15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Skreddersydd innebygd garderobe for ganger, soverom og bad som plassbesparende møbler

Den moderne, minimalistiske stilen på sitt beste – dette viser denne leiligheten, som ligger i Poznan, Polen. Til tross for sin relativt lille størrelse, mangler ikke smykket i koselige og relativt romslige møbler, inkludert et kjøkken med kjøkkenøy, den gode gamle innebygde garderoben i alle rom, samt en komfortabel sofa og en stor spisebord. Spesielt de innebygde garderobene utnytter plassen perfekt og gir viktig lagringsplass for å holde seg til den minimalistiske stilen og unngå kaos. Vi vil vise deg hvordan designerne har brukt innebygde garderober i de forskjellige rommene.

Praktisk innebygd garderobe som er skreddersydd for mål og et utvidbart lerret

Skreddersydd innebygd garderobe i stuen i tre og grå vegger og tekstiler

Vi har allerede nevnt at leiligheten i utgangspunktet ikke mangler komfort. Men alle disse oppholdsrommene i den åpne stua har sin pris, for det er ingen ledig vegg igjen til en vegg med fjernsyn og alt tilbehøret. Det er derfor designerne på mode: lina kom med et sofistikert alternativ. De brukte plassen i taket til å integrere en fjernstyrt skjerm som kan rulles ut om nødvendig og lagres tilbake i taket senere. Åpningen for denne er plassert rett foran den målbygde innebygde garderoben, som finnes i gangen og også er en del av veggbekledningen i gangen, kjøkkenet og stuen.

Skjerm som kan forlenges fra taket i stedet for en veggenhet med et fjernsyn som en plassbesparende løsning

Den skreddersydde innebygde garderoben er et av de mange varme treelementene i leiligheten, som veksler med grå veggfarger og møbeltrekk samt sølvmetaller. Denne fargekontrasten tiltrekker definitivt alles oppmerksomhet, fordi den garanterer en koselig atmosfære til tross for den minimalistiske stilen. Ganggulvet er visuelt delt inn i to halvdeler: den ene siden er laget av tre, mens lysegrå fliser dekorerer den andre halvdelen på siden av kjøkkenet.

Funksjonen til den innebygde garderoben

Skreddersydde innebygde garderober i gang, kjøkken og stue for lagringsplass

Den innebygde garderoben på gangen ser ut til å utgjøre hele veggen ved første øyekast. Imidlertid er dette utseendet villedende. I sannhet er det en kombinasjon av innebygde garderober, veggbekledning og dører. Den går også rett inn på kjøkkenet, slik at det innebygde skapet på kjøkkenet også kan brukes. For eksempel er det også plass til kjøleskapet i det innebygde skapet. En integrert åpen hylle i gangen har plass til de resterende enhetene.

Åpent kjøkken i minimalistisk stil med en moderne kjøkkenøy

Hvitt, minimalistisk kjøkken

Hvite kjøkkenskap og treflater, kombinert med innebygd kjøleskap i sølv

Den innebygde garderoben, veggpanel og dører danner en flat overflate

Skreddersydde innebygde garderober, dører og veggbekledning skaper en jevn vegg

Hyller og skap på veggen for lagringsplass

Skreddersydd innebygd skap med integrert, åpen hylle i svart for stueteknologi

Garderobe som innebygd garderobe

Lyst soverom med ferskenvegger og hvit innebygd garderobe

Fargeskjemaet endres på soverommet. Det legges verdi på varmere nyanser. En ferskenfarget vegg i kombinasjon med et tregulv som fra stuen skaper den perfekte atmosfæren for et soverom. Den innebygde garderoben på soverommet, som var integrert i en nisje, har den eneste nøytrale fargen. Det forblir minimalistisk i dette rommet på grunn av sparsom bruk av dekorasjon. Bare et stort veggspeil og tak- og vegglampene i svart med høy kontrast pryder rommet ved siden av møblene.

Svarte vegglamper som dekorative aksenter i det lyse og varme soverommet

Skreddersydd innebygd garderobe-på badet

Moderne bad med hvit mosaikk og innebygde skap

Det innebygde baderomsskapet var også integrert i veggnisjer. Hvite mosaikkfliser pryder området med de to vasker, mens skapene til venstre og høyre med det varme treverket igjen danner en kontrast. Alle andre vegger, inkludert dusjen, er igjen grå i fargen som i stuen, slik at badet stort sett kombinerer fargene fra både stuen og soverommet.

Studien

Moderne hylle og antikt skrivebord i massivt tre

Det er også verdt å nevne den elegante studien, der en skreddersydd hylle med skaprom pryder veggen bak skrivebordet. Ikke bare er kontrasten mellom grått og tre slående her, men fremfor alt samspillet mellom det moderne og det antikke. Pulten og skrivebordsstolen er unike stykker laget av massivt tre som gjør rommet til noe helt spesielt.

Original studie med minimalistiske og rustikke elementer

Planløsning av leiligheten

Planløsning av leiligheten med plassbesparende innebygd garderobe skreddersydd etter mål

Minimalistisk kjøkken med innebygd kjøleskap og kjøkkenøy

Drømmekjøkken i en leilighet i Polen - romslighet, innebygd kjøleskap og kjøkkenøy

Den perfekte stuen – romslig, komfortabel sofa og stort spisebord

Stor sofa og innbydende spisebord for fester med venner

Design av mote: lina.

Previous Post
Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn
Next Post
Stretching – eller hvordan du kan oppnå drømmekroppen din ved å strekke deg