15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bærekraftig teppe laget av filt: “Nuancen” er laget av ullrester

Teppe laget av filtstrimler i forskjellige farger steinlook

I fjor presenterte den spanske teppeprodusenten GAN, i samarbeid med den talentfulle designeren Patricia Urquiola, en samling tepper til uteområder som forårsaket en sensasjon. I 2019 vil du overraske oss igjen med et spennende prosjekt. Din “Nuances” -kolleksjon er et utmerket eksempel på moderne, sofistikert og samtidig bærekraftig design. Bare ullrester ble brukt i produksjonen av tepper, som først ble blandet og deretter bearbeidet til filtdetaljer.

Bærekraftig design: teppe laget av filt med marmorutseende

Teppe laget av filtstriper blått gress grønt grått marmorlook

Patricia Urquiola hadde lenge ønsket å lage et teppe av filt. Naturmaterialet skårer med en behagelig følelse og kan behandles uten problemer. For å oppnå det tiltalende marmorutseendet som kjennetegner teppene fra “Nuances” -kolleksjonen, kombinerte designeren skrap med ull med forskjellige tettheter. Resultatet er imponerende: teppeoverflaten ligner forvirrende på en benkeplate i marmor.

Så snart den attraktive overflaten ble opprettet, fortsatte designeren med å eksperimentere med former og farger. Geometriske mønstre og striper gir teppene et puristisk utseende, stiliserte bølger skaper et grafisk mønster. De tre modellene fra kolleksjonen tilbys med en tonet-på-tonet polstret krakk. Det kan effektivt settes opp avhengig av romforholdene og dine egne preferanser.

Filtteppe: Det er et utvalg av tre fargepaletter

Teppe laget av filtrosa pastellfarger, ottomanske gulvtrender

Når det gjelder fargene, er det tre fargepaletter å velge mellom. Fargen “Burgund” endres fra en burgunderrød til rose. De varme nyansene løsner opp det ellers puristiske utseendet på teppet. Den grå fargen harmonerer perfekt med bærnyansene og lar dem feire sin store inngang som et ensemble.

Teppe laget av filt, osmannisk polstring

“Naiad” -designet er inspirert av et kystlandskap og presenteres følgelig i asurblått, mørkeblått og gressgrønt. Siden bølgemønstrene kommer fra samme fargefamilie, jobber de spesielt harmonisk sammen. I dette tilfellet er grå igjen den perfekte kombinasjonspartneren.

Følte stripete teppekolleksjon

Jordens og lavas farger tjente som inspirasjonskilder for “Volcano”. De svarte, blå og beige fargene bestemmer teppens moderne og samtidig hjemmekoselige utseende.

Sy sammen teppet i filtbeige detaljer

Teppe laget av filtstrimler med rosa farge

Sy sammen teppet i filtgrønne blå detaljer

Teppe laget av filtmarmor -detaljer med striper i forskjellige farger

Teppe laget av filtstriper blå svart beige

Teppe laget av filtstrimler i forskjellige lengder

Teppe laget av filt forskjellige detaljer tips triks

Samlingen er oppe Gan tepper tilgjengelig

Previous Post
Hvilke gardiner på badet? Disse løsningene er best for baderomsvinduet!
Next Post
Trendy grønn sofa: 18 interiørdesign ideer og tips om hva som følger med!