15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kuskinnsteppe som dekorasjon i anlegget for enhver interiørstil

okseskinn-teppe-sittehjørne-hjørne-sofa-blå-brun-pels

Hvis du vil lage et spesielt blikkfang i ditt boareal, kan du blant annet gjøre dette med et teppe. Skinnene er spesielt trendy igjen for øyeblikket, og fremfor alt, i tillegg til saueskinn, er okseskinn også populært. Kua teppet kan brukes fantastisk som en aksent i sitte- eller spisestue, på soverommet og på kjøkkenet og har ikke bare en dekorativ effekt, men holder også føttene varme. Hvis du er interessert i dette moderne hjemmetilbehøret, kan du ta en titt på våre innredningstips Kuskinnsteppe og så kan du også implementere dem i hjemmet ditt.

Stue okseskinnteppe

okseskinnteppe fin stue-inspirasjon-runde-salongbord-hjørnesofa-mørk grå

Med hjemmetilbehøret kan du selvfølgelig velge mellom et ekte og et imitert okseledd. Med en ekte må du regne med en høyere pris, og vedlikehold er ikke like enkelt her som med en falsk. Ekte skinn er tilgjengelig, for eksempel fra Trendcarpet. Med et teppe i imitasjon av okseskinn kan du ikke bare spare penger. De som ønsker å stå opp for beskyttelse av dyr, klarer seg uten animalske produkter i anlegget, det være seg for klær eller dekorativt tilbehør.

Kuskinnsteppe – ekte eller falskt?

okseskinnteppe dekorere-tips-interiør-lenestol-hvitt-skinn-metall

Et falsk okseskinnteppe er i dag nesten ikke til å skille fra det virkelige, så du vil ikke miste noe når det gjelder utseende. Mønstre og farger er dyktig etterlignet. Det organiske okseskinneteppet kan også pryde ditt favorittområde i rommet fantastisk i denne varianten og utstråle den koselige stilen du ønsker.

Pels i forskjellige farger

okseskinn teppeflekker-mønster-lenestol-brun-skinn-bordbord-metall

Enten det er ekte eller falskt, er det et stort utvalg farger tilgjengelig. Uansett om du vil ha et okseskinnteppe i grått, hvitt, beige, svart eller en blanding av flere farger, finner du raskt den riktige modellen for interiøret ditt. Mens modeller i jordfarger utstråler varme og hygge, er helt hvite, svarte eller svart -hvite varianter fantastisk egnet for et mer elegant utseende. Et argentinsk okseskinnteppe er også veldig populært.

Hvordan ta vare på et okseskinnteppe?

okseskinnteppe dekorere-leilighet-brun-farger-skandinavisk-puff-stol

For at teppet skal forbli vakkert i lang tid, er omsorg, som også er forbundet med riktig rengjøring, veldig viktig. Men hva er den beste måten å rengjøre et okseledd? Selv om kunstig pels, som allerede angitt, ikke er så sensitiv, er det noen ting du må passe på med ekte pels. På den ene siden bør støvsugeren så langt som mulig unngås, fordi den slites ut pelsen raskere.

Kuskinnteppe som dekorasjonside

okseskinnteppe design-idé-oval-salongbord-art-deco-leopard-puter

I stedet ristes teppet av okseskinn bedre utendørs for å fjerne eventuelt smuss. Teppet kan også slås ut, men bare veldig forsiktig. Ellers bør en mer grundig rengjøring utføres så sjelden som mulig for å beskytte pelsen. Kjemiske midler bør ikke brukes i det hele tatt. Ikke engang en tepperenser er egnet for dette.

Tips for stell av tepper i okseskinn

okseskinnteppe-tak-tre-lampe-seng-rustikk-art-deco-stil

Nå kan det imidlertid skje at okseskinnteppet er mer skittent og at det dannes flekker som selvfølgelig ikke kan fjernes ved å rist det ut. I dette tilfellet, bruk en løsning av nøytral såpe og varmt vann. Ikke legg teppet i bløt, bruk så lite som mulig. Ellers risikerer du muggvekst.

Kuskinnsteppe i hvitt og beige

koskinn teppe spisestue-sittegruppe-canape-stoler-mørkt tre-beige

Påfør deretter denne løsningen på det flekkete området med en myk klut. Nå må du ikke gni frem og tilbake som det passer deg og som du er vant til fra et vanlig teppe. Fortsett heller å tørke kluten med løsningen i én retning til flekken er borte. Hvis kuhudeteppet blir for vått, bør du definitivt henge det opp for å tørke.

Kuskinnsteppe i brunt og hvitt

okseskinnteppe-dekorasjon-tilbehør-hvitt-salongbord-moderne-puff

Denne modellen av et okseskinnteppe er spesielt interessant oppdaget og består av fargene brun og hvit. Denne brune fargen matcher de originale sidebordene ved siden av sofaen, som er små trestammer. Den grå sofaen er en fargekontrast som kommer til sin rett midt i det hvitbrune designet.

