15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Blå LED -belysning på soverommet blir mer og mer populær blant unge mennesker

Når det gjelder Pinterest, mangler det ikke på inspirasjon, enten du er skjønnhetsentusiast, entusiast for hjemmepynt eller hjemmekokk. Den sosiale plattformen tilbyr mange ideer for øyesminke, dekorasjonstips for kombinasjonsrom (f.eks. Kombinasjon av garderober) og til og med oppskrifter for tilberedning av gourmetmåltider. Med mer enn 442 millioner månedlige brukere, er Pinterest en trendprognose -proff. Faktisk har 80 prosent av spådommene deres fra i fjor gått i oppfyllelse. Nå har inspirasjonsplattformen avslørt de beste trendene vi kan forvente i 2021 innen mote, skjønnhet, livsstil, restauranter og ja, reiser (når livet går tilbake til det normale). Når vi nå bruker mer tid hjemme, legger vi mer verdi på atmosfæren i våre fire vegger og på vår fysiske og psykiske helse. LED -belysning og neonfargeaksenter vil være i søkelyset i 2021. Søket etter “soverom blå LED -belysning” har steget med 155 prosent sammenlignet med året før. Vi tar en titt på trenden og forteller deg hvordan du kan legge lyse aksenter til soverommet med lyse farger.

Hva er fargeterapi?

Blå belysning på soverommet og puter Wild Dreams

Kunstnere og interiørdesignere har lenge visst at farger kan påvirke våre følelser og humør. Derfor er rommene på et sykehus ofte malt grønne, fordi denne fargen beroliger og reduserer stress. Andre farger som rød, oransje, gul, blå, etc. har en annen effekt på kroppen. Fargeterapi, også kjent som kromoterapi, studerer disse effektene og er basert på ideen om at farger og lys også kan brukes til å forbedre fysiske plager.

Fargeterapi bør ikke forveksles med lysterapi. Ved lysterapi bestråles huden med filtrert, hvitt lys. Lysterapi brukes også ofte til å behandle hudsykdommer (spesielt kviser og psoriasis), søvnforstyrrelser og visse psykologiske problemer.

Det er også viktig å merke seg at blå LED -belysning ikke er det samme som det skadelige blå lyset fra mobiltelefoner og datamaskiner. Displaybelysningen sliter på øynene og plager oss når vi sovner.

LED -belysningsfarger og deres betydning

RGB -eventyr i regnbuefarger for soverom

Studier har vist at mennesker kan skille rundt 10 millioner farger. Disse fargene kan deles inn i tre grunnfarger: gul, rød og blå. Vanligvis i fargeterapi legges sekundærfargene til, spesielt oransje, lilla og grønn. Hver av disse fargene har en bestemt effekt:

Rød er en varm farge forbundet med nyrene, ryggraden og luktesansen. Denne fargen gir mer energi og er ideell for folk som ofte er overtrøtte. Aktive mennesker kan bruke rødt lys terapi for å bekjempe muskel- og leddstivhet.

Spillerom med LED -belysning ved skrivebordet

Gul regnes som en depresjonsmorder. Personer med vanskelig fordøyelse kan behandle dette med gult lys. Denne fargen er knyttet til mage, lever og tarm. Personer med depresjon kan også ha nytte av gulfarget terapi.

Orange er forbundet med kreativitet. Fargen stimulerer den kreative tankeprosessen og hjelper deg med å utvikle nye ideer. Denne fargen er assosiert med pust.

Blå LED -belysning i ungdomsrommet i taket

Grønt er naturens farge. Grønn lysterapi stimulerer veksthormonproduksjon og styrker muskler, bein og annet vev. Det kan også øke kroppens immunsystem.

Blått er fredens bringer. Det kan brukes til å senke høyt blodtrykk eller for å roe folk ned. Blått lys kan også hjelpe til med å behandle migrene. Halsen, ørene og munnen er forbundet med denne fargen.

Lilla lys kan også hjelpe deg med å sovne da det lindrer følelsesmessig og psykisk stress. Nervesystemet og øynene er forbundet med denne sekundære fargen.

Hvordan kan du bruke blå LED -belysning på soverommet?

Blå belysning på soverommet med boho -følelse

LED fe lys er ikke bare et høydepunkt i julen, de skaper også en romantisk atmosfære overalt. De er enkle å installere og relativt rimelige. I tillegg til lysfargen, vær oppmerksom på kabellengden og driftsmodus (nettilkobling eller batterier) når du kjøper. Hvis du vil feste eventyrlampene på veggen uten spiker, kan du bruke de gjennomsiktige tesa Powerstrips® dekorasjonskrokene. De er perfekte for å henge lyse dekorative elementer.

