15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ta med naturen inn i hjemmet ditt: 6 ideer med tre og planter

Ta med naturen inn i huset med mange grønne planter

For de fleste betyr naturen å finne ro og unnslippe den hektiske hverdagen for å lade batteriene. De som bor i storbyen og sjelden liker naturen, kan komme med disse ideene ta med naturen inn i hjemmet ditt. Naturmaterialer, planter og gjenstander fra skogen gir en behagelig følelse av natur i dine egne fire vegger og virker beroligende på kroppen og sinnet stresset av hverdagen.

Ta med naturen inn i hjemmet ditt – mange planter

Ta med naturen inn i huset stue-palme-grønn% cc% 88n-planter-til% cc% 88pfe-kurv

Planter og blomster bringer naturen direkte inn i huset og gir hvert rom, enten det er rustikt eller moderne, en helt ny effekt. De ser ikke bare vakre ut, men de har også en positiv effekt på helsen vår ved å være giftige Stoffer fra luften filtrer og øke fuktigheten. De beste innendørs plantene for ren luft inkluderer bladflagg, sanseveria, grønne liljer og eføy.

Urtehage på kjøkkenet

natur-hus-få-urte-hage-kjøkken-basilikum-kopp

Hvis leiligheten din ikke har plass til en kjøkkenhage, kan du fortsatt lage en liten urtehage på kjøkkenet. I tillegg til den strålende grønne, gir friske urter utsøkte dufter og gir hver rett sin spesielle smak. Det er mange urter du kan dyrke selv, for eksempel basilikum, rosmarin, timian og mynte. Urtehagen din trenger ikke nødvendigvis å stå på vinduskarmen, men kan også installeres hengende på veggen eller over kjøkkenøya. Med litt håndverk og fantasi kan du lage en vertikal urtehage selv.

Ta med naturen inn i ditt hjem – trestammebord

Ta med naturen inn i hjemmet ditt

Fra lys lønn til mørk valnøtt: uansett hvilken tresort du foretrekker, er det faktum at treet gir varme og komfort. Du kan bringe mer natur inn i huset med møbler i heltre der korn og farger ikke er skjult, men bevisst settes i rampelyset. Naturlig, autentisk og naturlig er stikkord som kjennetegner den levende trenden i naturen. Salongbord laget av treskiver i naturlig form, for eksempel, er veldig populære blant mennesker som ønsker å innrede hjemmet sitt i harmoni med naturen.

Ta med naturen inn i hjemmet ditt – grønne vegger

natur-hus-få-grønn-vegg-planter-bregner-vertikal-grønn

Vertikale hager og grønne vegger har vokst i popularitet en stund. Tidligere brukt i kommersielle lokaler, i dag finner de allerede veien inn i private leiligheter. Planter plantes ved siden av og oppå hverandre på veggen og inspirerer med sitt naturlige utseende. Takket være allsidigheten til installasjonssystemene (stoffposer, kassemoduler og trådrammer) kan den grønne veggen tilpasses individuelt til huseierens behov og romsituasjonen. Plantevegger tilbyr også andre fordeler som lydisolering og luftfrisking for et rolig og sunt inneklima.

Grenlamper – iøynefallende over spisebordet

natur-haus-hente-tilbehør-anheng-lys-gren-lampe-spisebord

En annen iøynefallende er bladløse grener og kvister, som kan se litt bisarre ut, men kan være perfekt innebygd i interiøret. Neste gang du går i skogen, må du holde øye med vakkert formede grener som du kan bruke til en rekke DIY -prosjekter!

Denne hengelampen er for eksempel superenkel å lage av en gren og forskjellige lyspærer med en tekstilkabel. I denne artikkelen du finner detaljerte instruksjoner om hvordan du gjør dette!

Forgrenede ordrehjelpemidler

natur-haus-hente-tilbehør-smykker-stå-gull-lakkert-gren

På denne gulllakkede grenen kan du draperere og organisere smykkene dine fantastisk. Alt du trenger er en vase, en pent formet gren, malingsspray og gamle aviser å ta på. Spray grenen rikelig med malingssprayen og la den tørke. Legg deretter grenen i vasen og heng smykkene. For mer stabilitet kan du fylle vasen med sand, skjell, småstein eller grov dekorativ sand.

Previous Post
Gjør-det-selv smykkestativ-skap plass til øredobber
Next Post
Optimalisering av tredemølleformen – 9 metoder for mer moro mens du trener