15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Soverom i landlig stil: eksempler på møbler, dekorasjonsideer og mer

soverom i landlig stil gardiner-blå-solid-seng-veggdesign

Hvis du vil føle deg komfortabel og trygg i dine egne fire vegger og strebe etter det naturlige og hjemmekoselige, kan du oppnå ønsket atmosfære med møblene i leiligheten din. I dagens artikkel har vi satt sammen ideer for soverom i landlig stil som skårer med et flott utseende, varme og hygge og lar ingenting være å ønske. Enten store eller små, rustikke eller moderne, i det følgende bildegalleriet finner du soverom i landlig stil som matcher din individuelle livsstil. La deg inspirere av den mangefasetterte country house -stilen!

Innred soverommet i landlig stil og skap en følelse av trygghet og idyll

tre-rustikk-country-stil-mørke-bilder

Hvis du innreder soverommet ditt i landlig stil, skaper du en avslappet atmosfære og bringer et stykke natur inn i hjemmet ditt. Denne livsstilen er nær naturen, koselig og idyllisk. Det landlige interiøret i dine egne fire vegger har mange fasetter og overbeviser med mange landlige stiler som tilbyr noe for enhver smak. Uansett om du tiltrekkes av fransk, engelsk, amerikansk, skandinavisk eller toskansk stil, vil du med denne livsstilen sikre en god søvn og skape et koselig tilfluktssted.

Lag landstedstil ved hjelp av veggedesign, møbler og dekorasjon

massivt tre-blå-deco-pute-country-stil

Uavhengig av størrelsen på rommet, er fokuspunktet for hvert soverom i landlig stil en overdådig seng. Senger av massivt tre eller dekorert med vakre utskjæringer bidrar til den spesielt hjemmekoselige atmosfæren og setter lekne aksenter i rommet. Sengen så vel som de andre møblene i herregårdsstilen er sanne kunstverk som utgjør denne unike stilen. Et soverom i landlig stil kan skinne i både lyse og mørke farger, men innredningen er aldri uten tre. Dette materialet utstråler varme og sikkerhet.

rustikk-vegg-design-vegg-farge-poss

En himmelseng, en fransk seng og en seng laget av tre og utsmykket metall preger soverommet i landlig stil. Andre typiske materialer fra naturen som dukker opp i denne stilen er stein og rotting. Du er også velkommen til å bruke skinn, tekstiler, lin, bomull og pels i soveområdet. Hvis landstedet er for vanskelig for deg, er du velkommen til å prøve kombinasjoner med moderne elementer fra shabby chic eller vintage stilen. På denne måten får stilen letthet og diskrethet.

krem speil lamper dekor soverom

Som følgende eksempler på møbler for soverom i landlig husstil, inviterer sengene med de mange putene og kosete, myke sengeteppene til å slappe av og tilby muligheten for en rolig frokost i Fett eller en varm, lang lesekveld. I tillegg til tremøblene, inneholder det rustikke eller moderne soverommet i herregårdsstilen hjemmetekstiler med subtile eller lekne blomstermønstre. Blomstermotivene på putetrekkene eller teppene er en flott dekorasjonside og forvandler din komfortable seng til en solrik blomstereng.

nøytral-blå-hvite soveromsmøbler

Hvis du vil dekorere soverommet i landlig stil, kan du enkelt gjøre det med subtile farger eller tradisjonelle mønstre. Striper på tekstiler eller kanskje kontrollerte mønstre i liten skala fremkaller en ny romlig effekt på kort tid og forblir tro mot den valgte livsstilen. For dekorasjon på landet er typiske fargekombinasjoner som rødt og hvitt eller blått og hvitt. Tre- og beige tonene er en selvfølge for denne livsstilen, men du er velkommen til å sette fargeaksenter i en sterk mørk blå, grønn eller delikat rosa. Alt du liker er selvfølgelig tillatt. Men ikke overdriv med rastløse mønstre og for mye farge, da dette rommet til syvende og sist er ment å gi avslapning og ro.

