15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sett opp med fargen grønn – den friske grønne trendfargen for 2017

farge grønn lenestol-bord-anheng-lys-hvit-stue-tv-belysning-lysestake-lys

Vil du innrede leiligheten din i en farge som ser harmonisk og naturlig ut, men som er moderne og moderne på samme tid? de Farge grønn symboliserer vitalitet, friskhet og markerer en ny begynnelse. Den spesielt friske, grønne nyansen “Greenery” har allerede blitt navngitt av Pantone -fargeeksperter for fargen det kommende året 2017. Vi gir deg noen ideer om hvordan du kan integrere denne forfriskende, gulgrønne trendfargen i hjemmet ditt.

Ta med naturen inn i hjemmet ditt med fargen grønn

farge grønn stue-sofa-lenestol-bord-rotting-gulvlampe-vindusrullegardin-vindu-kaffekopper-etagere-bakverk

Du lengter etter harmoni og vil bare ta avstand fra den kaotiske verden i dine egne fire vegger. Fargen grønn oppfyller disse kravene fullt ut. Den har en beroligende og harmoniserende effekt og vil få deg ut av din stressende hverdag. Hvis du synes det er vanskelig å la være å beundre naturen gjennom det store vindusfronten om kvelden, kan du slippe et snev av natur inn i leiligheten din med vindusgardiner i den livlige, gulgrønne skyggen av Greenery.

Fargen grønn i interiøret

farge grønn stue-teppe-salongbord-skap-oppbevaringsrom-gulvlampe-bilder-dekorasjon-bolle-metall

Grønt er også oppkvikkende og oppmuntrende. Den frodige grønne fargen minner om friske blader og gress og passer godt til en enkel møbleringsstil. Hvis møblene dine er mer i den mørke fargepaletten, kan denne skarpe grønne tonen bringe lys og energi inn i hjemmet ditt. I denne stuen harmonerer den grønne fargen med den grå og skaper en varm og koselig atmosfære.

Komfortable plakatmøbler i Pantone -fargen Greenery

farge grønn avslapning hjørne-lysestake-bord-lenestol-rotting-setepute-polstrede møbler-sidebord-bok-potteplante

Dette komfortable avslapningshjørnet består av rottingmøbler med mykt trekk i friskt grønt. Denne grønne nyansen understreker rottingens naturlighet og ser lys og livlig ut. Den vellykkede kombinasjonen av naturlige materialer og farger vekker positive assosiasjoner til en solrik eng og skaper en balansert og avslappet atmosfære i stua.

Design taket og møblene i grønt 

farge grønn spisestue-kjøkken øy-kjøkkenkrok-hengende lys-bord-stoler-farget-lys-frukt bolle-teppe

Denne grønne nyansen, som inspirerer friskhet og letthet og samtidig stimulerer sinnet, kan også brukes til design av individuelle vegger eller tak. Det som noen ganger høres ut som å bli vant til, kan se veldig bra ut takket være den presise fargemiksen. Fargerike aksenter i grønt i taket og veggen rundt den hvite døren lyser opp rommet. Lærstoler i denne friske grønne er dekket rundt trebordet som et fargeklatt i midten av rommet.

Design tepper i Greenery

Farge grønn spisestue-stue-bord-retter-stoler-lenestoler-stoff-trekk-blomster-vase-teppe-tre-bjelke-speil

Hvis du ikke tør å designe hele taket i denne kraftige fargen, kan du også legge til fargede aksenter i det hvite taket ved å bruke trebjelker i fargen grønn. Det fine grønne teppet får spisestuen til å se større ut. De store lenestolene med de slående blomstrete stoffdekslene gir en flott fargekontrast takket være de mørkerøde og blå mønstrene. Med gode fargekombinasjoner kan du også forvandle hjemmet ditt til et blomstrende landskap.

Skapfronter i hvitt og grønt

farge-grønt-kjøkken-kjøkkenkrok-skap-bord-stoler-dør-eple-tulipaner-vase-kopp-hvit-ovn-vask-urter

På dette kjøkkenet er høyglansskapets fronter designet i rader i hvitt og gulgrønt. Skapene i nedre rad lyser i denne moderne fargen og virker forfriskende, mens overskapene og hele benkeplaten ser ryddig og ryddig ut i den hvite fargen. Den friske grønne kommer til sin rett, spesielt i rom med lys.

Trendfarge for gulv på kjøkkenet 

farge-grønt-kjøkken-kjøkkenkrok-skap-skuffer-gryter-tallerkener-kjøkken-håndklær-tomat-tallerkener-gryte

En spesiell komfyr er installert på dette romslige kjøkkenet, som har et stort veggskap i hvitt. Dette møbelet i stål er malt grønt og vil utvilsomt tiltrekke alles oppmerksomhet. Den grønne tonen avbryter monotonien og skaper store kontraster. Den flotte fargede aksenten ble også brukt i flisgulvdesignet. Kombinasjonen av trendfargen grønn med en brun nyanse ser naturlig og varm ut, og skaper en innbydende og rolig atmosfære.

Sett opp et avslapningshjørne i Greenery

farge-grønn-møbler-solseng-pute-gulvlampe-teppe-skap-vegg-tapet-mønster-hvit-blå-gardiner-bilde

Med en komfortabel solseng kan du lage ditt eget avslapningshjørne, hvor du kan lese i flere timer og snu ryggen til stresset fra den siste dagen. Denne solsengen med fløyelsdeksel i Chesterfield -stil ser elegant ut, noe vintage og samtidig moderne takket være den nåværende Pantone -fargen. De blå og hvite bakgrunnsbilder med fine mønstre skaper en spennende kontrast til det lyse teppet.

