15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Maling av soverommet maritimt: Stilige ideer for veggfarge som en aksent i rommet

Vil du male soverommet ditt maritimt? En god idé, fordi Middelhavsstilen lever en lykkelig atmosfære. Du vil føle deg like avslappet som om du drikker te på Nordsjøkysten, champagne på den franske rivieraen eller et glass øl på den greske middelhavskysten. Vi viser hvordan du kan bringe Middelhavsutseendet inn på soverommet med blått, sand, korall og mye hvitt. Vi gir deg også ideer til stilige møbler og veggfargekombinasjoner som vil fremkalle en feriefølelse i dine fire egne vegger. La deg inspirere av forslagene og finn ut hva som er viktig når det gjelder trendy interiørdesign.

Å male soverommet maritimt: mørkeblå nyanser gir rommet dybde

Maritime ideer til maleri av soverom for veggdesign i mørkeblått

Det tradisjonelle fargeskjemaet i den maritime livsstilen består av fargene mørkeblå (forskjellige nyanser er mulige), snøhvit og rød. Ensemblet er inspirert av uniformene til sjømennene fra det britiske marine infanteriet. I dag tolkes det maritime temaet på en moderne måte. Avhengig av hvordan soverommet er innredet, velges også riktig fargekombinasjon. I tillegg til snøhvit og mørk blå, leker interiørdesignerne nå også med sandfarger, turkis og til og med grønne nyanser som frisker opp den tradisjonelle fargekombinasjonen. Vi gir deg en oversikt over de forskjellige variantene.

Å male soverommet maritimt: himmelblått, sandfarger og hvitt for et avslappet strandutseende

hvordan maler jeg soverommet mitt lyseblå ideer for middelhavsveggdesign

Drømmer du om en ferie på Middelhavet? Med en vegg i himmelsblå og møbler i sandfarge tar du den feriefølelsen inn i dine fire egne vegger. Fordi den lyseblå skyggen fremkaller assosiasjoner til himmel og sjø. Fargeskjemaet er perfekt for små og mørke rom. I stedet for å spille hovedrollen på veggen, falmer mørkeblå i bakgrunnen og brukes mer som en aksent i rommet. Hvitt får også soverommet til å se luftig ut. Møbler i vintage -utseende med gråaktig patina gir prikken over i’en. Det er den perfekte oasen som minner om Hamptons strandvillainnredning.

Mal soverommet moderne maritimt med blå vegger

Lyseblå er den perfekte veggfargen for soveområdet, fordi det skaper en rolig atmosfære og slapper av øynene. Veggen i vanlig farge har en annen avgjørende fordel: den gir ledig plass til vintage plakater, bilder og plakater med maritime motiver. Velg bilder med varme farger som korall, oransje eller gul. Ellers kan de blå nyansene forsterke den kjølige belysningen på soverommet, og rommet blir raskt ubehagelig.

Å male soverommet maritimt: når sandfarge spiller hovedrollen

Soverom beige hvitt og blå kombinerer ideer for veggfarge

Nordvendte soverom er vanligvis veldig mørke om vinteren. I tillegg er rommene i gamle leiligheter vanligvis veldig små. Den mørkeblå veggen er ikke et alternativ i disse tilfellene. Selv om dype nyanser minner om havet og ser veldig edel ut, reduserer de optisk rommet. I dette tilfellet er det myke sandfarger som reflekterer lyset og dermed lyser opp rommet. Den beige skyggen skaper en god stemning og skaper sammen med hvitt et harmonisk bomiljø.

Soverom veggprank ideer i sandfarge og naken for en strandfølelse

Sandfargen er det perfekte valget for de som har valgt et moderne interiør. Det kan iscenesettes flott med pastellfarger. Grønt, rosa og lyseblått er populære fargepartnere. Men veggfargesanden danner også en attraktiv fargeduo med svart, kobber eller gull, som understreker interiørets moderne karakter. Et skikkelig allsidig talent!

