15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Originale hengende blomsterpotter forvandler planter til høydepunkter

Blomsterkrukker til å henge vegg-kaktus-geometrisk-design-moderne

Planter er utvilsomt en fordel for boområdet. Med alt stresset på jobben og lite fritid, noe som betyr at det er lite tid til fotturer og utflukter i naturen, er innendørs planter en kjærkommen ting. Fordi med din hjelp bringer vi naturen inn i hjemmet vårt. Vanlige potteplanter kan presenteres spesielt godt med den rette blomsterpotten. Og hvis du ikke har mye plass til å sette opp grytene, kan du Blomsterpotter å henge Plukke ut. Vi har satt sammen noen interessante design for plantepotter som du kan bruke til dette formålet.

Hengende blomsterpotter – plant planten opp ned

Blomsterpotter å henge opp ned-inspirasjon-original-deco-boskke

Boskke Sky Planter er spesielt interessant fordi plantene vises opp ned i den. Dette er blomsterpotter for oppheng av plast, som tilbys i hvit farge. Gryten festes direkte til taket. Den hvite hengestrengen er knapt synlig. Modellen er tilgjengelig her.

Blomsterkrukker å henge på veggen

Blomsterkrukker til å henge keramisk-hvitt-diagonalt-design-pryd-gress-modul-grønt

Hvis du foretrekker å dekorere veggen din med planter, er denne modellen et godt alternativ. Den moderne designen er et ekte blikkfang og er fantastisk egnet som dekorasjon. De hengende blomsterpottene kan brukes både innendørs og utendørs. De tilbys i hvitt, rødbrunt og svart. Bestill produktet her.

Blomsterpotter for oppheng i lyse farger

Blomsterpotter å henge bolle-fargerike-farger-sett-friskhet-idé

Denne positive modellen fra Fresh Ideas er tilgjengelig i forskjellige lyse farger og er festet til taket med en kjede eller en bjelke. De hengende blomsterkrukkene gir interessante fargeaksenter til rommet og er derfor en perfekt dekorasjon. Hvis du vil ha en slik plantepotte, kan du bestille den her.

Blomsterkrukker å henge på veggen

Blomsterkrukker-hengende-pyramide-form-wire-metall-aksenter-dekorasjon-umber

Denne Umbra -modellen er ikke mindre imponerende. Hvis du vil ha en firkantet blomsterpotte, gjør du det riktige valget her. Den moderne designen i hvitt og i kombinasjon med messingtråd er et ekte blikkfang og ser veldig attraktivt ut, spesielt i grupper. Keramikkbeholderen er også tilgjengelig i grått. De hengende blomsterpottene er tilgjengelig her.

Gjennomsiktig blomsterpotte

Blomsterkrukker-hengende-gjennomsiktig-glass-akvarium-planter-fersk-gadgetz

Transparente beholdere ser veldig interessante ut fordi de avslører røttene eller andre dekorative elementer inni. De hengende blomsterkrukkene kan utformes på noen måte og har plass til forskjellige planter. Modellen kommer fra FreshGadgetz og kan bestilles raskt her.

Glassbeholder

Blomsterpotter-hengende-mkono-gjennomsiktig-glass-idé-småstein-dekorasjon

Mkono tilbyr et lignende design. Beholderne er imidlertid ikke festet til veggen, men heller hengt. Beholderen er laget av håndblåst glass og kan fylles med dekorativt grus. Hvis du vil bestille disse flotte blomsterpottene for oppheng, kan du gjøre det her.

Selvvannende, hengende blomsterpotte

Urtepotter-heng-selv-vanning-automatisk-nybegynner-planting-tommelen opp

Du vil motta et sett med to når du bestiller disse flotte hengende blomsterkrukkene. Dette er selvvannende potter laget av plast og elegant hvite. EcoPod er derfor også flott for nybegynnere eller for folk som ikke alltid har tid til vanlig vanning. Modellen er tilgjengelig her.

Plantepose å henge opp

Blomsterpotter-å-henge-filt-planteposer-moderne-idé-autentikk

Planteposer er en praktisk ting. Og disse ser også veldig interessante ut. De er laget av filt av høy kvalitet og fungerer så å si som en planter. Settet inneholder dreneringsfleece, leiregranulat, to klatrepoler og en vannstandsindikator – alt du trenger for å plante. Posene som et alternativ til hengende blomsterpotter er tilgjengelig her.

