15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Skylldører med et originalt design for et moderne interiør

Skylldører, innvendige skyvedører-moderne

I moderne interiørdesign brukes stadig mer en enkel, elegant design. Denne trenden kan også observeres i dørdesign. Skyll dører i leiligheten smelter sammen med veggene og blir en del av dem, skjuler boder, garderober, veggnisjer eller rom bak dem.

Skylldører – skyvedører, svingdører og svingdører

Skyll dører, tre skyvedører, i flukt med veggen

De såkalte inn- eller veggspylede innerdørene er montert på veggen på en slik måte at rammen ikke stikker ut fra veggen, men ser ut som en del av veggen. En innerdør i flukt med veggen kan også installeres uten synlig ramme og fungere som en hemmelig dør i leiligheten. Skylldører har forskjellige typer bevegelser – fra tradisjonelle enkeltvirkende dører til moderne svingdører til skyvedører som går inn i veggen.

Skylldører – skyvedører som kjører i veggen

Skylldører skyvedører-tre-hemmelige dør-moderne

Skyvedører som “forsvinner” inn i veggen når de er åpne, er utformet som en del av veggen og representerer et åpent boarealkonsept. De er egnet for stuer som stue og kjøkken, samt for bad eller bod.

Skjul rom bak spyledører med låser

Skylldører med innvendig skyvedørsbibliotek

De innfelte innerdørene er en god idé hvis du vil gjemme og sikre et bestemt rom i leiligheten. For større sikkerhet anbefales innvendige dører i flukt med veggen med en lås, noe som ytterligere begrenser tilgangen til rommet.

Skyll dører som en aksent

Skylldører rosa-skyvedører-originale-levende-ideer

Dører i flukt med veggen har både en praktisk og en estetisk rolle i interiøret. De kan utformes på veggen som en aksent i en morsom farge og dermed forvandles til et leken element i rommet. De innvendige skyvedørene har den fordelen at dørbladet ikke kommer i veien, men er helt eller delvis skjult i veggen.

Praktiske leveideer for et moderne hjem

flush-doors-modern-design-skyvedører-aksentvegg

Med innerdører i flukt med veggen, kan hver leilighet utformes på en moderne og praktisk måte. En skyvedør på en aksentvegg med samme mønster er nesten ubemerket og motivet forblir intakt. En veggdesign med et flisemønster eller geometriske linjer er veldig egnet i dette tilfellet.

Skyll dører som doble dører

spyledører-innvendig-skyvedører-hvitt-mønster

For veggen mellom stuen og spisestuen anbefales bredere dører, som muliggjør en forbindelse mellom de to rommene. Med en bred skyvedør kan stuen utformes som et åpent rom og lukkes igjen etter behov.

Skyvedører som løper i veggen til hjemmekontoret

flush-doors-moderne-skyvedører-aksent veggdesign

Skylldører kan brukes i alle rom i hjemmet. De representerer en god innredningside for kontorer eller hjemmekontor også. En dørdesign som smelter sammen med veggfargen eller motivet skaper mer estetikk i rommet.

Moderne innerdører av tre og glass

spyledører-skyvedører-tre-glass-luksus-leilighet

Skylldører passer til alle livsstiler og er laget av forskjellige materialer. Skyvedørene som går i veggen er vanligvis laget av tre eller glass og er så tynne som mulig slik at de passer i “lommen” på veggen. Elegante skyvedører med kombinasjoner av materialer i designet er designet enten som klassiske skyvedører, svingdører eller svingdører.

Skylldører – hengslet dør på en aksentvegg

Innfelt-dører-tre-aksent vegg-skjult-innvendig-dør

I tillegg til skyvedørene kan de klassiske enkeltvirkende dørene også utformes som spyledører. I interiørdesign bruker arkitekter i økende grad slike innvendige dører, spesielt når de designer en aksentvegg. Ved hjelp av en dør i flukt med veggen forblir mønsteret på veggen helt og intakt.

Moderne hemmelige dører som romdelere

Innfelt-dører-praktisk-levende-idé-hengslet-dør-skillevegg

Slik at en dør som er i flukt med veggen går helt upåaktet hen, bør dørens design tilpasses veggdesignet. Slike hemmelige dører kan også brukes som romdelere, som det kan sees på bildet. Her er gangen med svingdøren delt i to, hvorved to individuelle rom er opprettet.

Skylldører med et innovativt design

flush-doors-original-design-secret-doors-wood

Den innovative designen til spyledørene har nylig blitt brukt mer og mer i moderne interiørdesign. Med sin design uten synlig ramme gjør dørene av denne typen det mulig å lage glatte overflater som er optisk mer elegante i rommet.

Skylldører av tre

flush-doors-modern-interior-doors-wood-pattern-handles

Naturmaterialer som tre er for tiden trenden innen design av møbler og innerdører. Enten ekte tre eller en tre kopi, tre utseende er veldig populær og er foretrukket for både innvendig og hus dører. En kombinasjon av flere treslag gir en fin designidee for en aksentvegg med dører som er i flukt med veggen.

Innerdør i flukt med veggen som en del av veggen

Innfelt-dører-flush-med-vegg-hengslet-dør-aksent vegg

Dører som er i flukt med veggen er en passende løsning hvis du ønsker et minimalistisk interiørdesign med klare linjer. Sammenlignet med de skyvedører som er skylt, er ikke svingdørene like kompakte og praktiske, men de ser bedre ut som en del av veggen.

