15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan kan du forskjønne soverommet med lite penger? Dette er de beste ideene!

Savner du det bestemte på soverommet ditt, men du vil ikke bruke mye penger på nye møbler eller dekorasjon? Da har du kommet til rett sted! Her vil du oppdage gode ideer om hvordan du kan forskjønne soverommet med lite penger og gi rommet et personlig preg.

Når du skal sette opp hjemmet ditt, starter du med soverommet. Hvorfor? Fordi det er ditt mest personlige rom og det stedet hvor du skal føle deg mest komfortabel. Gjør det viktig! Hvis du leter etter måter å enkelt og rimelig dekorere soverommet på, vet du kanskje ikke hvor du skal begynne. Det er faktisk veldig enkelt, og her er noen sjarmerende, men rimelige dekorasjonsideer for soverommet ditt som ikke bryter budsjettet! Det trenger ikke være komplisert heller. Selv noen få små detaljer kan ha stor innvirkning.

Før du begynner – tørk ut soverom

Hold soverommet ryddig

Den enkleste og billigste måten å forskjønne soverommet på er kanskje å sette orden på plassen. Du vil bli overrasket over hvor stor innvirkning dette lille tiltaket kan ha. Tøm skapene, kast alt unødvendig og sett alt i orden. Etter dette trinnet alene, kan en påfølgende utsmykning være unødvendig.

De beste ideene om hvordan du pynter soverommet billig

Soverom pynter billig med tapet

Når budsjettet er stramt, blir dekorasjon raskt sekundær. Dette trenger ikke være. Å forskjønne soverommet for lite penger er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Ta en titt på ideene nedenfor og se selv.

Flytt møblene

Omorganiser rommet og skape et nytt utseende

Visste du at du kan forskjønne soverommet ditt helt gratis? Du trenger ikke kjøpe nye møbler eller legge til dekorasjoner, bare omorganisere eksisterende møbler. Hvis romstørrelsen tillater det, finn et nytt sted i rommet for sengen, nattbordet og lagringsmøbler. Ved å flytte kan soverommet få et helt nytt utseende og dermed se mye hyggeligere ut. Bare prøv det!

Den store effekten av tekstiler

Forskjønne soverom med tekstiler sengeputer sengekast

Tekstiler gjør en stor forskjell i interiøret. Selv noen få nye pynteputer eller et mønstret sengeteppe kan øyeblikkelig endre effekten av rommet. Og det beste er at du kan få noen små tekstiler som putetrekk og sengetepper ganske billig. Har du ikke råd til nye gardiner eller tepper akkurat nå? Bare prøv å bytte tekstiler med de fra stua, for eksempel. Dette lille trikset kan skape et helt nytt romkonsept.

Bruk gardiner annerledes

Forskjønne soverom med lite penger Fest en baldakin til taket lys opp

Du kan ikke bare dekorere vinduet med gardiner. De er også egnet for en himmelseng og kan også pynte veggen bak eller ved siden av sengen. Hvis du fester en gardinstang til taket, kan du lage et atmosfærisk tak og en vegg med et hvitt gardin og noen feelys.

De mange bruksområdene til et veggteppe

Hvordan kan jeg forskjønne rommet mitt med veggtepper

Tapisserier er veldig populære akkurat nå. På soverommet kan de brukes som veggdekorasjoner, i stedet for sengegavl eller for å skjule stygge veggområder. Tapisserier laget av tynt stoff koster ikke mye og finnes i forskjellige størrelser. Fremfor alt er de en populær dekorasjonside for ungdoms- eller studentrom, ettersom de er rimelige og kan endre effekten av rommet umiddelbart. Hvis du synes makramen er vakker som en vegghengende, kan du til og med prøve å lage veggdekorasjonen selv. Å lage et makramé er ikke så komplisert som du kanskje tror.

Sett aksenter på veggen

Forskjønne soveromsdekorasjon for lite penger veggkroker

Et interessant og rimelig alternativ til en gallerivegg over sengen er et sett med kroker. Når et panel med kroker strekker seg over hele veggen, er det det perfekte stedet å henge bilder og andre flotte ting. Og det beste er at du kan endre dekorasjonen så ofte du vil.

Lag sengegavl selv og forskjønne soverommet

Forskjønne soverom med lite penger DIY sengegavl av ull

Det er mange ideer for et hjemmelaget sengegavl som kan implementeres med lite penger. Fra paller til skodder til gamle bøker, mulighetene er nesten ubegrensede. Med litt dyktighet kan du for eksempel veve et hodegjerde av ull og legge til atmosfæriske fargesprut på soverommet.

Et brett på kommoden kan gjøre underverker

Soverom ideer billig brett for mer bestilling

For at et rom skal se pent og koselig ut, er bestilling et must. Og dette gjelder fullt ut soverommet. Du kan bruke et brett til å rydde opp i odds og ender på kommoden. Skuffer gir umiddelbart verdi til et rom, spesielt hvis de er fylt med spesielle smykker. Hvis du vil legge et brett på toalettbordet, kan du utstyre det med vakre parfymeflasker, favorittkremer og smykker. Hvis du vil ha et lite brett på nattbordet i stedet, trenger du bare et lys og kanskje en karaffel og vannglass.

DIY -møbler fra loppemarkedsfunn

Billige ideer til soverommet Upcycling gamle kofferter som nattbord

Du kan legge til et personlig preg på soverommet ved å lage kule møbler selv. Du trenger ikke bruke en formue på det heller. Selv ting som samler støv i kjelleren eller billige loppemarkedsfunn kan tjene godt. For eksempel, hvordan finner du dette originale nattbordet fra en gammel koffert? Det gir umiddelbart rommet karakter og ser veldig dekorativt ut.

