15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Teppedesignideer for elegante møbler i stuen

Teppedesign Interessant geometrisk mønster

Den originale Teppedesign kan bli fokuspunktet i en stue. Med sin varme og livlighet skaper det riktige teppet en hyggelig og koselig atmosfære. En stund ble teppene antatt å være litt gammeldags, men i dag er de veldig aktuelle og ønskelige.

Inspirerende teppedesign – fokuspunktet for hvert stueinteriør

Stue teppe design Matthew Williamson samling

Det pleide å være gyldig at teppet tilhører en stor stue. Ideen om hva en stor stue er, ser ut til å ha endret seg dramatisk i dag sammenlignet med da. Den nåværende stuen er mer som en hall. De moderne, enkle møblene er absolutt veldig praktiske, men noen ser ikke koselige ut i det hele tatt. Så hvis du ikke vil klare deg uten de komfortable, puristiske møblene, men du ikke synes hele området er veldig livlig og varmt, bør du legge til et interessant teppe. Verden av Teppedesign er så mangfoldig som du kanskje ikke hadde forestilt deg før.

Teppedesign for stuer – forskjellig i form og farge

Møbler i svart skinn og rød løper

Et bredt spekter av forskjellige stiler, størrelser, farger og kvalitet på materialene som brukes finnes i disse dager. Det er mange forskjellige løsninger for moderne stueinnredning. Husk at ingenting annet fullfører huset så godt som det rette Teppedesign. Det er en av grunnene til at teppet aldri går av moten.

Typer tepper for ditt moderne hjem

Innredning stue peis teppe stue

At Teppedesign er veldig mangfoldig – for stuen din kan du velge et rundt teppe, et ulleteppe, et teppe med mønstre eller mange andre. De lyse fargene er mer egnet for mørkere rom. Røde, gule eller brune toner gir en følelse av kos. Ikke bare fargen, men også kvaliteten på teppet er viktig. Det beste er selvfølgelig de håndlagde teppene.

Fantasifulle dekorasjonsideer

rød løper, hvit mønster, foajé

Hvis du vil bringe et friskt og ekstravagant preg på stua, overrasker du gjestene med en unik aksent. De interessante fargekombinasjonene, mønstrene eller teksturene kan forandre hele utseendet på et boareal. La fantasien løpe løpsk og kombinere dem Teppedesign med de andre elementene i stuen etter din smak.

Hvitt teppe med blomstermønstre

Hvitt teppe mønster design blomstret

Rundt teppe for koselige møbler

Rundt teppe ullteppe grønn veggdekorasjon

Moderne interiør i stuen

mer interessant teppeinnredning

Previous Post
Et moderne TV -stativ i bjørketre ligner en blomstervase
Next Post
Gjør-det-selv veggdekorasjoner av tre-8 kreative ideer