Skylldører med karm

flush-doors-modern-interior-doors-wallpaper-hinged-doors

Skylldører med en tynn dørkarme er ganske uegnet som hemmelige dører, men de ser også moderne og elegante ut i interiøret. Med et tapet av hvilken som helst design, kan vegger og dører utstyres med det samme mønsteret slik at de er i harmoni med hverandre.

Hemmelige dører gjemt i veggen

spyle-dør-vegg-spyle-innvendig-dør-vegg-maling

Hvis dørkarmen er helt gjemt i veggen, danner vegg og dør en helt flat overflate som kan utformes eller males etter ønske. Når døren er lukket, blir den en del av veggen, så den kan også brukes som en hemmelig dør.

Skylldører med en uvanlig design

flush-doors-modern-interior-doors-white-round-design

En moderne designidee er dører som er i flukt med veggen og har et uvanlig design. En dør på en rund vegg er perfekt som en hemmelig dør hvis den er malt i samme farge som veggen. Hvite dører, for eksempel, er ganske tidløse og elegante og blander seg helt med en hvit vegg.

Moderne innerdører som en del av interiøret

spyledører-original-design-grå-marmor-ramme

Skylldører bør ikke nødvendigvis smelte sammen med veggen for å gå ubemerket hen. De hemmelige dørene kan heller ha en original og imponerende design og dermed se ut som veggdekorasjon i stedet for dører i interiøret.

Dører skylles med veggen med veggdekaler

flush-door-wall-flush-interior-door-wall-sticker

Dører i flukt med veggen uten synlig dørkarm males ofte sammen med veggen og får samme design. I dette tilfellet er tapet, veggtatoveringer og belegg en fin designidee hvis veggen har et komplett og intakt design.

Skyll leilighetsdøren som en aksent i interiøret

Innfelt-dører-leilighet-dør-aksent farge-rød-mønster

Ikke bare de innvendige dørene, men også inngangsdøren til leiligheten kan utformes for å være i flukt. Denne designideen kan implementeres perfekt ved innredning av en liten leilighet uten hall og inngangsdøren er direkte i rommet. Slik at døren er designet som en del av interiøret i dette tilfellet, kan den utformes som en aksent i rommet, for eksempel med en aksentfarge eller et originalt design.

Originale ideer for design av skapdører 

Innfelt dører-hengslede dører-garderobe-veggnisjer

Skylldører er også tilgjengelig som dører for garderober eller nisjebekledning. På denne måten kan nisjer brukes som lagringsplass og fortsatt være ubemerket. Garderober med skapdører har også en elegant design og passer perfekt i et moderne soverom.

Skylldører – skjulte svingdører

spyledører-spyling-med-vegg-svingdør-hvit-uten-håndtak

Svingdører uten dørhåndtak er den beste løsningen når en innerdør skal gjøres helt usynlig. Slike dører kan bare åpnes med ett trykk hvis du vet nøyaktig hvor de er. Hvis dette ikke er tilfelle, ser det ut til at skylledøren er en del av veggen, og rommet bak den forblir skjult.

Skillevegg mellom stue og spisestue

Innfelt-dører-aksent-vegg-svart-hvitt-geometrisk-mønster

For å designe et rom med en usynlig innerdør, spiller også veggdesignet på veggen der døren er plassert en viktig rolle. Geometriske veggmønstre er best for å skjule dørene på skylledøren, ettersom de smelter sammen med dørens linjer.

Innfelt svingdør designet som en hemmelig dør

flush-doors-modern-design-geometric-pattern-wall

Den indre døren på en slik vegg med et geometrisk mønster er bare synlig når den er åpen. Enten som en svingdør eller en hengslet dør, smelter den harmonisk inn i veggen når den er lukket og fungerer dermed som den perfekte hemmelige døren.

Trevegg med roterende svingdør

Innfelt-dører-massiv-roterende-dør-tre-aksentvegg

Svingdører er en populær designidee for både hjem og kontorer. De kan utformes helt i flukt eller i flukt med veggen og settes diskret inn i veggen. Slike dører har en minimalistisk design og kan brukes perfekt i et moderne interiør.

Praktiske leveideer med innerdører som er i flukt med veggen

flush-doors-secret-doors-wood-swing-doors-solid

Skylldører av tre på en trevegg har en moderne estetisk effekt og er veldig egnet for implementering av et moderne romdesign. Med sitt kontinuerlige utseende fremstår de mye mer diskret enn en klassisk dør.

Svingdører som romdelere mellom innendørs og utendørs områder

Skylldører-svingdører-skillevegg-stue-terrasse

Skylldører kan også utformes som et komplett dørsystem som er perfekt egnet som skille mellom innendørs og utendørs områder. I dette tilfellet er svingdører en passende løsning når et åpent livskonsept oppnås.

Skyll dører som skillevegg

spyle-dører-moderne-dører-skillevegg-terrasse

Når de er lukket, danner svingdørene en massiv vegg som skiller innendørs og utendørs områder. Utformingen av disse svingdørene kan tilpasses interiøret for å skape et harmonisk helhetsbilde i interiøret.

Kreativ veggdesign med en innvendig dør som er i flukt med veggen

spyledører-spyl-med-vegg-svingdør-original-design

Dører i flukt med veggen er ikke bare praktiske, de tilbyr også mange ideer for moderne romdesign. Dette lar deg sette vakre aksenter på veggen og dermed skape et kreativt og imponerende veggdesign.

Previous Post
Lag billige hagepynt selv – 15 DIY -ideer
Next Post
Trening mens du er på ferie – slik at du kan slappe av og holde deg i form samtidig