Kuskinn for skandinavisk stil

okseskinn-teppe-møbler i skandinavisk stil-pall-sofa-sofa-puter

Et okseskinnteppe i beige ser subtilt og edelt ut og er egnet for forskjellige møbler. For øvrig gjelder dette for alle okseskinnetepper som er lette. Skinn generelt er flott for et interiør i skandinavisk stil, som vist i dette eksemplet. Pels pryder også sofaen og sofaputene, som alle ble valgt i jordfarger.

Møbler i tre med okseskinn

okseskinnteppe tre-soverom-rustikk-svart-hvitt-okseskinn

Tre og et teppe i okseskinn er en spesielt sjarmerende kombinasjon.Den varme atmosfæren som skapes av tremøbler er understreket av pelsen. Bevis på dette er dette rustikke soverommet, der ikke bare møblene, men også gulvet og veggene er laget av tre.

Design sittegrupper

okseskinn teppe lys lenestol-hvit-krakk-parkett-laminat

Sitteområder er veldig populære å dekorere med et teppe i okseskinn. Men det trenger ikke nødvendigvis å være området med sofaen. Selv mindre områder som dette lesehjørnet ser mye koseligere ut med et teppe og er optisk atskilt fra resten av rommet. Det hvite og beige teppet ovenfor ser spesielt elegant ut på den mørke parketten, du tror ikke det?

En blanding av møbler

okseskinnteppe stue-møblering-peis-sittegruppe-lenestol-skinn

Det er ingen spesiell stil av møbler du måtte velge for et teppe av okseskinn. Det går med hver stil. I eksemplet ovenfor ble forskjellige sittegrupper kombinert med hverandre i et lappeteppe. Hvis et strøk ikke er nok i et stort sittegruppe, kan flere kombineres med hverandre uten problemer. Disse bør også best overlappe for et mer uformelt utseende.

Idee til et stort soverom

okseskinn-teppe-soverom-design-sittegruppe-kommode-deco

Også i dette rommet ble det laget et vakkert sittegruppe med et teppe laget av okseskinn. Soverommet er stort nok til å ha et lite leseområde med stoler og en kommode. Kuhudsteppet, som ble valgt i brunt og hvitt, sørger for mer hygge.

Lappemøbler

okseskinnteppe fargerik-møblering-lenestol-rød-blå-sofa-peis

Også her ble møbler laget av forskjellige materialer og i forskjellige farger satt sammen for å skape et originalt sittegruppe. Det er edle sitemøbler som fortsatt passer perfekt med det ganske rustikke okseskinnteppet. Nok et bevis på at innredningsstilen ikke spiller noen rolle for denne typen tepper.

Brunt okseskinnteppe

okseskinn-teppe-brun-hvit-parkett-spisestue-åpent kjøkken

Du har allerede sett noen varianter for brune tepper laget av okseskinn, og du vil ha lagt merke til at det er forskjellige nyanser. Skyggen av brun kan være veldig mørk og nesten svart, og derimot kan den også være veldig lys. Modellen ovenfor er mer en mellomting og inneholder også fargen hvit, med den brune komponenten dominerende.

Kuskinnsteppe i svart og hvitt

okseskinn-teppe-svart-hvitt-tapet-vegg-design-skråtak-gul-stoler

Her kan du igjen se en variant med det klassiske, svart -hvite mønsteret for okseskinn. Det edle utseende teppe i okseskinn er kombinert med et like edelt tapet og ser flott ut på det lyse gulvet. Stolene og kjøkkenøya, som ble valgt i en lys pastellgul og perfekt matcher resten av romdesignet, gir farge.

Sett diskret ku -teppet i rampelyset

okseskinn-teppe-sofa-laks-farge-tre-salongbord

Men du vil kanskje ikke at teppet i okseskinn skal fange øyet. Da kan du ganske enkelt velge en modell, hvis farge tilpasser seg interiøret og møblene. I denne stua ble sittegruppen satt opp på denne måten. Alle fargene på møblene og dekorasjonene er valgt diskret, og et lyst, beige teppe ble brukt som et levende tilbehør for å matche.

Kuskinn på et annet teppe

okseskinn-teppe-lese-hjørne-lenestol-beige-vegg-maleri-veggmalerier

På et glatt gulvbelegg som laminat, parkett eller fliser kan okseskinnteppet raskt bli en glidefelle. Hvis du vil forhindre dette, kan du ganske enkelt sette møbler som salongbordet på det. Men hvis teppet ikke er i et sittegruppe med et salongbord eller hvis du ikke vil at noe skal stå på teppet, kan du ganske enkelt bruke et nøytralt, stort teppe som underlag.

Innredning av ideer med okseskinn

okseskinn-teppe-falskt-materiale-stue-skjenk-vitrine-gulvlampe

Det ble også gjort i denne stua. Et nøytralt, beige teppe danner sittegruppen sammen med sitemøblene, med et teppe av okseskinn plassert på toppen av det. I tillegg er kuskinnet ikke midt på teppet, men legges tilfeldig og diagonalt på det. Et fantastisk samspill mellom hjemmetilbehør!

