15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tredimensjonalt teppedesign for gulv og vegg

 Gulvfarge asurblått tregulv

Designerne av det edle merket Fabrica har laget en ekstraordinær kolleksjon i samarbeid med Tai Ping, et av de ledende selskapene for håndknyttede tepper. Designerne overrasket med kreative Teppedesign Ideer som kobler gulvet til veggen. Utstillingen ble vist i Paris under tekstilmessen.

Moderne teppedesign inspirert av naturen

Design halvcirkelformet foss kreativ idé

Naturen tjente som inspirasjon – teppene var dekorert med mønstre som regndråper, fallne trær og fosser. De ni modellene presenterte det nye fantasifulle konseptet for fremtiden til Teppedesign – De ligner mer dekorative elementer eller møbler enn tepper. Designerne av Fabrica har Tai Ping Besøkte fabrikken og fant ut mer om produksjonsprosessene. De forberedte skissene sine på stedet. Den delvis vertikale posisjoneringen utgjorde en stor utfordring, spesielt på grunn av vekten på teppene. Men ingenting er umulig i Tai Ping – og de dristige designideene ble raskt implementert. Sluttresultatet av deres samarbeid med selskapets erfarne ansatte er imponerende.

Teppedesign eller dekorasjon?

Ideer grønn utstilling Textiles fair

Det futuristiske Teppedesign Ideer viser en perfekt harmoni mellom natur og mennesker. Ved inngangen til utstillingsrommet ble besøkende imponert over to interessante tepper. De er mer som gardiner og er dekorert med interessante grønne mønstre. Effekten er rett og slett fascinerende – teppene ser ut som mose på husfasaden. Utstillingens absolutte høydepunkt var inne – et teppe som etterligner en foss. Den ble laget med stor oppmerksomhet på detaljer – de blå vannfargene endres, og skaper en tredimensjonal optisk illusjon.

Teppe eller gardin?

Tekstilutstilling Paris Frankrike

Designerne presenterte kreative tepper til veggen

Designer vegger på moderne ideer

Utstillingen i Paris

Utstilling Paris Tepper Tekstiler Moderne design

Fossen design

moderne håndvevde tepper skisserer Paris fair

Sammensetningen av tre møbler med integrerte tepper

vakker teppe design gul farge skisse Paris utstilling

Previous Post
Ifølge en ny studie bør sykling i byen være fremtiden for transport
Next Post
Husflid med sjøglass – DIY -ideer for smykker, dekorasjon og tilbehør med en sommerfeil