Eventyrlys i lilla og blått på soverommet

Lysgardinene, som har hatt stor popularitet de siste årene, har også en veldig dekorativ effekt. De henger vanligvis som prefabrikkerte gardiner og vakkert utstillingsvinduer. Den enkleste måten å feste et gardin med lys til vindusruten er med sugekopper. Det ser spesielt fint ut når sengen er foran vinduet.

Belysning i blått og lilla i ungdomsrommet

Blå LED -belysning gjennom stjernehimmelen

blå belysning i stjerneklar prosjektør på soverommet

Det er så avslappende å se nattehimmelen! Nå kan du bringe denne følelsen rett inn på soverommet ditt. Med en stjernehimmelsprojektor kan du projisere stjerne-, måne- og rombilder på tak og vegger.

LED -stjerneklar projektor for en magisk atmosfære på soverommet

LED neonlysskilt er tilbake på moten

Neonbokstaver blå på soverommet

Liker du lyseffekter med retro stil? Da vil du bli glad for å vite at interessen for neonlys er tredoblet, ifølge Pinterest. Den kule neonbokstaven passer godt til både klassiske og moderne livsstiler.

Bare sørg for at disse lysene har en rent dekorativ funksjon. De er ikke veldig funksjonelle og tjener mye mer enn et kunstverk.

Hvite vegger er det perfekte bakteppet for slike lyse aksenter. Neon fyller mørket med en magisk glød. Forresten, du kan designe din egen neonerklæring selv. Elektroluminescerende kabler (EL-kabler) er tilgjengelige i forskjellige farger, tar lett hvilken som helst form og blir et skikkelig blikkfang i mørket.

LED neonlys skilt drømmer og stjerne fe lys

Dekorative lamper med fargede lyspærer

fargede lyspærer med WIFI -kontroll

En enkel måte å legge til fantastisk farge på soverommet ditt er å erstatte lyspæren i lampen med en farget. Fordelene inkluderer lav pris, liten størrelse og enkel installasjon (uten ekstra maskinvare). Det er nå mange intelligente, WiFi-aktiverte lyspærer på markedet som gir deg en enkel måte å begynne å planlegge ditt smarte hjem. Den respektive appen kan deretter brukes til å endre lysets farge og lysstyrke.

Eksempler på kjente smarte lamper er Philips Hue-pæren og Lifx Smart LED-lampen. Disse fantastiske lampene er enkle å bruke – standard E 27 -sokkel gjør at de kan skrus fast i eksisterende lampeuttak i huset.

Lag en futuristisk atmosfære med blå LED -striper (RGB)

Blå belysning skaper en futuristisk atmosfære på soverommet

Indirekte LED -belysning er en populær løsning for soverom fordi den skaper et veldig behagelig, mykt lys. LED -strips eller LED -barer brukes til skjult bakgrunnsbelysning. Det samme rommet ser og føles helt annerledes ut med endring i farge – dette er fordelen med RGB -teknologi. Du kan belyse tak, vegger, gulv eller individuelle møbler i farger og sette dem i rampelyset. Siden stripene ser veldig tekniske ut, bør de festes usynlig.

Blå LED -belysning indirekte på sengegavlen

På soverommet er fokuset vanligvis på sengen, og derfor er RGB LED -stripene vanligvis festet bak sengegavlen eller på grunnlistene. Men det er også mange andre måter å bli kreativ med lysdioder, for eksempel langs et spillbord, på en vegghylle eller bak et veggmaleri.

Blå LED -belysning rundt sengen på soverommet

Indirekte takbelysning på et stort soverom

indirekte takbelysning i blått på soverommet

Med LED -strips kan du også sette et skråtak i rampelyset

Blå LED -belysning med en stjerneklar projektor

Grønne eføy -kranser er fine tillegg til de blå LED -stripene

Blå LED -belysning og eføy -kranser i ungdomsrommet

Blå LED -strips er perfekte som dekorasjon for et rom med sjøtema

Ungdomsromdekorasjon med blå LED -lysstrimler og veggteppe med bølgemotiv

Previous Post
Topp sminke trender for 2021 inspirert av filmfestivalen i Cannes 2021!
Next Post
Husflid med 2 år gamle barn: Sommer -DIY -prosjekter som oppmuntrer kreativiteten til barnehagen