Små blomsterpotter for oppheng av kobber

blomsterpotte-hengende-kobber-metall-messing-minimalistisk-loomingville

Alle som liker glansen på metalloverflater, vil garantert bli forelsket i disse hengende blomsterkrukkene. Det danske designet imponerer med sin avrundede form og det moderne utseendet, som bare virkelig kommer til sin rett med et passende anlegg. Bestill de unike blomsterpottene enkelt her.

Rosa design

Urtepotter-hengende-bloomingville-rosa-hengende-moderne-skandinavisk

Denne rosa varianten fra samme produsent er ikke mindre imponerende. Det som er ment er modellen helt til høyre på det første bildet. Ikke bare den delikate rosa gjør beholderne veldig attraktive, men også overflatestrukturen. Grytene er laget av keramikk av høy kvalitet og passer for forskjellige møbler. Her kan du kjøpe de hengende blomsterpottene.

Konkret idé

Blomsterkrukker-heng-betong-materiale-motiv-fuglehjul

Betongdekorasjoner bør ikke mangle i moderne møbler. Og spesielt i kombinasjon med kobberpottene ovenfor, ser disse modellene av hjul sikkert perfekte ut. De hengende blomsterkrukkene har en pen preging som får den massive betongen til å se mer delikat ut. Du kan bestille modellen her.

Vertikal hage

Urtepotter-hengende-vegg-hage-innendørs-planting-vegg-dekorasjon-ramme

Gjør veggen til en vertikal hage i stedet for veggmalerier. Carlo Milanos vegghage består av en svart ramme og er allerede utstyrt med sukkulenter. Denne originale varianten for å henge blomsterpotter kan dekorere veggen i grupper, men er også veldig pen individuelt. Tilgjengelig her.

Veggdesign

Blomsterkrukker-hengende-vertikalt-hage-interiør-design-plante-poser-tourwin

Du kan bruke Tourwin planteposer på lignende måte. Kombiner et hvilket som helst antall av disse blomsterpottene for oppheng og lag et stort område av veggen med planter. Ett stykke består av 16 lommer, som hver kan romme opptil to planter for å skape et frodig arrangement. Bestill her.

Blomsterpotter med macrame

Blomsterkrukker-hengende-makrame-sett-håndverk-farger-pastell

Macrame er tilbake på trenden. Av denne grunn ønsker vi ikke å holde denne modellen fra deg. Settet inneholder fire modeller i forskjellige farger, der blomsterpotter kan plasseres. Makrame fra Mkono er håndknyttet og kan brukes innendørs og utendørs. Tilgjengelig her.

Sukkulenter i glasset

Blomsterpotter-hengende-terrarium-sukkulenter-hengende-luft-planter

Sukkulenter er veldig populære, noe som delvis skyldes at de er veldig enkle å ta vare på. I tillegg kan slike attraktive terrarier designes med deg. Glassbollene er en modell av SpringEver og de perfekte blomsterpottene for å henge sukkulenter og andre luftplanter. Bestill her.

Gryte for aromatiske planter

Blomsterkrukker-hengende-urtehage-planter-kjøkken-dekorasjon-praktisk-krydder

På kjøkkenet kan hengende blomsterpotter være spesielt fordelaktige hvis du vil designe din egen urtehage. Denne beholderen tar ingen plass og er derfor også egnet for små kjøkken og rom. Opptil åtte forskjellige planter kan plantes i tre etasjer. Bestill produktet her.

Blomsterpotter for å henge i grupper eller alene

Blomsterkrukker å henge på sukkulenter-sving-stå-skrivebord-dekorasjon

Mange av blomsterkrukkene som vises for oppheng er spesielt vakre når de henges i grupper. Du kan også leke med høyden for å lage en interessant struktur. Andre modeller derimot, ser bedre ut og blir et høydepunkt når du henger alene. Bare prøv det som passer best til din valgte modell.

Previous Post
Skjærebrett i marmor, plast eller tre for et sunt liv
Next Post
Arbeide med barn: 14 trebearbeidingsideer og enkle instruksjoner