Krydre soveromsmøblene

Soverom med lite penger pynter på nye håndtak for møbler

Hvis du vil forskjønne soverommet med lite penger, kan du bare endre noen få små detaljer. Tenk for eksempel på beslagene som smykker for soverommet ditt. Du kan krydre hele rommet med et nytt sett med knapper eller håndtak til nattbordet, kommoden eller garderoben. Kobberhåndtak og krystallknotter er for eksempel visuelt veldig tiltalende og kan gi rommet et ekstra snev av luksus. Ta en titt på store møbelbutikker for rimelige, stilige alternativer, og du vil sikkert finne det du leter etter.

Dekorer med tapeter

Forbedre veggnisje på soverommet med tapet

Hvis du leter etter en rask og billig måte å forskjønne soverommet på, er tapet også et godt alternativ. De koster ikke mye og er enkle å bruke. Du kan til og med dekke små områder av rommet med tapeter som gir en stemningsfull aksent. Enten en veggnisje, en kommode eller romdøren – selv det minste prosjektet kan ha stor innvirkning.

Forskjønne soverom med eventyrlys

Levende ideer for lite penger Dekorasjon med eventyrlys

Belysningen på soverommet spiller en avgjørende rolle for den samlede effekten av rommet. Vårt første tips er å ikke bruke taklys på soverommet. Dette er vanligvis et hardt, lite flatterende lys som er alt annet enn avslappende. I stedet må du installere vegglamper, bruke leselamper på nattbordet, tenne ganske duftende lys eller bruke eventyrlys. For sistnevnte er alternativene forskjellige. Enten på hodegavlen, på gardinene, på veggen eller i vakre glassbeholdere – det er ingen grenser for fantasien din.

Forskjønne speilet

Krydre soverom med lite penger dekorere speil med lys

Hvis du ikke har et speil på soverommet ditt, sørg for å skaffe deg et. Veggspeil forstørrer rommet visuelt og ser bare flott ut. Bare kjøp en enkel, billig modell og dekorer den selv. Du kan bruke lys igjen til dette eller for eksempel la deg inspirere av naturen og bygge en ramme selv av blomster, kvister eller tre.

Oppbevaringskurver på soverommet – dekorasjon og lagringsplass i ett

Spice opp soverommet billig veggdekorasjon oppbevaringskurv

Et ryddig rom er et fint rom. For å skape orden i soveområdet, bør et passende lagringssystem ikke mangle. En praktisk og samtidig fin idé for oppbevaring av ulike ting er bruk av lagerkurver. Disse kan bestå av forskjellige materialer – fra rotting til stoff til flettverk – og kutte en spesielt god figur i interiøret. Dermed passer de også inn i ethvert interiør og kan forskjønne ethvert soverom.

Innendørs planter inviterer naturen inn i rommet

Hvordan forskjønne soverommet billig med planter

En romdekorasjon med elementer fra naturen ser ikke bare vakker ut, den har også en avslappende effekt. Derfor er innendørs planter et must, ikke bare på soverommet, men også i alle andre oppholdsrom. Dekorer rommet med stueplanter av forskjellige størrelser, legg dem på veggen, på nattbordet, i dekorative kurver eller på krakker. Hengende kurver fra taket er en annen flott idé.

Frisk opp soveromsveggen

Dekorer soveromsveggen med en krans av friskt grønt

Når du tenker på veggdekorasjonene, tenker du på bilder og veggtepper. En vakker veggdekorasjon trenger imidlertid ikke nødvendigvis å være i en ramme. Selv med noen friske (eller falske) kvister, kan du lage en fin krans og henge den på veggen. Med litt grønt som eukalyptus, kan du sette vakre naturlige aksenter på soverommet.

Frisk opp soverommet med grønne planter og grener

DIY veggdekorasjon laget av rimelige materialer

DIY veggdekorasjon på soverommet for lite penger

Håndverksentusiaster kan utøve sin lidenskap og lage en interessant dekorasjon for veggen selv. Ett eksempel er denne kjærlige mobilen, som bare drivved, maling og en tynn snor har blitt brukt til. Det er ganske enkelt å gjenskape og ville se veldig fint ut på en ensfarget vegg.

Vaser med avskårne blomster for et snev av romantikk

Enkel og billig dekorasjon med snittblomster i en vase på nattbordet

Friske snittblomster er bare perfekte for vakre fargeaccenter i et monokrom soverom. Du kan ordne dem i en vase og dekorere nattbordet, kommoden eller vinduskarmen. For de som har en hage med blomstrende planter, er denne ideen veldig billig. Hvis dette ikke er tilfelle, og du leter etter et billig alternativ for friske blomster fra markedet, kan du selvfølgelig også bruke kunstige blomster.

Billig soverom dekorasjon med lys

Soverom deco billige ideer lys og vase på nattbordet

Hvis du bare vil legge til noen få små aksenter her og der, er lys et annet godt alternativ. Vi anbefaler å bruke LED -lys slik at det ikke er fare for brann. I mange tilfeller ser disse forvirrende lik de virkelige ut og ser like vakre ut i rommet.

Previous Post
Topp sminke trender for 2021 inspirert av filmfestivalen i Cannes 2021!
Next Post
Husflid med 2 år gamle barn: Sommer -DIY -prosjekter som oppmuntrer kreativiteten til barnehagen