15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Levende trender 2021: Dette er de trendy livsstilene for neste år!

Fra uformell luksus i naken nyanser til California glamour og moderne industriell stil: Dette er de mest trendy livsstilene for neste år! Levende trender 2021: Hvilke innredningstrender er for tiden populære og hvilke hører fortiden til? Dette er de trendy materialene og fargepalettene for hjemmekontoret, spisestuen, stuen og kjøkkenet!

Levende trender 2021: Dette er de trendy livsstilene!

Innredningstrender 2021 de trendy livsstilene

Det neste året vil det bli lagt stor vekt på materialer, farger og fremfor alt funksjonaliteten til innredningen. Det handler ikke lenger om å følge noen trender, men heller å skape et interiør som ser harmonisk ut og som gradvis kan suppleres med nye møbler. Følgelig er de trendy livsstilene preget av en subtil eleganse. Borte er dagene for eklektiske institusjoner. I dag er hjemmet vårt et sted hvor vi ikke bare tilbringer kvelden, men hvor forskjellige aktiviteter som arbeid, studier, lek, håndverk og matlaging finner sted. Så vi må tilpasse hjemmet vårt på en praktisk måte til de mange nye kravene i dag, uten at rommet virker for kaldt og sterilt. En klar livstrend dukker opp på Pinterest: Flertallet av brukerne leter etter mer hygge og komfort.

Levende trender i 2021: uformell luksus og komfort

Levende trender i 2021: uformell luksus og glamour

Den første livstrenden gjenspeiler best denne jakten på et koselig hjem. Innredningsstilen kommer fra USA og kan beskrives med begrepet “uformell luksus”. Komfort kommer først. Varme naken nyanser er spesielt populære. Møbler med myke kurver er også totalt “in”. I det kommende året vil vi stole på slitesterke materialer av høy kvalitet som gir et snev av luksus inn i interiøret. Til syvende og sist venter vi alle utålmodig på det øyeblikket vi kan invitere venner igjen.

Hvem passer den raffinerte luksusen til? For alle som liker nøytrale farger og foretrekker å sette subtile aksenter. Denne innredningsstilen bør ikke forveksles med purisme, fordi tilbehøret spiller en viktig rolle i det luksuriøse interiøret.

Levende trender 2021 Luksus i naken nyanser Innredningstips

Fargepaletten består av en blanding av beige, grå, karamell, kamel og taupe. Glem tilbehøret i gull og gulvlamper med henger i kobber. I stedet går du for gråblå.

Materialene er ekstremt holdbare. Marmor er i forgrunnen: bordplater i marmor, ben i marmorlampe, marmorvaser og til og med stearinlys av marmor pryder huset. Sittemøblene har mykt trekk laget av fløyel eller snor, og myke tepper med teppe eller tepper i fuskepels på gulvet gir ekstra bokomfort.

Oppsettstips: Vaser og lysestaker laget av naturstein er for tiden veldig i trend. Sammen med tørket gress og blomster danner de et ensemble som ser vintage ut. Også i trend: kommoder med avlastningsflate, trekledde gasspeiser, runde salongbord med marmorbordplater og treben.

Levende trender 2021: Resirkulerte naturmaterialer

Interiørtrender for 2021 kombinerer naturlige materialer og farger

De siste årene har vi prøvd å få naturen inn i huset. Noen ganger gjennom sjenerøst glaserte fronter, noen ganger gjennom bruk av naturlige materialer og noen ganger gjennom innendørs planter. Det neste året vil det bli lagt stor vekt på resirkulerte naturmaterialer. Enten et teppe av resirkulert bomull eller et bord med ben av resirkulert tre: den moderne boho -stilen er avhengig av miljøvennlige, gjenbrukbare materialer. Samtidig fascinerer det med en vellykket kombinasjon av gammelt og nytt. Hvis det ikke var sidebordene i rotting og møbeltrekkene i hvitt sengetøy, ville vi neppe gjenkjent den uformelle livsstilen. Tydelige linjer, enkle former og møbler og lysarmaturer med redusert design preger det moderne boarealet.

