15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Plisségardiner – dekorative allroundere for personvern og solbeskyttelse

Plisségardiner-solbeskyttelse-mørkere-brun-stue

Hvis du ikke har skodder på vinduene eller på terrassen og balkongdører, må du enten ettermontere skodder eller bruke andre alternativer for å gjøre rommet ditt mørkere. Gardiner er ofte ikke ugjennomsiktige nok, kan ikke installeres på grunn av strukturelle forhold eller er bare tilgjengelige som skreddersydde varer i passende størrelse. Ganske mange mennesker har hatt sine egne erfaringer med mekanismen til klassiske rullegardiner og sammenleggbare skodder er utelukket, ettersom vinduene må åpnes hver gang for å betjene dem. Det er fremdeles foldede persienner, som er montert direkte på innsiden av vinduet på glassperlene eller på vinduskarmen og kan betjenes enkelt. De kan festes raskt og er tilgjengelig i en rekke varianter og størrelser, også egnet for ikke-standardiserte vinduer.

Plisségardiner – den riktige modellen for enhver installasjonssituasjon

plissert stoff-krem-vindu-moderne-tre-vinduskarmer

Spesialiserte forhandlere som f.eks Plissert partner gir deg muligheten til å velge mellom et stort utvalg av forskjellige persienner for alle tenkelige installasjonssituasjoner, for hvert rom og for alle vinduer eller dørstørrelser. Med en klar sortering etter rom, eiendommer og farger, tilbyr selskapet også råd som for eksempel vil støtte deg i riktig måling av vinduene dine, slik at plisségardinen du har valgt faktisk passer perfekt til slutt. Det er også forskjellige alternativer for å feste plisségardiner. Disse sikrer at du kan feste en plisségardin til vinduet uten å bore om nødvendig og at den også kan brukes til vinduer med spesielt smale glassperler. I tillegg tilbys plisségardiner i lengden og bredden du trenger – selv for vinduer som ikke oppfyller standarden.

Plisségardiner gir personvern og UV -beskyttelse

plissert vindu-sikt-solbeskyttelse-mørkere-moderne

Ved å installere en plisségardin på innsiden av vinduet ditt, forhindrer du nysgjerrige øyne utenfra og inn i lokalene dine. Likevel kan du variere forekomsten av lys slik at du har nok dagslys til å jobbe, for eksempel. Du kan også velge mellom gjennomskinnelige og ugjennomsiktige versjoner. Avhengig av design kan en plisségardin tilby effektiv UV -beskyttelse i tillegg til personvernskjermen og dermed beskytte interiøret mot falming på grunn av for mye direkte sollys. Sist, men ikke minst, hvis du velger en passende plisségardin, kan du også gjøre rommet ditt helt mørkt om nødvendig – i dette tilfellet representerer plisségardinen en erstatning for en rullegardin.

Vær tro mot møbleringsstilen din med plisségardinen også

plissert-solbeskyttelse-hvit-levende-stil-middelhavet

Du har implementert individuelle fargekonsepter i rommene dine og dermed uttrykt din egen stil – så skal selvfølgelig de nye foldede persiennene også matche dette konseptet. Siden disse er tilgjengelige i et stort utvalg farger, er dette relativt uproblematisk, slik at plisségardinen til slutt ikke bare oppfyller praktiske, men også dekorative funksjoner. Apropos funksjoner: Plisségardiner med integrert UV-beskyttelse anbefales alltid for bruk i barnerom, som ideelt sett også er flammehemmende for å forhindre ubehagelige hendelser fra begynnelsen og for å beskytte barnet ditt optimalt mot skadelig UV-stråling.

Praktisk, plassbesparende og holdbar

Plisségardiner-ugjennomsiktig-formørkende-solbeskyttelse-moderne

Plisségardiner av høy kvalitet er designet for en lang levetid med mange åpnings- og lukkesykluser. De er derfor en investering som definitivt er verdt, da de kan spres over mange års bruk hvis de håndteres riktig og installeres riktig. I tillegg er plisségardiner ekstremt plassbesparende å montere og gir deg nok plass til planter, pyntegjenstander og lignende på vinduskarmen inne. Plisségardiner er også konstruert på en slik måte at de kan åpnes individuelt oppover og nedover og dermed tilpasses den respektive hverdagssituasjonen. For alle som ønsker å bruke dem i tillegg til en rulleskodde eller som en funksjonell erstatning for en, er plisségardiner et alternativ verdt å vurdere.

Previous Post
Egyptiske symboler og deres betydning som tatoveringer
Next Post
Undertrukket menns frisyrer – et symbol på moderne maskulinitet og mot