15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Polstret vegg på soverommet – ideer til veggpaneler bak sengen

polstret vegg på soverommet veggpanel seng ryggpute vegg ryggpute design grønn moderne

Hvis du er ute etter en koselig løsning for veggen bak sengen din, ville en polstret vegg på soverommet være det riktige valget for deg. Ryggputer kan også elegant pakke inn et helt rom eller en enkelt vegg. Det er noe ekstraordinært med et rom med polstrede vegger som ikke bare gir visuelle fordeler, men også mye komfort. En polstret vegg på soverommet sørger også for mer støydemping enn andre veggbelegg, noe som betyr at du kan garantere en fredelig søvn. Irriterende støy, så vel som det hule ekkoet som noen ganger trenger inn i rommet når du snakker, kan minimeres med polstrede veggpaneler. Dette gir soveområdet en intim og avslappet atmosfære.

En polstret vegg på soverommet er ikke akkurat et vanlig designalternativ, men det gjør definitivt et interessant valg som kan inspireres ytterligere av noen få eksempler i dette innlegget. Bare prøv å forestille deg hvordan hjemmet ditt ville sett ut hvis du hadde ryggputer i rommet eller en seng med et polstret veggpanel.

Koselig inspirasjon – en polstret vegg på soverommet

polstret vegg på soverommet veggpanel seng ryggpute vegg ryggpute design brun moderne

Ideen om polstrede vegger gjelder på en eller annen måte bedre for soverom. Dette er en eiendom som kan gjøre soveromsrommet mer behagelig, koselig og innbydende. Du kan også bruke en polstret vegg på soverommet som ryggstøttevegg og sengegavl, noe som muliggjør en dobbel funksjon mens du ligger. Du kan skape en koselig og varm atmosfære i soveområdet ditt ved å legge til en polstret vegg.

polstret vegg på soverommet veggpanel seng ryggpute vegg ryggpute design stoff stoff anheng lampe beige koselig barnerom

Ta en titt på forslagene våre for å finne ut hvilke polstrede veggpaneler som passer på soverommet ditt. Du kan velge mellom et stort utvalg av myke og komfortable stoffer og teksturer, og i de fleste tilfeller er montering heller ikke en vanskelig oppgave. Det er også en rekke materialer tilgjengelig for din polstrede vegg på soverommet, og fargene kan sette aksenter i rommet. Disse kan være stilig og moderne kombinert med teppet eller andre møbler som polstrede møbler ved å matche nyansene.

polstret vegg på soverommet veggpanel seng ryggpute vegg ryggpute design brun luksus moderne

Polstrede vegger kan umiddelbart bli fokuspunktet i rommet. Med passende belysning kan du også få en polstret vegg på soverommet til å se enda mer imponerende ut. Disse kan enten være noen nattbordslamper på hver side av sengen, LED -lamper mellom polstringslinjene, eller kanskje til og med prangende hengende lamper.

polstret vegg på soverommet veggpanel seng ryggpute vegg ryggpute design stoff stoff anheng lampe hvit moderne geometrisk

Selvfølgelig krever polstrede vegger litt mer forsiktighet enn konvensjonelle, da de kan absorbere støv og fuktighet. Av denne grunn må du rengjøre den polstrede veggen på soverommet med milde rengjøringsmidler og tilnærminger.

polstret vegg på soverommet veggpanel seng ryggpute vegg rygg polstring design stoff stoff anheng lampe beige moderne minimalistisk

For å muliggjøre rutinemessig vedlikehold er det tilstrekkelig å støvsuge veggene lett med et mykt sugekontakt. Spesialiserte veggpolstrengjøringsfirmaer kan rengjøre veggene grundigere.

Ideen bak en polstret vegg på soverommet

polstret vegg på soverommet veggpanel seng ryggpute vegg ryggpute design brun moderne gardiner nattbordslamper

Ideen til en veggdesign allerede utviklet i middelalderen, da hengende gobeliner bidro til å forhindre at kalde trekk kom inn i rommet. Fast polstring for veggen ble introdusert på 1600 -tallet da overdådige tekstiler var lettere å få tak i. Mens polstrede vegger hjelper med isolasjon, brukes de i disse dager hovedsakelig til estetikk og akustikk.

polstret vegg på soverommet veggpanel seng ryggpute vegg ryggpute design brun beige moderne minimalistisk treseng

Som allerede nevnt ovenfor, kan du bruke den til å forbedre romakustikken betydelig ved å dempe uønskede lyder fra utsiden. En polstret vegg på soverommet er ikke en hverdagslig veggbekledning, men noe helt spesielt.

polstret vegg på soverommet veggpanel seng ryggpute vegg ryggpute design stoff stoff anheng lampe beige koselig

Når du vurderer møbeltrekk å pakke et helt rom, pryde en enkelt vegg eller dekke en enkel alkove, er det et par ting du bør vurdere når det gjelder kostnad, installasjon og mer.