Innredningstrender i 2021 bruker naturlige materialer og blondt tre

Fargene:  Jordfarger og dempede varme farger gir interiøret mer hygge. Marshmallow -veggmaling fra Pantone så vel som de mange greige (en blanding av grå og beige) nyanser og fløyelsaktig kremnyanser for større møbler (sofa, seng, etc.) er spesielt populære. Aksentfargene grønn og kamel gir variasjon i interiøret, men brukes veldig sparsomt. En slik fargepalett, som består av jordfarger, harmonerer spesielt godt med naturlige materialer.

Materialene: Tre, raffia og skinn danner et spesielt beroligende og harmonisk ensemble. Rotting, som allerede er kronet til neste års materiale, er veldig populært. Stoler til spisestuen, for eksempel, er laget av rotting. Men rottinglampene nyter også stadig større popularitet. De sprayer mykt, diffust lys i rommet og skaper en koselig atmosfære.

Oppsettstips: Håndlagde møbler, hjemmelagde macrame veggdekorasjoner og servise i sandfarger fullfører effektivt det moderne boho -konseptet.

Levende trender 2021: California Dreaming

Levende trender 2021 møbler i California-stil for stuen

Spesielt på dystre, bare dager, drømmer vi alle om en varm, lett oversvømmet villa i California. Med god planlegging kan du gjenskape utseendet. California chic er en blanding av allerede veldig populære livsstiler: Skandinavisk, midten av århundret, boho og Middelhavet. En god grunn til at interiørstilen har vokst i popularitet så raskt: du trenger ikke pusse opp hjemmet ditt. Stilig tilbehør og individuelle møbler gir et californisk preg på interiøret.

Levende trender 2021 Innredning i California -stil, som enkelt kombinerer materialer og farger

Fargene: Alle purister vil få pengene sine med den californiske chicen. Fordi livsstilen er avhengig av hvitt, nemlig snøhvit. Hvite vegger, hvit peis og hvite polstrede møbler skaper det perfekte bakteppet for et etablissement i Orange County. Aksenter er laget med blått og brunt.

Materialene: Lett tre opplever et skikkelig comeback. Eik, bjørk eller lønn formidler letthet og får oss til å drømme om sand og sol. Rottingmøbler gir et snev av eksotisme og håndvevde tepper avrunder den koselige sittegruppen i stuen.

Oppsettstips: En peishyll eller en kjøkkenvegg med geometriske mønstre, et teppe med prikker og stripete dekorative puter vil gi interiøret det bestemte.

Innredningstrender 2021: Moderne industriell stil

Møbler trender for kjøkkenet i en moderne industriell stil

Den enkle og grove industrielle stilen er avhengig av ubehandlede vegger, lamper med metallskjerm og mørke farger. Innredningsstilen har endret seg betydelig de siste årene. I mellomtiden mykner tre og marmor det kule utseendet. Ut med det rustikke, inn med den tidløse elegansen. For eksempel er trekorn synlig, men overflaten er polert. Den moderne industrielle stilen ligner mer på minimalisme. Møblene har klare linjer, tilbehør og aksentbelysning gir variasjon.

Innredningstrender i moderne tips i industriell stil

Fargepaletten er mørke, antrasitt og dueblå sett aksenter, brun gir rommet et snev av komfort og de hvite veggene danner den perfekte bakgrunnen for designet.

Når det gjelder materialene Når det gjelder industriell stil, presenterer den en eklektisk blanding av metall (men med en matt finish), marmor og glass. Trekket på sittegruppene er laget av myke tekstiler.

Oppsettstips: Innredningsstilen er egnet for en planløsning i loftstil. En romslig stue som kombinerer kjøkken, spisestue og stue i ett, et soverom som smelter sømløst inn på badet og skyvedører i glass som forbinder hjemmekontoret og hagen, gir de beste betingelsene for et interiør i en moderne industriell stil.

Levende trender 2021: Møbler og boligtilbehør til stua

Levende trender 2021 stue materialer tre og skinn og pels og rotting

1. Miljøvennlig. Uansett om det er rustikt, moderne eller industrielt: Når det gjelder møblene i stua, handler dette året helt klart om miljøvennlighet. Gjenbrukbare materialer som innfødt skog, skinn, naturstein og rotting er veldig populære og finnes i gyngestoler, lenestoler og sidebord.

2. Lett tre. Vi har allerede nevnt at lyst tre gjør et stort comeback. Møblene i moderne California -stil er laget av massivt tre og har avrundede kanter. Møblene i industriell stil har metallkonstruksjoner som gir struktur til interiøret.