Ta med farge inn på soverommet

farge-grønn-seng-sengegavl-grå-sengeteppe-pute-bord-lampe-vase-blomster-nattbord-vekkerklokke-tapet-mønstret-vegg

Vil du la soverommet ditt skinne i en frisk vårfarge. Selv om veggfargen forblir den samme, kan du skape et fortryllende utseende gjennom utvalget av fargede stoffer. Velg for eksempel et sengeteppe eller en nattlampe i Greenery og forvandle det koselige avslapningsområdet til et attraktivt og individuelt sted å lese eller lytte til musikk..

Farget peis på soverommet

farge-grønt-soverom-seng-hvitt-sengeteppe-peis-lenestol-krakk-bordlampe-hage-dør-speil-fliser-tregulv

Dette soverommet ble innredet i hvitt, noe som får rommet til å se større ut. En rustikk komfyr med små fliser i grønt gir langvarig, behagelig varme. Med kombinasjonen hvitt, beige og grønt som en farget aksent i rommet, kan du fremkalle et harmonisk helhetsbilde. Dette flotte fargeskjemaet vil gjøre det lettere for deg å våkne om morgenen. Hvis du har nok ledig plass, kan du tilbringe stille timer på en komfortabel lenestol foran peisen.

Veggedesign i fargen grønn

farge-grønn-vegg-dekorasjon-alarm-bord-nattlampe-lenestol-rotting-puter-stue-vask-speil

Med denne flotte, grønne veggfargen tenker man umiddelbart på blafrende blad i skogen eller på en eng så langt utsikten strekker seg. Den grønne tonen får rommet til å virke koseligere og friskere. Som en kontrastfarge i overgangsrommet ble det blå brukt som veggfarge. Denne uttrykksfulle fargekombinasjonen løsnes av de hvite servantskapene.

Frisk opp barnerommene med gulgrønt

farge-grønt-barnerom-soverom-vegg-hylle-sengeteppe-mønstret-skrivebord-lampe-nattbord-stoler-dekorasjon

Hvis barnerommet var innredet i vanlig hvitt med møbler av lyst tre, og du ikke vil forplikte deg til et farget møbel, kan du også sette aksenter på barnerommet med farget sengetøy. Sengetøy i Greenery med fargerike mønstre i oransje eller putevar i denne fargen ser bare flott ut.

Fargekombinasjon av grønt og blått

farge-grønt-barnerom-nisje-lyseblå-mørkeblå-loft-sengetøy-stripete-puter-krakk-plysj-dyr-nattbord

Og det flotte er at du alltid kan lage dine egne kreative fargekombinasjoner. Med barn endres preferanser raskt, og de fargede tekstilene er en god mulighet til å oppfylle barnets ønsker. Hvis de blå tonene dominerer i fargeskjemaet, kan du sette opp en liten krakk i grønt og også plukke opp den samme fargetonen et annet sted i barnerommet, for eksempel her med det fargede nattbordet.

 Farge på forskjellige nivåer

farge-grønt-barnerom-soverom-seng-pute-sengetøy-teppe-mønster-skrivebord-hengende lampe-blå-garderobe

Du kan oppnå en interessant, fargerik design gjennom målrettet bruk av kontrastfarger i taket og på gulvet i barnerommet. En mørk blå lampeskjerm henger i taket og persienner er også den samme blå nyansen. Fargen grønn dominerer nede på gulvet og putene skinner også i frodig grønt. Den bevisste posisjoneringen av fargene minner om arrangementet av himmel og jord.

Elskende detaljer i grønt

farge-grønt-barnerom-seng-dyne-pute-dukke-vegg-blå-nattlampe-bøker-bilder-bilderamme-blomstrer-prinsesse

Vil du sette opp et koselig jenterom i varme pastellfarger? Du kan skape en eventyrlig atmosfære selv uten de typiske rosa elementene. For eksempel, med en bilderamme i grønt med mye blomstring, kan du forvandle rommet til et fantastisk paradis for jenter.

Trendy blikkfang på barnerommet

farge-grønt-skap-hylle-barnerom-oppbevaringsbokser-plysj-dyr-sparegris-puter-lek-bil-teppe

Vil du gjøre om rommet ditt til et fint barnerom? Med Greenery kan du for eksempel krydre de hvite møblene i rommet. Den fargerike bakveggen på hyllen fanger øyet, tiltrekker oppmerksomhet til de søte koseleker og inviterer deg til å leke.

Gardiner i grøntområder

farge-grønt-bord-barnerom-setepute-krakk-teppe-rund-anheng-lampe-barnebok-hylle-potteplanter

Hvis du vil legge til friske og muntre aksenter i rommet, kan du enkelt oppnå dette ved hjelp av fargerike gardiner. I dette lille, runde rommet tar gardinene opp den saftige fargen på teppet og skaper en spesiell atmosfære.

Fargerik gelender

farge-grønn-trapp-korridor-glass-tre-dør-ving-geometriske-figurer-farget-rekkverk-farget-metall-parkettgulv

Er trapperommet for enkelt og ensformig for deg? For eksempel, maler rekkverkene i friskt grønt, blått og hvitt, og du vil merke forskjellen så snart du går inn, og trapperommet vil se innbydende ut.

Previous Post
Flettet hår – enkel opplæring for nybegynnere
Next Post
Yoga for menstruasjonssmerter: Disse 6 yogaøvelsene vil hjelpe!