Sandfarget soverom med ideer for veggdesign av tremøbler

Fansen av vintage møbler kan også velge sand som veggfarge. Fordi det lar tremøbler komme til sin rett og gir varme og trygghet på soverommet. Hvite møbler kutter også en fin figur. Aksenter er hovedsakelig angitt av tekstiler. Et mørkeblått sengeteppe, stripete pynteputer i lyseblått og hvitt, samt hjemmetilbehør laget av håndblåst glass gir soverommet siste finpuss.

Maling av soverommet maritimt: striper på veggen

Maritimt soverom maler sandfarge og blå striper på veggen bak rottingengen

Striper kan påføres veggen med et bredt maskeringstape og fremkaller et friskt utseende på kort tid. Ekspertene anbefaler å velge nyanser fra samme fargefamilie. Maling krever litt dyktighet, men sluttresultatet er imponerende og gir rommet et snev av nostalgi. De som lar kreativiteten gå fri, kan for eksempel velge gråtoner og male gulvet i himmelblått.

Striper i blått og hvitt og sandfarger i middelhavsdesign

Striper i grønt, gult og blått skaper et sommerfriskt utseende på soverommet. Det avhenger av nyansene, fordi veggfargen helt kan endre effekten av de levende. De forskjellige breddene på stripene får rommet til å se livlig ut og gi variasjon til interiøret. Perfekt for dette – tilbehør som tar opp veggfargene. Tremøbler i kolonistil gir et eksotisk preg og får deg til å drømme om eksotiske øyer med lange strender.

Maling soverom maritimt: mal vegger i mørkeblått og pulver

Kombiner maritimt fargevalg for veggfarger og møbler på soverommet

Rosa, mørkeblå og mursteinrød eller lysebrun skaper et attraktivt ensemble på soverommet. Delikate kremnyanser er den perfekte balansepartneren som gir rommet dybde. En vintage plakat på veggen fullfører boarealet og gir rommet karakter. Møbler laget av resirkulert tre og tilbehør av kobber eller gammelt gull passer godt til dette.

Maling soverom maritim: snøhvit og isblå

Soverom veggdesign ideer i himmelsblått og hvitt og turkis

Lett, strålende og behagelig friskt: fargeduoen snøhvit og isblå får soverommet til å se åpent og romslig ut. Det er det perfekte valget for lyse rom som vender mot sør eller vest. Fargene kan kombineres med jordens nyanser som sand og beige, samt med turkis og grønt.

Blått, hvitt og oransje på det romslige soverommet

Veggdesign maritim maler aksentveggen på soverommet

Hvis kobolt, hvitt og rødt er for mørkt for deg, foretrekker du himmelblå, hvit og oransje. Det hvite taket lyser opp rommet, de blå veggene gir interiøret en maritim karakter og de oransje aksentene gir rommet varme og energi. Det er også plass til mørkeblått på soverommet, men denne gangen pryder det ikke veggene, men gulvet.

Hvordan maler jeg soverommet mitt maritimt? Kombiner hvit veggmaling og tapet

hvordan maler jeg soverommet mitt moderne og maritimt

Veggmaling og tapet har nylig blitt de perfekte partnerne på soverommet. Bakgrunn tilbyr en rimelig løsning for alle som ønsker å krydre rommet. Hvis tapeter med mønstre eller sommermotiver er festet til veggen bak sengegavlen, bør de andre veggene holdes enkle. Hvitt passer på mye veggplass og kan settes opp igjen og igjen sammen med bilder og plakater.

Hvordan maler jeg soverommet mitt med skråtak? Tips for veggedesign

male små soveromsvegger blått og hvitt

Selv smale eller små soverom eller soverom med skråtak kan transformeres fullstendig med maritime farger. Milde pastellfarger som lys mintgrønn er hovedalternativene her. Sammen med hvitt gir den lengtet etterlysning og får frem nisjer og hjørner effektivt. Den mintgrønne fargen kan også kombineres med uttrykksfulle nyanser som himmelblå, pulver eller oransje.

Hvordan maler jeg soverommet mitt i mørkeblått?

