15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Box vår seng konstruksjon: 5 trinn til drømmende søvn

Box vår seng struktur nattbord speil soverom

Boxfjærsengen, som allerede er etablert i Skandinavia og Amerika, blir også stadig mer populær i Tyskland – og med god grunn. I tillegg til det elegante utseendet med komfortabelt polstret hodegjerde, er den behagelige følelsen av å ligge, som ellers bare er kjent fra luksushoteller, overbevisende.

Nå kan denne drømmende sovekomforten nytes ikke bare på sommerferien, men også i dine fire egne vegger. Det er derfor artikkelen forklarer hvordan du gjenkjenner en seng av høy kvalitet på fem enkle punkter. Ytterligere nyttig informasjon om emnet er også tilgjengelig i Box vår seng test fra boxmadrasser.

Bokfjærsengkonstruksjon: 1. Gjenkjenne en “ekte” boksfjærseng

Box vår seng konstruksjon ekte design gjenkjenne skisse

Sovesystemet oppfunnet i Skandinavia består i utgangspunktet av tre komponenter: boksfjæren, en toppmadrass og toppingen på toppen. Sovekomforten som er typisk for boxmadrasser, opprettes bare når disse tre komponentene er kombinert.

Boksen våren, en trekasse utstyrt med fjærer, danner grunnlaget for søvnsystemet. Den lette fjærbasen sørger for jevn trykkfordeling og danner grunnlaget for et høyt sovekomfortnivå. Siden begrepet “boksfjærbed” ikke er lovlig beskyttet, bør du ta hensyn til om fjærkjerner virkelig er integrert i boksfjæren. Noen tilbydere klarer seg uten denne vårbasen og gjengir bare utseendet til en boksfjærseng, noe som kan redusere sovekomforten betydelig.

Madrassen på toppen av boksfjæren består av en fjærkjerne av høy kvalitet som tilpasser seg kroppens kontur. Det første kontaktpunktet mellom kroppen og sengen med springfjær er en madrass som kalles en topper. Denne er laget av kaldt eller viskoseskum og sørger for en spesielt behagelig liggefølelse.

Bokfjærsengstruktur: 2. Identifiser madrasser av høy kvalitet

Gjenkjenne madrass av høy kvalitet med boxmadrass

I utgangspunktet tilbys tre typer vårmadrasser for boxmadrasser. Såkalte Bonellfjær er forbundet med hverandre, har en arealelastisitet og gir etter under trykk i en stor radius. Dette gjør dem egnet til å fordele trykk i boksfjæren, men ikke som en toppmadrass fordi kroppen din ikke støttes nok i visse områder.

Madrasser med er bedre Lomme- og fatlommerfjærer. Disse tilpasser seg kroppen din målrettet, ettersom de er utstyrt med mange individuelt reagerende fjærer. En god madrass inneholder minst 250 slike fjærer per kvadratmeter. Med en 90 × 200 cm madrass bør minst 450 fjærer installeres.

I tillegg til de typiske innermellens madrasser, er det også noen boxmadrasser Madrasser med kaldt skum. Dette suppleres vanligvis med komfortlag laget av latex eller gelskum. Her er spesielt skumets tetthet avgjørende for høy kvalitet. Madrasser med kaldt skum bør ha en tetthet på minst 40 kg / m³ eller mer.

Boxfjær sengestruktur: 3. Den rette topper for en komfortabel seng

Bokfjærsengstruktur forklarer toppmadrass

Topper danner enden på det 3-lags boksfjær sovesystemet. For å kunne velge den individuelt passende topperen, er det nødvendig å ta en titt på det foretrukne soveklimaet.

kaldt skum tilpasser seg raskt til endrede liggeposisjoner og er veldig pustende. Den er derfor spesielt egnet for folk som beveger seg mye mens de sover eller som ofte er for varme.

Visco skum er det riktige valget hvis du foretrekker et litt varmere sovemiljø. Dette skummet klemmer kroppens konturer og er litt mykere enn kaldt skum.

En topper av høy kvalitet kan gjenkjennes ikke bare av volumvekten, men også av høyden på skumkjernen. Denne skal være minst 5 cm tykk. Når det gjelder materialets tetthet, må man passe på at kaldt skum har minimum 40 kg / m³ og viskoskum 45 kg / m³.

Bokfjærsengkonstruksjon: 4. Stabil konstruksjon

Beste hodegavl i konstruksjon av boxmadrass

Robuste sengeføtter og en seng av høy kvalitet anbefales for lang holdbarhet og høy stabilitet. Førsteklasses boksfjærsenger er laget av massivt tre og suppleres med føtter av stål eller massivt tre. Modeller laget av kryssfiner er også stabile. Hvis materialer som sponplater eller plast brukes, er dette en indikasjon på et lavere kvalitetsnivå.

Bokfjærsengkonstruksjon 5. Trekkstoff og polstring av hodegjerde

Sengekonstruksjon med hodebord i boksfjær

Boxfjærsenger er preget av luksuriøse sengegavler som inviterer deg til å lene deg på. Komfortabelt mykt trekk sikrer et høyt komfortnivå under favorittserien din eller en god bok. For et elegant utseende er også pent plasserte sømmer og et tett møbelstoff avgjørende.

Slik finner du drømmeboksen vår

box spring bed konstruksjon møbeltrekk soverom komfort

Hvis de 5 nevnte punktene blir observert, står ingenting i veien for en avslappende og avslappende søvn. Den informative guiden fra Boxspringbetter hjelper deg beste boksfjærseng for individuelle behov. I tillegg til de viktigste spørsmålene om sengen med boksfjær, presenteres de mest populære modellene i detaljerte rapporter med detaljerte bilder.

Box vår seng satt opp soverom

Previous Post
10 originale ideer for innendørs og utendørs planter
Next Post
Lag veggdekorasjon selv i 16 ideer med et flott utseende