Koordinere farger og møbler

okseskinn-teppe-liten-stue-interiør-design-idé-varm-atmosfære-skinn-sofa-brun

I dette eksemplet ble teppet av okseskinn valgt for å matche fargene på sittegruppene. Mens den brune fargen tilpasser seg skinnsofaene, gjentas den hvite fargen i lenestolen og stolen. Også på denne måten unngår du at okseskinnet blir hovedaksenten i rommet. Resultatet er et harmonisk interiør og design.

Kuskinn i hvitgrå

ku-teppe-barnerom-design-idé-loft seng-skjenke-lesehjørne

Kuskinn ser ikke bare bra ut i voksenrom. Et slikt teppe kan også brukes til å dekorere barnerommet. På dette barnerommet pryder et okseskinnteppe i sølv eller grått gulvet. Teppet holder deg varm mens du leker og kan også brukes til å lage en kos eller lesehjørne, hvor barnet kan sitte på gulvet.

Lær og okseskinn

okseskinn-teppe-vintage-soverom-seng-brun-hodegjerde-skinnbjelker

Du har allerede lagt merke til at skinn og et skinn av teppe går fantastisk sammen. Hvis du vil ha en slik kombinasjon, er det lurt å velge teppet i en lignende fargetone som møbelet. For eksempel, hvis du har en svart skinnsofa, bruk et svart eller svart -hvitt teppe. Over ble en brun seng kombinert med en brun og hvit pels.

Originalt mønster

okseskinn-teppe-pent-mønster-okseskinn-imitasjon-bio

Fuskepels er også tilgjengelig med spesielt originale mønstre. Dette teppet av okseskinn ser for eksempel ut som om det har blitt sprutet med maling. Den hvite pelsen dukker opp med en lys nyanse av brunt og svart. Disse fargene gjentas deretter i andre dekorasjoner og i møbler, slik at det oppstår et fargespill.

Ekstravagant okseskinn

okseskinn-teppe-rød-ekstravagant-minimalistisk-møblering-farge-aksent-anheng-lys

Hvis du vil at det skal være spesielt ekstravagant i hjemmet ditt, kan du også velge noe mer uvanlig i stedet for en naturlig farge på pelsen. En god idé er for eksempel et rødt okseskinneteppe som det som ble brukt i denne stua. Pelsen er spesialfarget og kan brukes til å krydre enkle, minimalistiske rom.

Kuskinnsteppe i patchwork -design

okseskinn-teppe-innredning-tilbehør-lappeteppe-brun-hvit-gulv-dekorasjon

Hvis du vil ha et større teppe laget av okseskinn, er lappeteppet designet akkurat for deg. Her behandles mange firkanter laget av okseskinn sammen. Resultatet er en blanding av forskjellige pelsverk og mønstre som får hjemmetilbehøret til å se spesielt stilig ut. Sett en moderne og samtidig koselig aksent i rommet med et lappeteppe laget av okseskinn.

Monokrome farger

okseskinn-teppe-minimalistisk-soverom-moderne-svart-hvitt-monokrom-lappeteppe

Dette soverommet er innredet i en monokrom og moderne stil. Den hvite fargen er kombinert med svarte og grå toner, som også finnes i det imponerende lappeteppet okseledd. Dette skaper en nesten kunstnerisk dekorasjon for soverommet, som sikrer stil og eleganse.

Lappeteppe i varme farger

okseskinn-teppe-lappeteppe-stue-møbler-krem-vindusfronter

Hvis du foretrekker en varm farge, velger du et lappeteppe med brune nyanser i stedet. Denne varianten er også egnet for moderne og minimalistiske møbler, slik denne stuen med store vindusfronter viser. Det er et veldig stort okseskinnteppe som fantastisk rammer inn det like store sittegruppen sammen med hjørnesofaen.

Lappeteppe i alle størrelser

okseskinn-teppe-lappeteppe-idé-soverom-dekorasjon-veggdekorasjon

Med kuhudsteppet med lappeteppe, i motsetning til det enkle okseskinnet, har du valget mellom forskjellige størrelser. Dette lar deg designe områder i forskjellige størrelser på hvilken som helst måte du vil. Legg til en liten aksent, som du gjorde på soverommet ovenfor, og legg et lite teppe ved siden av sengen eller få hele sengen til å skille seg ut ved å plassere den på et stort teppe.

Kuskinn for et stilig interiør 

okseskinn-teppe-svart-skinn-sofa-glassbord-salongbord

Til slutt har vi en stue for deg der svarte skinnsofaer er kombinert med et brunt og hvitt lappeteppe av okseskinn. Glassbordet gir igjen utsikt over teppet, selv om du sitter på sofaen. Som du kan se, er fargevarianter, størrelser og design for kuhudeteppet svært forskjellige, slik at alle enkelt kan finne den beste modellen for seg selv og interiøret.

Previous Post
Hvilke gardiner på badet? Disse løsningene er best for baderomsvinduet!
Next Post
Trendy grønn sofa: 18 interiørdesign ideer og tips om hva som følger med!