seng-engelsk-soverom-lanehouse-stil

Halvgjennomsiktige, gulvlange gardiner rundt vinduene i soveområdet gir ekstra sikkerhet i rommet. Slik at du er sikret en god søvn, kan du også velge tunge gardiner, da disse mørkere rommet bedre. Match fargen på gardinene med fargen på veggen på soverommet. Gardinstenger laget av messing, hvis ender er litt utsmykkede, passer perfekt inn i landstedet.

tekstiler-himmelseng-rosa-blå

Når det gjelder dekorasjonen på soverommet i landlig stil, kan du skape en hyggelig og rolig atmosfære ved hjelp av noen duftende stearinlys, samt bringe noen fargesprut inn i rommet. Rosetter med forskjellige dekorasjoner og mønstre på veggen ser også flotte ut. En annen dekorasjonside som påvirker hele romstemningen, er å sette bilder på veggene. Bilder som viser landskap, roser eller hortensiaer, passer inn i et typisk landstedssoverom.

pels-country-stil-moderne-gardiner

Tradisjonelle motiver er også gamle villaer og slott samt kjæledyr og husdyr. Engler og forfedreportretter skaper et enstemmig utseende. Sepia-fargede bilder i vintage bilderammer ser også bra ut på soveromsveggen. Fylkesstil er på ingen måte gammeldags. Du kan absolutt gi møblene i landstedet et veldig individuelt preg og implementere mange nye og hvorfor ikke abstrakte dekorasjonsideer.

rosa-grønn-blå-gardiner-landlig-soverom

Hvis du vil gi soverommet ditt det typiske landlige utseendet, bør du ikke neglisjere det riktige veggdesignet. Vegger i trepanel er veldig karakteristiske for den allsidige landstedet. Hvis du vil trylle frem en lett og diskret landstedstil, kan de upussede veggene ha stor romlig effekt. Spesielt når flotte og unike møbler skal være i forgrunnen, er de bare veggene et ideelt lerret for dem. I tillegg skaper dette en spennende kontrast som ikke går upåaktet hen.

soverom franske gardiner tapet

Bakgrunnsbilder er en fin måte å etterligne forskjellige materialer som tre eller murstein på en villedende realistisk måte. Bakgrunnsbilder med myke blomstermotiver og subtile fargesprut gir også soverommet i landlig stil et romantisk, shabby chic preg. Veggfargen spiller en viktig rolle i soverommet i landlig stil. Soveområdet skal virke behagelig og rolig, og det er derfor innbydende, elegante og subtile farger alltid er å foretrekke.

grønn-hvit-beige-enkel-country-stil

Veggfargene i landlig stil er stort sett hvite eller malt i en annen lys farge. Naturtoner, pastellfarger, beige eller lysegul passer også godt til den koselige herregårdsstilen. Subtile gullakenter på veggene ser også stilige ut og gir et elegant preg. Hva synes du om et soverom i landlig stil i hvitt? Med denne nøytrale veggfargen vil rommet se bekymringsløst ut og rett og slett tidløst moderne.

landlig stil-soverom-blå-teppe-seng

Den hvite veggmaling utstråler eleganse, renslighet, orden og friskhet. Det hvite soverommet kombinerer dyktig det rustikke med det moderne, noe som gjør det til hvilken som helst farge når det møbleres og designes i en moderne herregårdsstil. Veggene malt i hvitt gir deg mye frihet når du skal sette opp og dekorere.

trebjelker-landstil-anheng-lys-blå-skrånende

Den friske, hvite veggfargen fungerer i landlig stil som det ideelle grunnlaget for hjemmetilbehør og møbler du vil sette i rampelyset på en smakfull måte. Et helt hvitt hus på landet hus fascinerer med en helt spesiell sjarm. Hvit er også en perfekt farge for soveromsmøblene dine. En massiv treseng i hvitt kommer til sin rett i både store og små soverom. Med skinnende hvite møbler vil din byleilighet skinne med en frisk herregård.

Previous Post
Moderne tepper og veggbelegg fra Kyle Bunting
Next Post
Bygg et dukkehus selv og organiser et lekeområde på barnerommet