15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Velge en moderne soverom – 20 attraktive modeller

soverom ds-1164-de-sede-hodegjerde-justerbart-nattbord-metall-pels

Å innrede et soverom på en stilfull og koselig måte kan være en utfordring. Det er bra det er tonnevis av design for det i disse dager Soverom å velge mellom for å skape det perfekte interiøret. Vi har satt sammen en liste med 20 sengemodeller for deg, der du til og med kan finne noe passende.

Soverom DS 1164 av de Sede

soverom ds-1164-original-rygg-de-sede-svart-skinn

Denne imponerende soveromsengen er ikke bare spesiell på grunn av sin moderne form og bruken av elegant svart skinn. Et interessant system lar deg flytte sengegavlen slik du vil, slik at du får den perfekte posisjonen til ethvert formål. Soverommet ditt vil se alt annet enn kjedelig ut på denne måten.

Enkel soveromseng fra periode

seng-soverom-enkelt-lyst-tre-mørkt-valnøtt-kirsebær-eik-grått hodegjerde

Den enkle soveromsengen fra zeitraum er tilgjengelig i to versjoner. På den ene siden er det modellen med et maksimalt enkelt design, som er fantastisk egnet for minimalistisk stil eller et like enkelt interiør. Ellers har du også valget mellom en moderne soverom med polstret sengegavl og nattbord.

Seng i forskjellige design

seng-soverom-enkel-periode-hvitt-tre-moderne-design-plass

To størrelser er tilgjengelige for begge sengevarianter. Produsenten bruker eik, bjørk, lønn, amerikansk kirsebær og amerikansk valnøtt som materialer for soveromsengen. Uansett hvilket tre du velger, kommer det til sin rett takket være den enkle designen.

Månen fra mitt hjem

seng-soverom-månen-mitt-hjem-minimalistisk-metall-grå-sengetøy-idé

Du finner en blanding av materialer i denne soveromsengen. På den ene siden tilbyr skinn og tekstiler i lysegrå full komfort og en viss følelse av luksus. En ramme i bjørk garanterer stabilitet og lakkerte stålføtter gir sengen en annen moderne aksent i tillegg til den trendy designen.

Yang fra Minotti

seng-soverom-yang-minotti-italiensk-design-krakk-lamper

Hvis du liker designen ovenfor i grått, vil du også like denne modellen fra Minotti. Og med denne soveromsengen har alt virkelig blitt tenkt på. En spesielt viktig egenskap er at perfekt luftsirkulasjon er garantert. På den ene siden sikres dette av en perforert kryssfinerplate, som er plassert under spalterammen. På den annen side ble pustende tekstiler også brukt til produksjon, som også kan fjernes og vaskes.

1017 av Zanotta

soverom seng moderne-1017-zanotta-grå-teppe-svart-vegg

Designet for denne moderne soveromsengen kommer fra den svenske designeren Anna von Schewen. Den minimalistiske stilen er preget av forskjellige funksjoner. På den ene siden har sengen en synlig metallramme og på den andre siden et godt polstret hodegjerde. Det er også en viss blanding av stiler som ikke bare inkluderer minimalisme. Et skandinavisk utseende kombinert med middelhavsfarger gjør sengen enda mer personlig.

Vingsystem fra Presotto

seng-soverom-vinge-system-futuristisk-belysning-blå-hodegjerde-møbeltrekk

Du får et veldig futuristisk utseende med Wing System-modellen fra Presotto. Den med et puristisk preg er festet til veggen og ser ut til å flyte i luften. Dette støttes av belysningen under sengen. Men hvis dette er for mye for deg, kan du også velge en Wing System soveromsseng, som tradisjonelt står på gulvet.

Vingesystem i brunt

seng-soverom-ving-system-presotto-brunt-skinn-flytende effekt

Den brunfargede sengvarianten for soverommet er også veldig attraktiv. Det attraktive flettede mønsteret på hodegavlen i skinn, som er fantastisk supplert med et matchende teppe, er også godt synlig.

