15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Boxmadrass, men hvilken? Tilpass modellen etter dine behov

Boxfjær seng farge antrasitt topp med hodegjerde lyst soverom

En god seng er avgjørende for høy sovekomfort. Og alle som leter etter en ny seng for øyeblikket, vil bli overrasket over designet og spennende funksjonene til de nyeste modellene. Boxfjærsengen har for eksempel lenge vært populær i utlandet og har også vokst i popularitet i Tyskland de siste årene. Den amerikanske sengen ser helt annerledes ut og gir mange fordeler i forhold til tilsvarende, vanlige senger.

EN Boxfjærseng består av tre komponenter: en boksfjærunderstruktur, en fjærmadrass og en overmadrass. Denne helt spesielle strukturen lover en ekstraordinær soveopplevelse og sikrer at du kan handle individuelt på alle tre elementene. Med andre ord kan du lage den perfekte sengen som passer akkurat dine behov. Når du velger, spiller faktorer som kroppsvekt, høyde, foretrukket liggeposisjon og mulige ryggproblemer en viktig rolle. Imidlertid bør din personlige livssituasjon også tas i betraktning her. Fordi boxmadrassen som passer best for en familie med små barn ikke nødvendigvis er den rette for en enslig kvinne som verdsetter et vakkert utseende. Les hvilke sengemodeller som anbefales for 5 forskjellige målgrupper og velg målgruppen du korresponderer med.

Hvilken boxmadrass for hvem?

Tilpass boxmadrassen til dine behov og livssituasjon

Boxmadrass for enslige, barn og unge

Boxmadrasser med dimensjoner på 90 × 200 eller 100 x 200 cm passer perfekt både i enkeltrom og i barne- og ungdomsrom. Boksen er uten hodegjerde ideell for små rom og rom med skråtak. Dette gir også kreative sinn muligheten til å implementere ideene sine og designe veggen bak sengen på en spesielt kunstnerisk måte.

hvilken seng anbefales for foreldre med små barn

Boxmadrass for foreldre med små barn

For denne målgruppen er sengen vanligvis det viktigste møbelet i huset. Sengen må tåle å hoppe og gråte. Samtidig skal den være behagelig og bred nok til at det fortsatt er plass til barnet. Barn elsker å krype inn i foreldrenes seng klokken 04.00 Småbarn trenger også en god natts søvn når de har mulighet til å sove. Av disse grunnene er en praktisk og komfortabel boxmadrass på 200 x 210 cm et godt valg.

Boxmadrass for folk som tar vare på helsen

Hvis du har ryggproblemer eller er spesielt oppmerksom på helse og god søvn, anbefales en boxmadrass med motor. Med denne sengetypen har du muligheten til å finne din optimale soveposisjon. Elektrisk justerbare senger er også ideelle for gravide, pensjonister og de som sover på ryggen med snorkeproblemer.

hvilken boksfjærseng med motoriske ryggsmerter lest i sengen

Boxmadrass for folk som ser på sengen som en base camp

Jo mer du bruker sengen og soverommet, desto viktigere er det å ha en modell som dekker mange behov – både om natten og om dagen. I mellomtiden har sengen blitt det perfekte stedet å slappe av med en god bok eller et nettbrett. Og det er ikke uvanlig at flere og flere mennesker jobber i sengen. Sengen har ofte flere funksjoner, spesielt i små leiligheter, trange rom og hotellrom. Det er også praktisk hvis sengen har en sengeboks. Så du har mye ekstra lagringsplass for sengetøy eller ekstra tepper og puter.

Box vår seng luksus sengegavl nattbord lys

Boxmadrass for eldre par / høy prisklasse

Eldre par med voksne barn kjøper vanligvis senger i høyprissegmentet. For denne målgruppen anbefaler søvneksperter en komfortabel boxmadrass, for eksempel 180 x 200 cm med integrerte lamper, nattbord eller hvorfor ikke med integrert TV. Den samme anbefalingen gjelder også for kunder som ikke er så interessert i prisen, men leter etter en elegant seng i beste kvalitet og design.

Velge riktig boxmadrass: kort sjekkliste

Boxfjærseng i beige med toppglass

Før du bestemmer deg for en boxmadrass, bør du stille deg selv følgende spørsmål:

  • Hvor stor skal boksen våren være? Størrelsen avhenger av flere faktorer du må vurdere. Skal det være en enkeltseng – i bredder på 80/90/100/120 cm? Eller vil du ha en mer romslig queen-size-seng i størrelsene 140/160 x 200/210 cm? En stor dobbeltseng med et liggeområde på 180/200 cm x 200/210 cm gir nok plass til to voksne.
  • Kommer mer enn én person til å sove i boxmadrassen? For to personer i en seng bør du planlegge minst 80 cm bredde per person. Tenk på hvilke krav alle har til madrassen. Hvis du ikke har de samme behovene, er det best å investere i to enkeltmadrasser.
  • Hvor stort er soverommet ditt Hvor stort er huset ditt? Ville den valgte modellen passe godt der?
  • Hvor høy er du? Den generelle regelen for sengelengden er at den skal være minst 15 cm lengre enn brukeren av sengen.
  • Hvordan sover du? Et annet viktig kriterium er soveposisjonen. Er du en sideleier, ryggsovner, magesviller eller føler du deg komfortabel i flere av disse stillingene? En magesovne trenger for eksempel bedre støtte fra en hardere, trykkreduserende madrass.
  • Hvilken stil skal boksfjærsen ha?? Hvordan forestiller du deg omslaget, materialet og fargen?

Så snart du har bestemt kriteriene for drømmesengen din, er grunnlaget på plass for å finne den perfekte modellen med boksfjær for dine behov!

Boxmadrass 200 x 200 cm med sengegavl og toppmørke mørkegrå

Previous Post
Halloween festdekorasjoner vil glede barna dine
Next Post
Bor med pastellveggfarger – fargetrend i stua