15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Den riktige puten for din soveposisjon og topp 5 viskoseputer

Kjøp riktig putetips-valg-søvn

En god og avslappet søvn er ekstremt viktig. For at dette skal garanteres, er imidlertid ikke bare den riktige madrassen veldig viktig, men også en passende pute. Men siden utvalget er ganske stort i disse dager og du vanligvis ikke aner hva du skal se etter, er denne oppgaven, som ved første øyekast virker enkel, absolutt ingen piknik. Vi vil gjøre valget og kjøpet litt enklere ved å gi deg noen tips til den riktige puten du bør huske på. I tillegg til dette, bør du også kunne motta personlig hjelp i virksomheten.

Hvilken pute som er den rette, avhenger av forskjellige faktorer. Det som er best for en, er ikke automatisk best for en annen. Soveposisjonen og valg av madrass spiller en viktig rolle i riktig form og fylling av puten. I det følgende har vi oppsummert hvilken form som passer til hvilken posisjon og hvilke fyllinger som tilbys.

Hvordan finner jeg den riktige puten?

Finn riktig pute-komfort-nakkesmerter

På den ene siden kan du enkelt finne den riktige puten ved å teste den. Det handler om å støtte hodet, men ikke å løfte ryggraden. Dette er fordi dette er litt bøyd på denne måten, noe som er upassende. Ryggraden skal være i en rett posisjon der mellomvirvelskivene ikke lenger er komprimert slik at de kan slappe av over natten. I prinsippet kan man si at mindre og smalere puter gjør denne jobben best. På grunn av standardstørrelsen for putetrekk brukes vanligvis større puter.

Hvilken pute avhengig av soveposisjon?

riktig-pute-fjær-pute-store-upraktiske-tips

Den beste støtten garanteres blant annet av hvordan vi ligger i søvn. Fordi avhengig av soveposisjonen, endres også hulrommet som skapes mellom nakken eller hodet og madrassen med en rett rygg. Så hvis du har en foretrukket soveposisjon, bør du ta hensyn til dette når du velger pute for å finne den riktige puten for nakkesmerter.

Den riktige puten for sideleier

høyre pute side sovende-tips-nakke støtte pute-visco skum-gel skum

Hvis du liker å sove på hver side, bør du vite at hulrommet er det største her. Høyre pute bør ha en størrelse på ca. 40 × 80 eller 40 × 60 cm, noe som blant annet avhenger av skulderbredden (for eksempel har menn bredere skuldre enn kvinner og trenger sannsynligvis den større puten). La en annen person kontrollere om ryggraden er parallell med madrassen og at det er en rett vinkel mellom skulderen og livmorhalsen eller skulderen og madrassen. En nakkestøttepute eller en i såpeform er best.

Den riktige puten for de som sover på magen

Kjøp riktig pute-mage-sovende-madrass-pute

Den tilbøyelige stillingen er generelt ikke en anbefalt soveposisjon. Hvis du fortsatt ikke kan bli kvitt dem, er den faktiske regelen at ingen pute skal brukes i det hele tatt. Løft av hodet skaper raskt den skadelige hule ryggen og nakkevirvlene strekkes for mye. Men hvis du føler deg ukomfortabel med å sove uten pute, velger du en relativt flat pute som hodet ditt ikke kan synke ned i. Tross alt vil du også kunne puste. Det er best å se etter modeller som er utstyrt med en spesiell fordypning for dette formålet.

Kjøp puter for ryggsviller – hvilken pute passer for meg?

riktig-pute-rygg-sovende-tips-nakke-nakkestøtter

Nakkestøtteputer er også det beste valget for de som sover på ryggen. Disse skal også være relativt flate og ikke løfte hodet i tillegg. Den flate puten er også bulet i det nedre området slik at nakkeområdet støttes. Avhengig av ryggenes anatomi kan det være nødvendig med en litt hevet pute.

