15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøpe madrasser: Å ligge komfortabelt er en viktig forutsetning for en god søvn

Kjøp madrasser dynetrekk velg stoff

Ergonomisk løgn er en viktig forutsetning for en sunn og avslappet søvn. Det er ikke lett å finne en komfortabel madrass. Hardhetsgrad, deksel, ergonomi: Hva spiller egentlig en viktig rolle for liggekomfort og hvilke kriterier bør tas i betraktning ved kjøp? Vi gir deg nyttige tips og forklarer hva du skal se etter.

Kjøpe madrasser: Dyrt er ikke nødvendigvis bedre

Å kjøpe madrasser tips dyre ikke bedre

Mange kjøpere gjør den samme feilen når de kjøper madrasser: De tror at dyre madrasser er bedre. Men du tar feil. Mange tester for varestiftelse har tydelig vist at høy kvalitet ikke nødvendigvis trenger å koste mye. Spesielt kan rimelige viskoseskum- og kaldskummadrasser tilpasse seg perfekt til kroppens form og tilby høy sovekomfort. Samtidig er skummadrassene i mellomprissegmentet og er tilgjengelige fra 200 euro. Hvis du leter etter rimelige og samtidig kvalitetsvarianter, er det best å kontakte en lokal produsent. Madrassprodusentene tilbyr gratis råd, er mer fleksible og vet mye bedre enn forhandlerne når det gjelder sovekomfort. Den ønskede modellen kan også leveres raskt og billig og testes hjemme.

Kjøp madrasser: bestem hardhetsgraden riktig

Kjøpe madrasser Tips for å forbedre sovekomforten

Riktig madrass bør være ergonomisk optimal for deg. For at du skal føle deg bra, bør du kunne bestemme hardhetsgraden riktig. Flere kriterier spiller en viktig rolle: kroppslengden, vekten, den foretrukne soveposisjonen og sengens hardhet er bare noen av dem. Hardhetsgraden er merket med bokstaven “F” eller med bokstaven “H” og varierer fra H1 til H5, med H1 som er veldig myk, H2 er myk, H3 er middels sterk, H4 kalles hard og H5 kalles veldig hard. I utgangspunktet er madrasser med en hardhetsgrad H2 egnet for personer med en kroppsvekt på mindre enn 70 kg og en kroppslengde på opptil 190 cm. H3 hardhetsmadrasser er et godt valg for personer med en kroppsvekt på opptil 80 kg og en kroppslengde på opptil 190 cm. Hardhetsgraden H4 anbefales for personer med en kroppsvekt på opptil 120 kg og en maksimal kroppslengde på 170 cm. Det er ikke tilrådelig å bruke for myke eller for harde madrasser (H1 og H5). Det er også en løsning for de som sover i en dobbeltseng. Hver side av Sove madrasser fra Köln produksjon kan konfigureres individuelt. Fra en bredde på 140 cm kan hardhetsgraden bestemmes i henhold til soverens personlige behov.

Kjøpe madrass: Alt avhenger av riktig tilbehør!

Tips om kjøp av madrasser for å forbedre sovekomforten

En madrass av høy kvalitet kan gjenkjennes av tilbehør av høy kvalitet. For eksempel skal toppdekselet være vaskbart opptil 60 grader Celsius, ha en firesidig glidelås og være egnet for allergikere. Strikkede trekk er spesielt praktiske, de er mindre voluminøse enn den quiltede versjonen og passer i vaskemaskinen. Bunndekselet bør ideelt sett være laget av bomull – stoffet avleder varme og absorberer fuktighet bedre. Silke er også et populært valg. Silketekstilene skårer ikke bare med den behagelige følelsen, de har også en klimaanleggseffekt. I de varme sommermånedene føler de seg kule, om vinteren – oppvarming. Kashmir -deksler er også egnet for vintermånedene. De er det perfekte valget for kresne sviller som liker den varmende følelsen av ull, eller som vil ha en smidig tekstil uansett.

Kjøp madrasser soverom ergonomisk kaldskummadrass

Kjøpe madrasser Bestemme hardhetsgrad Tips

Previous Post
45 ideer for spisestue design med de høyeste designstandardene
Next Post
Tinkervindubilder med barn om sommeren: 3 enkle ideer med instruksjoner!