15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Å kjøpe en brukt trappheis: det taler for det!

Hvis mobiliteten avtar med alderen, kan trapper bli et uoverstigelig hinder. Ulykker eller kroniske sykdommer kan imidlertid også gjøre det vanskelig å gå i trapper. Trappheiser gir et middel og kan forhindre deg i å måtte bytte ditt kjære hjem mot en barrierefri leilighet. Imidlertid er kjøp av trappheis også forbundet med høye kostnader. Å kjøpe en brukt trappeheis kan være en måte å holde prisen nede. Finn ut alt om fordeler og ulemper med brukte heiser.

Hvilke trappheiser er det?

Trapper kan bli en uoverstigelig hindring i alderdommen

Før du begynner å sammenligne brukte trappheiser, må du først bestemme hvilken modell du trenger. Avhengig av de individuelle behovene er forskjellige typer heis mulig. Firmaet TS trappheiser i Gera -området gir informasjon om heismodellene.

Som regel er trappheiser installert i Stående heiser, stolheiser og plattformheiser differensiert. Disse er preget av følgende spesifikasjoner:

Pinneheisen: Hvis du fremdeles går relativt bra, men har problemer med kne- eller hofteledd, kan gulvheisen være et godt valg. Disse heisene består av en liten plattform med et håndtak som transporterer deg opp trappene mens du står. Disse modellene er vanligvis de billigste på grunn av deres lave utstyrskrav.

Hva koster en brukt setheis

Seteløftet: Trappheiser med integrert seteenhet er derimot beregnet på folk som sliter med å opprettholde balansen. Svake eller veldig gamle mennesker, så vel som alvorlig syke mennesker, anbefales bedre å bruke seteliften, da den transporterer dem sittende og det er ikke nødvendig med ytterligere innsats. Forutsetningen er imidlertid at personen enten ikke trenger rullestol eller er i stand til å løfte seg ut av rullestolen i begynnelsen og slutten av trappene og deretter lene seg inn igjen.

Plattformheisen: Tross alt er plattformheiser de mest passende modellene for rullestolbrukere. Heisen har et stort fotavtrykk som gir nok plass til en rullestol, samt en sikkerhetsinnretning rundt plattformen som forhindrer at mobilitetshjelpen ruller ut. Disse trappheisene tar mest plass i trapperommet, men kan også brukes lengst.

Hvor mye koster brukte trappheiser?

Lei eller kjøp brukte trappheiser til redusert pris

Den viktigste fordelen som gjør at du velger en brukt trappheis er prisen. Brukte modeller er vanligvis mye billigere enn nye heiser. Du kan … a Prisbesparelser på opptil 50% oppnå. Leverandør av brukte trappeheiser i Zwickauer Land informere om prisene.

Brukte setelifter, for eksempel, er der allerede fra 2000 euro tilgjengelig, inkludert skinnene, avhengig av trapp. Brukte plattformheiser koster rundt fra 5000 euro, noe som betyr betydelige besparelser sammenlignet med nyprisen på rundt 9.000 euro.

Kjøpesummen er imidlertid ikke nok. Du må legge til omtrent det montering, som koster rundt 500 euro. Du bør også få en Vedlikeholdskontrakt avslutter, som slår med 100 til 300 euro per år for å bestille. Vær også oppmerksom på: Bare i noen få tilfeller kan du også overta skinnene som brukes. Hvis trapperommet er buet eller den rette trappen er lengre enn fem meter, må du kjøpe nye skinner. Disse veier tungt til 3000 euro og oppover og reduserer besparelsene sammenlignet med å kjøpe en ny.

For rette trapper med en lengde på opptil fem meter kan du imidlertid ofte overta skinnesystemet fra forrige eier.

Kjøpe en brukt trappeløft: fordeler og ulemper

Kjøp brukte trappelifter sammenligne fordeler og ulemper

Hvis du vil bestemme om du vil kjøpe heisen brukt eller ny, er det noen få punkter som må veies mot hverandre, som vi har oppsummert nedenfor:

fordeler

• Brukte trappheiser er billigere.

• Å kjøpe brukt er mer bærekraftig.

• Brukte trappheiser er også subsidiert av omsorgsforsikringen.

• Prisen på brukte modeller kan muligens dekkes helt av tilskudd – du trenger knapt å investere noe selv.

• Brukte trappheiser fra spesialforhandlere har blitt profesjonelt kontrollert og er like sikre og pålitelige som nye modeller.

ulempe

• Brukte heiser er ikke tilpasset dine behov.

• Du kan miste komforten hvis utstyret ikke helt oppfyller dine forventninger.

• Eldre heiser er mer utsatt for havari.

• Det er vanligvis nødvendig å kjøpe dine egne skinnesystemer.

• Utvalget av brukte trappeheiser er mindre enn for nye heiser.

• Garantiperioden kan være kortere.

• Reservedeler kan være vanskeligere å få tak i.

Dette er det du må se etter hvis du kjøper en brukt trappelift

Kjøp brukte trappheiser Legg merke til de viktige tingene

Du er på den sikre siden med heisen din når du bruker en Forhandler for brukte trappheiser snu. Overregionale tilbydere, som f.eks TS trappheiser, kan ikke bare tilby deg et større utvalg av heiser, men også tilby konfiguratorer online som henviser deg direkte til kontaktpersonen i ditt område. På denne måten kan du finne ut mer om de tilgjengelige heisene og en mulig garanti.

En annen fordel med slike forhandlere er det profesjonell forsamling. Heisen er profesjonelt levert og installert slik at alle sikkerhetsstandarder opprettholdes. Hvis du også inngår en vedlikeholdskontrakt, vil du få rask hjelp i tilfelle feil, og du kan være sikker på at trappeheisen alltid er i optimal stand.

Sjekk vedlikeholdshistorikken når du kjøper en brukt trappelift

Hvis du kjøper fra en privatperson, bør du stole på en komplett vedlikeholdshistorikk og sjekk at alt tilbehør er tilstede. Spesielt bør fjernkontrollen og bruksanvisningen samt vedlikeholdsdokumentasjonen inkluderes. Tilstanden til motoren og eventuelle skader som allerede har oppstått spiller også en stor rolle i valget av den brukte trappheisen.

Du bør også benytte anledningen til å prøve heisen på stedet hos både spesialforhandlere og privatpersoner. Dette er den eneste måten du kan være sikker på at trappeheisen vil tilfredsstille alle dine krav.

Previous Post
Ifølge en ny studie bør sykling i byen være fremtiden for transport
Next Post
Husflid med sjøglass – DIY -ideer for smykker, dekorasjon og tilbehør med en sommerfeil