Stue Stue trender for 2021 Design lagringsplass og multifunksjonell

3. Stuen har blitt et multifunksjonelt rom, hvor stue, hjemmekontor og bibliotek kombineres i ett. Desto viktigere er lagringsplassen. Bokhyller og modulære veggenheter er derfor fokuset på møblene. De forbinder visuelt de enkelte områdene og har plass til bøker, TV -er og kontorrekvisita.

4. Med planter tar du naturen inn i hjemmet ditt. I år står de imidlertid ikke på gulvet, men henger over spisebordet, kjøkkenøya eller sofaen. De hengende krukkene sparer plass og ser kule ut. Derfor har trenden sneket seg inn i hjertene til interiørdesignere.

Ideer til stueinnredning 2021: Håndlaget hjemmetilbehør

Levende trender 2021 hjemmelaget dekorasjon for stuebord

Hjemmelaget tilbehør gir rommet et personlig preg og gjør interiøret mer koselig. Heldigvis trenger ikke alle å være dyktige håndverkere eller kunne lage keramikk. For i 2021 er håndlaget hjemmetilbehør veldig i trend. Hvis du ikke vil investere i håndlagde statuer, kan du velge mellom de mange hjemmetilbehøret i et håndlaget utseende. Fra vaser i et håndlaget utseende til makrameveggdekorasjoner: Tilbehøret lurer utseendet. Røykglass er også veldig populært. Vaser laget av farget, håndblåst glass kan settes opp både som solister og i kombinasjon med rustikke trekrukker og boller.

Spisestue trender 2021: motsetninger tiltrekker

Spisekjøkkenet, en absolutt klassiker, får en moderne vri i år. Spisestuen er ikke lenger bare et overgangsområde mellom kjøkkenøya og sofaen, den er optisk atskilt og innredet med stor oppmerksomhet på detaljer. Mottoet for 2021: motsetninger tiltrekker. Lys og mørkt tre danner et attraktivt ensemble og skaper spennende kontraster som automatisk trekker oppmerksomheten til spisestuen. Borte er dagene for mix-and-match-trenden, i år foretrekker vi å bruke stolesett eller kombinasjoner av benk og stoler.

Spisestuen er ikke bare visuelt atskilt, men også passende dekorert. Innendørs planter i rottingkurver og store malerier på veggen, samt håndvevde tepper innrammer spisestuen og gir den mer karakter. Det er også dekorert med vaser og lysestaker fra samme fargefamilie. Fargene er dempet, pastellfarget og metallisk tilbehør unngås bevisst og fullstendig.

Hjemmekontorstrender 2021: Mer lagringsplass

Mer lagringsplass på hjemmekontoret med vegghyller

Komfort vil også ha topp prioritet i 2021, spesielt når det gjelder hjemmekontoret. Hvis du har et eget rom for hjemmekontoret, bør du gjøre det så funksjonelt som mulig. Hyller, uttrekkbare bord, skuffer og bokser gir lagringsplass for kontorrekvisita og tilbehør. Boligtilbehør, vaser og familiebilder gjør interiøret koselig og innbydende.

Hjemmekontor og gjesterom i ett rom

Hjemmekontor på rommet er den levende trenden i 2021

Hvis du ikke har et ledig rom hjemme, kan du konvertere rommet ditt. En sammenleggbar seng er ikke i veien, og tilbyr et ekstra sovealternativ om nødvendig.

Hjemmekontor trender: Arbeid stående

Jobber stående på hjemmekontoret Levende trender 2021

Barbord er ikke bare for bistroer og kafeer. De viser seg også å være veldig hjelpsomme på hjemmekontoret. Hvis du jobber stående, trener du ryggmuskulaturen.

Levende trender i 2021: symmetri på soverommet

Trender som gir 2021 symmetri på soverommet

Symmetrien formidler visuell ro og er derfor et absolutt must på soverommet. To identiske nattbord med samme bordlamper, bilder av samme størrelse, to identiske pynteputer osv .: Vær ekstra oppmerksom på symmetrien når du designer designet. Dette gjør at øynene kan slappe av og hjernen oppfatter helhetsbildet mye raskere.

Previous Post
10 originale ideer for innendørs og utendørs planter
Next Post
Lag veggdekorasjon selv i 16 ideer med et flott utseende