Pacini & Cappellini

soverom-kommode-hvit-strukturert-tiffany-pacini-cappellini

Med de riktige møblene kan du visuelt forbedre ethvert rom og kreativt designe og dekorere det. Designeren Elena Vigano har laget en moderne soverom kommode i hvitt med en strukturert overflate for Pacini & Cappellini designet. Tiffany er en kommode på soverommet som umiddelbart blir et blikkfang i interiøret takket være de strukturerte frontene. Den er perfekt for store eller små soverom og ser vakker ut i kombinasjon med et matchende veggspeil.

Elegant Chanel soverom kommode av Dall’Agnese

soverom-kommode-beige-romantisk-speil-chanel-dallagnese

Selv om kommoder ofte virker for enkle og noen ganger overflødige, er de en viktig del av innredningen i soveområdet. En høyglans kommode som Chanel av Dall’Agnese gir rommet det spesielle og utstråler eleganse. Det høyglansede utseendet suppleres med silkeaktige elementer laget av mikrofiber, som ytterligere forfiner designet.

soverom-kommode-høyglans-elegant-chanel-dallagnese

Denne kommoden er en del av en hel samling soveromsmøbler som har samme mønster. Likevel ser den tre-lags kommoden spesielt dekorativ ut alene og kan integreres i forskjellige møbler med sin nøytrale farge.

Soveromskommode med klassisk design – Symfonia av Dall’Agnese

soverom-kommode-hvit-retro-design-symfonia-dallagnese

Symfonia -modellen fra Dall’Agnese er perfekt for soverom med klassiske møbler. Klassiske design skiller seg fra de moderne på noen få måter. På den ene siden står de ikke direkte på gulvet, men har vanligvis dekorative føtter som avrunder hele designet. På den annen side er klassiske modeller laget med iøynefallende håndtak, mens de moderne er stort sett uten håndtak. En klassisk soverom kommode er perfekt for landstedet stil og gir rommet et romantisk preg.

Kommode med speil av Grifoni Silvano

soverom-kommode-speil-klassisk-design-grifoni-silvano

Mange klassiske soverom kommoder er parret med et speil og fungerer også som et toalettbord. Et vakkert eksempel på dette er denne kommoden av tre i midten av århundret av den italienske designeren Grifoni Silvano. Den kombinerer romantikk og nostalgi og er best egnet for soverom i shabby chic eller landstedstil.

Soverom kommoder Cordage av Caroti med maritimt design

soverom-kommode-barnerom-skuffer-cordage-caroti

Kommoder er også spesielt praktiske på barnets soverom og tilbyr til og med et alternativ til en garderobe. Barneklærne kan lagres i den uten problemer og er alltid klare til hånden. Det italienske møbelfirmaet Carioti designet Cordage -kommodene, som har en vakker, maritim design. De er tilgjengelige i to forskjellige størrelser, slik at de passer perfekt i ethvert barnerom.

soverom-kommode-maritimt design-barnerom-cordage-caroti

Med denne modellen kan du velge mellom en vanlig tre-trinns kommode og en høyere, smalere versjon. Materialene som brukes i denne designen er tre og lær, og et tau skaper den vakre, nautiske teftet.

Vintage soverom kommode fra Loaf

soverom-kommode-resirkulert-tre-vintage-hoot-brød

Vintage -stilen på soverommet blir mer og mer viktig og kan oppnås med passende materialer og farger. Et soverom kommode laget av gjenvunnet tre kan gi rommet en hvilken som helst retro stil og tilbyr et rimelig alternativ til designermøbler. Hoot -skjenken fra den britiske produsenten Loaf er et eksempel på dette. I tillegg til praktiske skuffer, tilbyr dette møbelet også to større lagringsområder med skyvedører, som er perfekte for oppbevaring av mindre brukte gjenstander.

Previous Post
Corten stålplate og røde aksenter i et minimalistisk hus i Peru
Next Post
15 kreative upcycling-ideer for gjør-det-selv-veggkroker