Middelhavsdesignvegg i mørkeblått og snøhvit tak

Det dypblå får oss til å drømme om havet og ferien. Ikke rart at de forskjellige mørkeblå nyansene for tiden er veldig trendy. Men den som bestemmer fargen, står ofte overfor en stor utfordring. For bare hvis rommet er passende møblert og dekorert, kan fargen utvikle sin fulle effekt. Noen få triks kan bidra til at rommet ikke ser for mørkt ut. Store bilder og plakater med mye hvitt gir variasjon og fanger lyset. Møbler i metallfarger reflekterer også sollyset og setter aksenter. Det lyse taket og gulvet er et absolutt must. Hvis gulvet er mørkt, er et hvitt teppe et godt valg.

Mal mørk blå vegg og dekorér soverommet med ekte tremøbler av eik

Jo mindre soverommet, desto sparsommere bør mørk blå brukes. En aksentvegg er nok til å skape et maritimt utseende. Sammen med hvitt og isblått bringer fargetonen soverommet i balanse. Speil i metallramme reflekterer lyset. Hvis du vil bringe en mørk farge på veggen, bør du ta hensyn til noen få ting. Først og fremst er det viktig å røre godt i malingen og teste intensiteten på veggen først. Selv om malingen har god dekning, er vanligvis bare ett strøk ikke nok. Derfor bør du planlegge to strøk for å være på den sikre siden. Dette sikrer også at ingen tilnærminger forblir synlige. Det er imidlertid viktig å la veggmalingen tørke helt ut for første gang og deretter male veggen en gang til.

blå vegg på soverommet ideer for moderne design

Den maritime veggedesignen sørger for at det er høytidsstemning hjemme året rundt. Med hvitt tilbehør ser den mørkeblå veggen spesielt attraktiv ut, så designet ser ikke for påtrengende ut. Dekorative årer, ankre og bilder eller bilder av skip er ideelle. I fotogalleriet nedenfor finner du også ytterligere eksempler på attraktive veggdesign i de nåværende veggfargene, som sprer maritim teft i dine egne fire vegger. La deg inspirere av forslagene og forvandle ditt eget soverom til en øy med ro.

Kombiner to veggfarger for å skape en maritim følelse: mørk blå og hvit

veggfarge blå til soverom maritime dekorasjonstips

Design taket med tapet og mal aksentveggen i blått

Soverom hvite blå og korallmalingsideer for vegg- og takdesign

Mørk blå, hvit og grå danner et attraktivt ensemble

Soverom for veggdesign i mørkeblått

Dekorer veggen i mørkeblå med resirkulert tre

Soverom med aksentvegger i koboltblå og tremaling designideer i middelhavsstil

Beige farger på taket, blå vegger og hvite vinduskarmer gir rommet et middelhavsutseende

Soverom veggmaling himmelblå og beige tak

Sandfarge, beige og eikemøbler gir interiøret varme 

Soverom beige maling ideer for maritime møbler

Striper på veggen gir variasjon til soverommet

Mal striper i mørkeblått og hvitt på soverommet og møbler laget av wengetre

Mal soverommet i beige, hvitt og isblått

Soverom maling maritim livsstil ideer for lite og mørkt rom

Lyse farger, plakater på veggen og maritimt tilbehør laget av drivved gir rommet karakter

Mal soveromsandfarge og hvitt tak

Rødt, blått og hvitt utgjør det tradisjonelle maritime fargevalget, inspirert av klærne fra sjømenn i British Marines

Maritime soverom maler striper i blått og hvitt og bokstaver i rødt

Møbler i kolonistil og laget av eksotiske treslag gir et maritimt preg på dine fire egne vegger

Maritimt soverom, blå vegger maler hvitt tak

Lyseblå, gressgrønt og hvitt sprer en glad sommerstemning året rundt

Mal soverommet himmelsblått Ideer til deco i gressgrønt

Isblå og hvit passer veldig godt til møbler av rotting eller eik

Å male soverommet blå ideer for maritim innredning

Grønn, hvit og sandfarge representerer sommer, sol og ro

Mal soverommet lys grønn maritim veggdekorasjon

Previous Post
45 ideer for spisestue design med de høyeste designstandardene
Next Post
Tinkervindubilder med barn om sommeren: 3 enkle ideer med instruksjoner!