Den riktige puten for å sove avhengig av fyllet

riktig-pute-fyll-fyll-materiale-fjær-ned-skum-naturlige materialer

Også når det gjelder fyllingen, har hver sine fordeler og ulemper. Fra skumputer og fjærputer til fyllinger laget av naturlige materialer som spelt, hirse eller dyrehår eller latex, skumflak og hulfiberkuler, alt er inkludert. Også her kan den perfekte varianten best bestemmes gjennom en konsultasjon og prøve. Tross alt har alle forskjellige fordeler. Mens noen verdsetter naturlige materialer, er andre også fornøyd med kunstige.

Riktig pute-sove-komfortabelt-sunn-kropp-beskytte-ryggraden

Det riktige valget avhenger også av om du er allergisk og hva minimumstemperaturen på soverommet ditt er. Det er skum som viskoskum, hvis elastisitet reduseres ved lave temperaturer, mens temperaturen ikke har noen innflytelse på gelskum. Dun og fjær som materialer til tepper og puter er selvfølgelig klassikerne. Siden disse typer puter vanligvis er ganske store, er de ikke lenger den ideelle varianten.

Visco og gelskum

riktig-pute-visco-skum-vask-topp-5-test-vinner

Visco -skum og gelskum er for tiden blant de mest populære putene for nakkesmerter og andre klager. Fordelen med dem er at de tilpasser seg kroppen din og dermed gir spesiell komfort. Etter bruk går skummet tilbake til sin opprinnelige form. Dette forhindrer at fyllingen deformeres, slik det ofte er med andre fyllmaterialer. Denne regresjonen skjer imidlertid mye saktere med viskoskum enn med gelskum. Så hvis du endrer posisjon veldig ofte om natten, er det best å velge gelskummet, som kan tilpasse seg raskere til de nye trykkpunktene og ikke bare påvirke romtemperaturen. Allergikere har også godt av dette materialet. Vær imidlertid oppmerksom på at dette materialet ikke er tilgjengelig for klassiske puteformer, bare nakkestøtteputer er laget av det. Imidlertid gjør det den rette puten for ryggsmerter.

Vinner av Visco og gel -skumpute

riktig-pute-skum-minne-ortopedisk-hard-flat-overflate

Hvis du vil kjøpe den riktige puten, kan du også bruke ulike tester som veiledning. Tross alt er det ikke bare utvalget av former, størrelser og fyllmaterialer som er veldig stort. Antall produsenter vokser også jevnt, noe som gjør beslutningen vanskeligere. Vi vil introdusere deg for de beste modellene og produsentene i henhold til putetesten for viskoseputer, som du kan vurdere hvis du vil bruke den riktige puten for spenning.

De 5 beste testvinnerne av de beste produktene fra viskose sovepute -testen er også prismessig i midten og billig, så du kan drepe to fugler i en smekk. Modellene til testvinneren Salosan, for eksempel, er ortopediske puter med en størrelse på 70 × 30 cm, noe som gjør dem veldig kompakte og også veldig praktiske for reiser. Bomullstrekket kan enkelt vaskes på 40 grader. Av og til kan du bruke en høyere temperatur for å utføre en grundig rengjøring. Prisen er litt høyere for testvinneren og er i underkant av 50 euro.

riktig-pute-viskose-sove-puter-soverom-avslapning

Modellene VitaLife 37110, MaxxGoods K022 og VitaLife er også vaskbare. De er også kompakte størrelser, men de har forskjellige former. Mens to av modellene har en flat overflate, er VitaLife 37110 buet for å gi enda bedre støtte for nakken. Du bør imidlertid prøve om dette også er hyggelig for deg.

Hvis du vil kjøpe en pute som er spesielt designet for sideleier, kan du falle tilbake på fjerdeplassen i topp 5. Det er Third of Life -modellen 511.510.200. Dette er utstyrt med et deksel med aloe vera, som i tillegg skal passe på huden. Imidlertid er dette belegget ikke permanent fordi det skyller ut over tid. Imidlertid er et andre deksel den perfekte erstatningen senere. Denne modellen er også egnet for ryggsviller. Imidlertid, med en prislapp på nesten 80 euro, er det ikke for alle.

Previous Post
Corten stålplate og røde aksenter i et minimalistisk hus i Peru
Next Post
15 kreative upcycling-ideer for gjør-det-selv-veggkroker