Prosjektomfang

polstret vegg på soverommet veggpanel seng ryggpute vegg ryggpute design brun moderne firkantet pute

Du kan bruke trekkveggpaneler for et helt rom ved å dekke hele veggoverflaten med den. I stedet for en kontinuerlig, sømløs installasjon, er det også mulig å gjenta formen med et panelutseende. Dermed kan du oppnå en slående effekt. Reflekterende lys som trekkes subtilt over stoffet, for eksempel forsterker den lyse polstrede veggen på soverommet mellom panelene.

polstret vegg på soverommet veggpanel seng ryggpute vegg ryggpute design brun moderne firkanter

Imidlertid krever denne typen montering et sterkt stoff. Hvis du vurderer en full vegginstallasjon, bør du være ekstra forsiktig. La det være et lite mellomrom mellom møbler som senger og nattbord og overflaten på veggen for å unngå å skade stoffet. Vær også forsiktig når du støvsuger hvis skjørtet er kortere enn sugehodet. Du må også være ekstra forsiktig når du bruker stearinlys, ettersom varm stearinlys voks er nesten umulig å rengjøre.

polstret vegg på soverommet veggpanel seng ryggpute vegg ryggpute design brun moderne firkanter lyse planter

Hvis du trekker en del av veggen, vil det være dyrere enn et helt panel. Polstrede områder er vanligvis innrammet av arkitektoniske beslag. Mange polstrede veggpaneler går på en hel vegg med en enkelt funksjon i stedet for hele plassen.

polstret vegg på soverommet veggpanel seng ryggpute vegg ryggpute design stoff stoff anheng lampe svart skinn moderne

Igjen, årsakene varierer fra kostnad til estetisk fordi for mye stoff til tider kan være overveldende. I mangel av arkitektoniske trestillas, skaper denne tilnærmingen et rent og elegant utseende.

Riktig design for en polstret vegg på soverommet

polstret vegg på soverommet veggpanel seng ryggpute vegg ryggpute design brun moderne gardiner hengende lamper

Et lett materiale som silke, bomull eller lin er godt egnet for en helvegget eller delvis polstret vegg. Et tyngre stoff vil sannsynligvis trekke ned og henge ned, og silke vil gi ytterligere stabilitet. Avhengig av hvor du bor, kan lokale forskrifter også kreve bruk av flammehemmende materialer, vattering eller skum.

polstret vegg på soverommet veggpanel seng ryggpute vegg ryggpute design brun luksus moderne gull

Som med tapet og møbelstoff, jo større mønsterrepetisjon, jo lengre overflate skal dekkes. Så hvis du vil ha en mønstret polstret vegg på soverommet, bør du ha en romslig plass. En god, profesjonell installatør kan justere mønsteret på veggen og hjørnene slik at stoffet balanserer med kontinuiteten i figurene.

Metoder for polstring

polstret vegg på soverommet veggpanel seng ryggpute vegg ryggpute design brun moderne mønster trapp sofa

Du kan delvis feste en benkryggstøttevegg for å bruke den som ryggpute. Dette kan imidlertid være mer komplisert å installere på grunn av de vinklede hjørnene. Med skum og vattering kan du fikse stoffet og skru veggplatene på de ønskede stedene.

polstret vegg på soverommet veggpanel seng ryggpute vegg ryggpute design brun moderne hodegjerde dør vindu terrasse

Hvis du forankrer en ferdiglaget ramme til omkretsen av veggen, kan den strekke batting og stoff tett over veggen og holde den på plass. Hovedfordelen med dette systemet er at det forsegler stoffkanten pent, slik at det ikke er stygge bretter. Det er derfor ikke behov for dekorativ kantbekledning, noe som i tillegg understreker stilen. Den polstrede veggen på soverommet er dermed ryddig og blir ikke vridd i noe naboarbeid.

Previous Post
10 originale ideer for innendørs og utendørs planter
Next Post
Lag veggdekorasjon selv i 16 ideer med et flott utseende