15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Låsesmedesvindel: Hvordan unngå en overpriset regning!

Låsesmedfusk nøkkel bryte tips

Nøkkelen går i stykker eller døren faller inn i låsen. Dessverre kjenner alle som har låst seg ute situasjonen altfor godt. Spesielt når komfyren kjører inne eller en baby sover, er låst ute under tidspress. Den ubehagelige overraskelsen og nød bruker noen låsesmeder og lokker raskt sine ofre i en kostnadsfelle. Vi gir deg nyttige tips om hvordan du kan unngå en overpriset regning. Finn ut hvilke rettigheter du har som kunde, og hvordan du effektivt kan forsvare deg mot rip-off.

Låsesmedfusk: dette er hva du må passe på

Låsesmedfusk døråpningstips

Her er noen nyttige tips om hvordan du kan unngå en låsesmedesvindel.

Lag en liste over pålitelige låsesmeder: Har du små barn eller har du det alltid travelt? Da bør du være trygg konsulter håndverkskammeret og lag en liste over telefonnumre for flere låsesmeder i ditt område. Du kan også sammenligne priser og finne ut om vilkårene på forhånd. Lagre numrene i mobiltelefonen og skriv detaljert informasjon på et stykke papir som du enten legger igjen hos naboene eller gjemmer deg i hagen.

Be om råd om låsesmedfusk på telefon

Få råd over telefon: Forklar til låsesmeden hva som skjedde – spesialisten kommer med riktig utstyr og kan estimere kostnadene på forhånd. Spør om han virkelig kan åpne inngangsdøren uten å skade den. Dette er viktig fordi reparasjoner av låser raskt kan bli dyre.

Låsesmedfusk bytter ut dørlåsen

Spør basert på din grundige beskrivelse av situasjonen etter en endelig pris. I utgangspunktet består prisene på låsesmedene av flere komponenter. Ankomst og avreise, døråpning og muligens et tillegg (med 50% for helligdager og helger) beregnes. Så kommer momsen. Så spør om det Totalpris for tjenesten. Uansett gjelder dette bare hvis en spesialist kommer til deg. Hvis to eller til og med tre montører blir sendt, må du betale mer.

Låsesmedbedragerilister selskaper forbereder

Spør en Nabo for hjelp – Han bør lytte til samtalen med låsesmedfirmaet og kunne bekrefte den faste prisen avtalt via telefon senere om nødvendig.

Slik at det ikke er noen stygge overraskelser på stedet, bør du snakke med en spesialist avklare nødvendige tiltak igjen. Dette unngår unødvendig skade på eiendom som å bytte ut dørsylinderen.

Låsesmedfusk: Slik holder du kostnadene under kontroll

Låsesmedfusk når du betaler regning

Jobben er gjort, nå må du betale. Hvis låsesmeden er riktig og virkelig holder seg til den endelige prisen som allerede er avtalt eller foreslår en annen rimelig totalpris, kan du betale kontant. I dette tilfellet må spesialisten gi deg minst én kvittering på stedet.

Men hvis prisen skiller seg vesentlig fra det avtalte beløpet, bør du ikke betale kontant. Be om en faktura der alle tjenester er oppført i detalj. Noen låsesmeder krever forskuddsbetaling eller betaling på stedet – godta bare fakturaen med lappen “Betalt med reservasjon”. Dette betyr at du forbeholder deg retten til å kontrollere fakturaen senere.

Låsesmedfusk regning betale tips oppblåst

Ingen låsesmed kan dra fordel av situasjonen sin – selv om du betalte en stor regning eller tillot et unødvendig tiltak, kan du senere saksøke selskapet. Dette er fordi du i nødstilfelle ikke hadde noe valg og at du trengte hjelp raskt. I dette tilfellet er det verdt å ringe til en advokat og beskylde låsesmeder for bedrageri.

Låsesmed svindel dørstokk godkjent

Previous Post
Lag billige hagepynt selv – 15 DIY -ideer
Next Post
Trening mens du er på ferie – slik at du kan slappe av og holde deg i form samtidig