15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Renover kjøkkenet med et komplett hjem – planlegg prosessen og redesign smart

kjøkken renovere flytting byggeplass maling arbeidsklær bruker hvit maling

Hvis du vil renovere kjøkkenet ditt, trenger du ikke nødvendigvis å bo hos venner eller slektninger i mellomtiden. I stedet kan du planlegge renoveringen godt for å håndtere den resulterende boligsituasjonen fornuftig. Du trenger ikke vaske koppene dine i badekaret eller bli avhengig av hurtigmat på grunn av dette. For å hjelpe deg med dette har vi satt sammen noen nyttige tips for deg i dette innlegget.

Renover kjøkkenet og bli hjemme

renovere kjøkkenet flytte flytte kvinner omfavner sittende byggeplass

Fagfolk for oppussing og de som har pusset opp et kjøkken, hevder faktisk at den beste måten å komme seg gjennom dette på er å flytte midlertidig. Imidlertid er dette alternativet ikke alltid mulig i praksis. Derfor, hvis du trenger å bo hjemme mens du renoverer kjøkkenet, er det noen tips du kan vurdere. Først og fremst er det viktig å være fullt klar over at en kjøkkenrenovering er en utfordring.

renovere kjøkkenet flytting flytting kaffemaskin kanne termo glass kjøkken benkeplate

Du må ta hensyn til det faktum at det vil være støyende og rotete i leiligheten eller huset ditt under prosessen. Du må sannsynligvis også bo i et ryddet rom der bare kaffetrakteren jobber i omtrent en uke først. Dette er imidlertid en normal hendelsesflyt ved ombygging av kjøkken.

redesign kjøkkeninnredning avløpsslange stige bygget i veggskap planlegg byggeplass

Du kan også oppleve frustrerende forsinkelser og uventede endringsforespørsler. Det er best å fokusere på å opprettholde moderat kontroll over situasjonen fordi det å prøve å holde på det bare vil gjøre ting vanskeligere. Dette vil også være et godt tidspunkt å trene yoga eller lære meditasjon. Disse variasjonene vil ikke bare hjelpe deg med å finne et rolig sted i stressende øyeblikk, men de er også en god unnskyldning for å forlate huset. Finn gode kurs eller gå til en park.

Planlegg og organiser

kjøkken renovere plan byggearbeid smart organisere kjøkkenøya kaffekanne veggklokke par

Forbered deg på renoveringen ved å planlegge i tide og organisert, i tillegg til å følge noen få trinn før rivingen begynner. Prøv å finne nok tid til å pakke tingene ut av kjøkkenet og leie flyttehjelp om nødvendig. Vurder også om du kan konsumere produktene fra kjøleskapet i god tid eller lagre dem et sted. Kanskje du har en garasje eller kjeller hvor du kan holde dagligvarene kule.

renovere kjøkkenet planlegger konstruksjonen smart organisere komfyren vask komfyren topp kjøkkenutstyr

Tenk på kostnaden for mat og andre gastronomiske spørsmål gjennom hele kjøkkenets renoveringsbudsjett. Prøv også å tilpasse dine daglige vaner til situasjonen. Vær også oppmerksom på at handleturer i supermarkedet eller maskinvarebutikken krever en viss tidsstyring, men tilbyr variasjon på den positive siden. Ikke forsøm imidlertid din sunne livsstil, som du normalt opprettholder gjennom kvalitetsmat og andre aktiviteter.

Setter opp en provisorisk kjøkkenkrok

Omdesign kjøkkeninnredning, hyller, skap, matoppbevaring, servise

Prøv om mulig å improvisere et minikjøkken i et annet rom. Vurder også hvilket utstyr du kan finne nyttig for å kaste sammen måltider. Noen forslag i denne forbindelse vil for eksempel være en kaffetrakter, vannkoker, brødrister, treg komfyr, bærbar elektrisk grill eller panne og muligens et minikjøleskap. Generelt trenger du kompakte kjøkkenutstyr som du kan flytte rundt med liten innsats.

renovere kjøkken flytte vask vask

For de fleste kjøkkenrenoveringer er det en virkelig utfordring å organisere et slikt arrangement. Så tenk på hvordan du kan dekke flere behov for matlaging med en liten mengde kjøkkenutstyr. Den indre gårdsplassen, en slange eller et badekar kan være nyttig for dette. For eksempel vil det være en ganske dårlig idé å skylle ut en skål med røre i en liten vask eller på det vakre badet.

Redesign kjøkkeninnredning skuff servise kast gamle gaffel ikke bruk skje

Lag en liste over de tingene du ikke nødvendigvis trenger og kan utelate når du setter opp kjøkkenkroken. Dette kan hjelpe deg med å spare plass til ditt nye kjøkken er klart og eskene pakkes ut.

renovere kjøkkenet flytte flytte materialer disponere gamle gjenstander søppelsekk

Når du pakker det gamle kjøkkenet, plasser en søppelbøtte eller søppelpose i nærheten, slik at du kan kaste ubrukelige ting umiddelbart. Når du gjør det, kan du spørre deg selv om du kan finne en bruk for disse på det renoverte kjøkkenet for å fremskynde prosessen.

Bruk et rom som en konstruksjonsfri sone

renovere kjøkkeninnredning stoler spisebord midlertidig innredning måltider frokost

Bestem en beboelig spisestue som en rimelig plass for ditt opphold under kjøkkenrenoveringen, og eventuelt også gjøre dette kjent for bygningsentreprenøren. På denne måten unngår du å skjære gjennom og lagre verktøy, hjelpemidler og alt som kommer ut av kjøkkenet. De beste alternativene er rom som ikke er soverom og ikke ligger ved siden av eller over kjøkkenet.

kjøkken renovere flytting materialer rom byggearbeid stige

Hvis de trenger å stuve de nye skapene eller flisene, bør arbeidere spre seg ut i de trangeste plassene. Hvis rommet ligger ved siden av kjøkkenet, må du være årvåken, da det kan være et vanskelig sted. Den ene dagen kan en eske med instrumenter oppbevares der, men den neste kan det være flere enheter.

redesign kjøkken inventar stoler spisebord pass møbler folding bord foldestoler tre blomster vase

Uansett om du bruker grill, spiser take-away eller lager mat med sakte komfyr, trenger du et spisebord på skjermen. En mulighet i dette tilfellet ville være å bruke terrassen eller verandaen når været er fint. Ellers er midlertidige sammenleggbare bord, som du kan utstyre med en fin duk, like passende for slike formål.

Forbered den riktige daglige menyen

renovere kjøkkenet flytte boligbytte grilloppskrifter spise frokost sunn forberedelse

Camping og liv uten kjøkken har mye til felles, inkludert matlaging under stjernene. Hvis du alltid har ønsket å forbedre dine ferdigheter, er dette din store mulighet. Utforsk enkle oppskrifter og teknikker for å lage mat som du aldri har prøvd på grillen, for eksempel. Det er best å ha kjøkkenutstyr og tilhørende krydder på ditt provisoriske kjøkken. Nå som du også vet at røre og andre rotete ting er på sin plass, er det på tide å venne seg til virkeligheten til din midlertidige meny. Dette kan stort sett bestå av matvarer som du raskt kan lage mat eller grille utendørs. Dette inkluderer varme supper, müsli og brød og smør, som du også kan tilberede uten store anstrengelser.

Previous Post
Halloween festdekorasjoner vil glede barna dine
Next Post
Bor med pastellveggfarger – fargetrend i stua