15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Den moderne svingdøren som et estetisk utsagn i interiøret

moderne svingdør tremøbler stue hage

Diskret i glass, naturlig vakkert av massivt tre eller minimalistisk, elegant stål – svingdøren har blitt et skikkelig blikkfang i interiøret. Funksjonell og dekorativ, den moderne svingdøren (også kjent som en svingdør) smelter harmonisk inn i ethvert interiør og gir et spektakulært syn når den åpnes og lukkes. Kompakte systemer med nesten usynlige mekanismer muliggjør rask montering selv uten stopp. Døren, som kan roteres i begge retninger, garanterer enkel håndtering takket være de innovative hengslene. Et stort utvalg av materialer og overflater gir interiørdesignere og byggherrer designfrihet. Ikke rart at roterende dørsystemer nyter stadig større popularitet.

Den moderne svingdøren: sofistikerte mekanismer garanterer uanstrengt og lydløs bevegelse

moderne tips for design av glassdører

Ingen iøynefallende dørkarmer og stopp: moderne svingdør presenterer seg i et enkelt utseende. Belegg, dørhåndtak og dørkarmer er overflødige og mislykkes. I stedet beveger døren seg rundt en vertikal akse når den åpnes og lukkes. Innfelte svingtapper og hengsler integrert i topp- og bunnkantene gjør svingdøren til en puristisk skjønnhet uten noe irriterende tilbehør. I tillegg muliggjør systemet en fri rotasjonsretning med en åpningsvinkel på opptil 180 grader og kan installeres i både nye og eksisterende stikkontakter. Dørdimensjoner og dørvekt er irrelevante – hengslene er utstyrt med spesielle fjærsystemer. Dette betyr at selv tunge dørblad kan flyttes uten problemer. Takket være den utmerkede spylingen er svingdøren også egnet for utendørs bruk. Lydisolering med akustiske paneler gjør dem til en funksjonell del av en skillevegg på kontoret.

Den moderne svingdøren: en oversikt over materialene

moderne svingdør tre kjøkken landskap usynlig

Når det gjelder materialene, er det ingen grenser for kundens krav. Tre, stål og glass er blant de tre mest populære og hyppigst valgte materialene. Den moderne svingdøren av massivt tre gir rommet et naturlig preg med sin varme farge og attraktive korn. Det kutter også en fin figur som inngangsdør og skaper en koselig atmosfære i gangen. I den antikke versjonen er svingdøren et fint tillegg til gamle bygninger, den moderne versjonen løsner vellykket det strenge minimalistiske utseendet på nye bygninger.

moderne svingdør glass metallramme familiehus

Svingdøren av glass viser seg å være en skikkelig allsidig. Den fyller nemlig flere funksjoner. På den ene siden skiller den rommene fra hverandre – for eksempel vinterhagen fra stua, på den annen side skaper den en visuell forbindelse mellom dem og muliggjør en sømløs overgang til balkongen eller hagen. Den slipper også inn mye sollys i stuen. Når du installerer en vingedør som kan åpnes i begge rotasjonsretninger, festes subtile tre- eller metalldetaljer til glassplaten. De støtter konstruksjonen og huser de roterende mekanismene.

moderne glass svingdør innvendig dør romdeler

Svingdøren av stål er preget av høy stabilitet, imponerer med sitt solide utseende og formidler industriell teft i loftstil. Det kan derfor være perfekt iscenesatt i moderne eneboliger og kan tilby både personvern og lydbeskyttelse. I romslige stuer kan den integreres i en skillevegg og strukturerer derfor det tilgjengelige boarealet. I gangen er det et stildefinerende element som setter tonen for livsstilen med sin edle klarhet.

Den moderne svingdøren er det absolutte høydepunktet i interiøret – den skårer ikke bare poeng med sin raske og enkle montering, men kan også settes opp på en rekke måter både innendørs og utendørs.

moderne svingdør malt hvit minimalistisk eksponert betongvegg

Previous Post
Egyptiske symboler og deres betydning som tatoveringer
Next Post
Undertrukket menns frisyrer – et symbol på moderne maskulinitet og mot