Lov fra Désirée

seng-soverom-lov-desiree-romantisk-design-brun-sengetøy

Navnet på denne modellen gir allerede en forsmak på hva som venter deg, nemlig en soverom med et romantisk utseende som er perfekt for å drømme. Det vakre trekket kan fjernes og vaskes raskt og enkelt.

Vera fra Riva

seng-soverom-vera-riva-massivtre-mønster-utskjæring-nattbord

Du kan ikke gå galt med massivt tre til interiøret. Av denne grunn er Vera -modellen også et perfekt valg som soverom. Hode- og fotbrett har subtile og elegante, utskårne aksenter og gjør designet unikt. Du kan selv bestemme størrelsen, fordi vi tilbyr skreddersydde produkter.

Tufty seng av B&B Italia

seng-soverom-skinn-polstring-seng ramme-tuftybed-parkett-teppe

Det spesielle ved denne sengen er det originale trekket. Overflaten, eventuelt laget av skinn eller tekstil, ble delt i firkanter av samme størrelse med sømmer, noe som skapte et moderne og attraktivt utseende for soveromsengen.

DS 1165 fra de Sede

soverom ds-1165-de-sede-beige-sengen-pute

DS 1165 har et veldig likt design som vår første modell. Igjen er sengen laget av svart skinn og ryggstøttene kan beveges i forskjellige retninger. Dette gjør at du kan tilpasse soveromsengen til spesielle hjørner og kanter i rommet og endre den neste gang du flytter den.

Plio fra Nut + Grat

seng-soverom-plio-original-design-tre-enkelt

Denne soveromsengen er virkelig uvanlig. Den unike modellen ble designet av Adrian & Beat Schnidrig, som de to valgte et merkelig enkelt og slående design på samme tid.

Yin-Yang av Andreas Janson

seng-soverom-yin-yang-enkel-idé-lamel-boks-optisk madrass

Og vi fortsetter med enkelhet. I prinsippet er denne soveromsengen en sengeramme som også er koblet til en slags lamellramme. Gapene mellom de enkelte stripene varierer i størrelse avhengig av størrelsen på sengen. Det eneste som mangler er den perfekte madrassen!

Kos fra Alivar

soverom seng kos-alivar-møbeltrekk-pute-peis-svart-aksent vegg

Denne soveromsengen fra Alivar er også moderne og komfortabel. Nakkestøtten er polstret med steriliserte fjærer og gir full komfort. For utformingen av sengen kan du velge mellom tekstil og skinn i lyse, vennlige farger.

Moon av Bolzan Letti

seng-soverom-måne-bolzan-letti-polstring-skinn-beige-vegg-maling

Soverommet kommer i tre størrelser, slik at du kan finne den perfekte for din plass. Sengen er preget av en polstret sengestel som er dekket med skinn, syntetisk skinn eller stoff. Som kunde kan du til og med skaffe stoffet selv for å ha en seng helt i henhold til ideene dine.

Soft Wood fra Riva

seng-soverom-mykt tre-riva-trelister-optikk-idé-bordlampe-pute-brun

Denne attraktive soveromsengen kommer fra Soft Wood -kolleksjonen, som også inkluderer sofa, skjenk, lenestol og nattbord. Sengegavlen ser spesielt interessant ut på grunn av søyleutformingen. Sengen ble designet av Carlo Colombo for Riva.

Jacqueline fra Poliform

seng-soverom-jacqueline-poliform-lyst-design-stol-retro

En seng som du vil drømme det beste av drømmer med, er denne modellen fra Poliform. En synlig søm fungerer som et pryd på denne soveromsengen og gjør hvert rom til en oase av velvære.

Giò fra Morelato

seng-soverom-gio-morelato-retro-optikk-tre-hodegjerde-grønt-silke-sengetøy

De rette linjene gir dobbeltsengen en viss retro sjarm. Det naturlige utseendet oppnås ved bruk av mange treoverflater og elementer. De praktiske nattbordene til soveromsengen er festet til det attraktive sengegavlen.

Previous Post
Moderne lysekrone belysning
Next Post
Tinkervindubilder for høsten – 20 ideer og maler