15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Plisségardiner – tilpassede personvernskjermer og solbeskyttelse for alle vinduer

moderne innredning rullgardiner plisserte speil frittstående

Moderne vindusdekorasjon og variabel solbeskyttelse for hver vindusform med persienner laget på mål

Vindusdesignen påvirker livskvaliteten, både visuelt og funksjonelt, mye mer enn mange tror. Personlig smak og møbleringsstil kan ikke bare avrundes eller fargede aksenter settes, men fremfor alt kan du få nødvendig personvern og solbeskyttelse.

Hvis du ønsker å designe vinduene dine ikke bare vakre, men også i henhold til moderne aspekter med hensyn til effektiv bruk av dagslys, energibesparende varmebeskyttelse eller sunn lysdose, trenger du et veldig allsidig, fleksibelt og presist tilpasset personvern og sol beskyttelse på vinduet. Fordi avhengig av tidspunktet på dagen eller sesongen, vindusformen eller vinduets orientering, stilles de mest varierte kravene til effektivt personvern og solbeskyttelse. Plisségardiner i presist mål tilbyr nettopp denne allsidigheten, som ikke bare kommer til uttrykk i et stort utvalg tekstiler, men også i et stort antall modeller..

Personvern og solbeskyttelse med plisségardiner – funksjoner og egenskaper

Stoffer gul vegg toseter dekorative puter

Du finner et spesielt stort utvalg av plissete stoffer for eksempel individuell tilpasning. B. på plissee.org. Det er mer enn 400 stoffer tilgjengelig i forskjellige design, farger og egenskaper. For å finne riktig plissestoff her raskere, kan du bruke forskjellige filteralternativer, f.eks. B. i henhold til farger, lysoverføring, varmebeskyttelse eller mønster.

Termisk beskyttelse, personvern og solbeskyttelse om sommeren og vinteren

Rullegardiner stue stue ideer koselig sittegruppe med tre stoler

De fotometriske verdiene, som gir informasjon om hvor mye sollys som reflekteres, absorberes eller slippes gjennom av det plisserte stoffet, er spesielt viktige for ønsket solbeskyttelse på vinduet. En høy refleksjonsverdi står alltid for et høyt nivå av termisk beskyttelse. En høy overføringsverdi for et høyt lysoverføringsnivå. For å kunne tilby bedre termisk beskyttelse om sommeren, er termiske beskyttende foldede persienner vanligvis utstyrt med et reflekterende belegg på baksiden. Dette kan være hvitt, sølv eller skinnende som perlemor. Honeycomb plisségardiner reduserer varmevekslingen ved vinduet på en annen måte: takket være bikakestrukturen danner de ekstra luftkamre som varmeputer på vinduet, slik at varmetapet også kan reduseres sterkt om vinteren.

Lett dosering for mørkere eller blending

Sofa designer møbler stol vegghylle tregulv

Plissert stoff er tilgjengelig i forskjellige lysgjennomtrengeligheter fra gjennomsiktig til halvgjennomsiktig eller nedtonet til mørk. Gjennomsiktige stoffer gir nesten ingen lysbeskyttelse og kan i mørkere farger bare brukes som et lett filter. Litt mer beskyttelse f.eks. B. foran blendingseffekter på skjermen, derimot, tilbyr halvgjennomsiktige stoffer i dempede farger eller dim-out-stoffer som bare lar et lite lys skinne gjennom. For effektiv mørklegging anbefales foldede blendingsgardiner som er helt ugjennomsiktige. Hvor mye lys du vil slippe inn gjennom vinduet ditt, kan selvsagt også bestemmes av trinnløs drift av de foldede persiennene.

Personvern med ugjennomsiktige foldede persienner

svart og hvit klassisk designidee

Hvis du vil beskytte bo- eller arbeidsrommet ditt mot uønsket utsikt, er en foldet persienne veldig egnet som personvernskjerm. Fordi det på den ene siden er et stort utvalg av ugjennomsiktige stoffer å velge mellom, og på den andre siden kan du plassere plisségardinen nøyaktig der personvernskjermen er nødvendig takket være den variable betjeningen. Halvgjennomsiktige foldede persienner er ideelle som gjennomsiktige personvernskjermer. Hvis du ønsker å oppnå god varmeisolasjon eller blackout på samme tid, kan du velge neddimplede persienner eller blendingsgardiner.

Plisségardiner med spesielle belegg

Sett opp stue solbeskyttelse personvernskjerm dagseng

Avhengig av bruksstedet må det også tas hensyn til materialets egnethet ved valg av materiale. Spesielle belegg og stofftyper gjør z. B. det fuktige rommet er egnet for bruk av plisségardinen på badet eller i vinterhagen. Flammehemmende plissete stoffer og antibakterielle, smussavvisende plissete stoffer er også en del av det store utvalget tekstiler for Plissert etter mål på plissee.org å finne.

Plissémodeller for rektangulære, skrå eller runde vindusformer

Plassert takvegg farge TV -skap solbeskyttelse

Takket være foldestrukturen til de plisserte stoffene og den innovative spennings- og skinneteknologien, kan foldede persienner måles for et stort utvalg av vindusformer. Utvalget av modeller strekker seg fra oppspente og fritthengende foldede persienner for rektangulære vinduer til foldede skråningssystemer eller trapesformede foldede persienner til spente persienner for takvinduer eller takvinduer. Disse varierer ikke bare i formen, men også i de forskjellige driftsmulighetene. Selv runde vindusformer kan gis et tilpasset personvern og solbeskyttelse med foldede persienner. I modelloversikten på plissee.org finner du mer enn 30 forskjellige foldede persienner, som du kan konfigurere etter dine ønsker med ønsket stoff og ulike alternativer for montering og drift.

Plissert monteringsalternativer

moderne stilig innredning av plisségardiner i stedet for gardiner

Også på grunn av sitt store utvalg av installasjonsalternativer, er foldede persienner litt foran andre solbeskyttelsessystemer for vinduer. Installasjonen i glassperlen er spesielt praktisk og elegant, og er derfor vanligvis ment som en standard installasjon. De fleste plisserte modeller kan også festes til vindusrammen, i nisjen, på veggen eller taket. Imidlertid er det spesielt etterspurt etter foldede persienner uten boring. Dette er mulig på alle vanlige plastvinduer, der ikke bare klemmebærere, men også limbærere kan brukes. Dette lar deg feste en plisségardin til vindusflater som ikke kan åpnes uten boring, f.eks. B. på takvinduer.

På grunn av dette mangfoldet av design, stofffunksjoner, plissemodeller og alternativer for montering og betjening, med en skreddersydd plisségardin får du nøyaktig personvernet og solbeskyttelsen du trenger, og du trenger ikke å inngå noen kompromisser når det gjelder individuell vindusdekorasjon. Og hvis du vil se om det er noe for vinduet ditt eller hvor mye en plisségardin som er laget på mål, kan du bruke konfiguratoren www.plissee.org Prøv det gjerne ut og be om gratis prøvefalsede stoffprøver på forhånd.

Hvis du er usikker på om plisségardiner i det hele tatt passer inn i leiligheten din og din livsstil, er det verdt å ta en titt på det store solskjermingsgalleriet nedenfor www.plissee.eu. På denne siden blir det publisert nye bilder av glade, foldede, blinde kunder igjen og igjen.

Inngangsparti rullegardiner plissete tekstiler i to farger naken nøytral

Previous Post
Trendy miljøvennlige møbler fra Desiree
Next Post
Lag dine egne julekort med knapper – 28 gode ideer