15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøpe eiendom – når er investeringen verdt?

Drømmer du om dine egne fire vegger, pakker du allerede flyttekassene i tankene og pynter opp stuen, kjøkkenet, badet og andre rom? For mange betyr det å eie en eiendom at drømmene deres vil gå i oppfyllelse. Å bygge hus, plante et tre og få et barn – ja, dette konservative forbildet opplever en virkelig renessanse i disse dager. Men er det virkelig alltid lurt å kjøpe eller kjøpe din egen eiendom? Er det ikke noen ganger bedre å legge drømmen bak seg og vente? I dagens artikkel skal vi fortelle deg når du skal kjøpe eiendom og når det ikke er verdt å investere.

Kjøpe eller leie eiendom: Det taler for deg som en fremtidig eiendomseier

Kjøpe eiendom og bo der tips

I tillegg til de følelsesmessige aspektene ved kjøp av eiendom, er fakta også avgjørende. Spørsmålet oppstår, er det økonomisk gjennomførbart og virkelig fornuftig?

Trenger jeg en velværeoase hjemme, og hvor mange rom er det? Før det kommer til de detaljerte spørsmålene om den mulige drømmeeiendommen, er fokuset på det viktigste spørsmålet: Er kjøpet fornuftig for meg / oss eller ikke? I prinsippet er det alltid en god og trygg investeringsmulighet å eie eiendom. En eiendom er spesielt egnet som pensjonisttilbud. Imidlertid betyr dette ofte: knus tennene og spar penger, fordi eiendomsprisene har steget betydelig de siste årene, spesielt i storbyområdene. Alle som flittig sammenligner eiendomspriser før de kjøper flytting realisert, kanskje kan få ditt eget drømmehus til en rimelig pris.

Å kjøpe eiendom – det taler også for drømmen om å være en eiendomseier

Skattefritak er et vesentlig punkt for å kjøpe en eiendom. Dette inkluderer friheten til å leie i alderdommen, fordi pensjonister ikke trenger å betale skatt på denne stønaden. I stedet kan skattelettelser til og med kreves, for eksempel når det gjelder kostnader til oppussing eller andre vedlikeholdstiltak.

Verdistigningen på eiendommen er heller ikke å forakte, fordi prisene på eiendomsmarkedet stiger raskt. Hvis du eier ditt eget hjem, kan du selge det senere med fortjeneste eller til og med testamentere det til barna / barnebarna. I stedet for å se pengene i spareboken, er det ofte bedre å investere i betonggull fordi avkastningen er betydelig høyere sammenlignet med dagens avkastning på klassiske investeringsmuligheter.

Livskvaliteten i dine fire egne vegger – uvurderlig

Eiendom kjøper eller bygger nytt hus

Et annet punkt som ikke kan betales for med penger: følelsen av at din egen eiendom formidler. Det gir ikke bare individuell og fleksibel frihet i utformingen av innvendig eller utvendig fasiliteter. Nei, det symboliserer også uavhengighet og sikkerhet, for det er tross alt ingen utleier som kan stille krav eller som man må stå til ansvar for. I beste fall er det heller ingen naboer som bor over eller under deg om støyforurensning eller klage på andre ting.

Kjøp eiendom: sikre tilskudd og oppfyll eiendomsdrømmen

Kjøpe eiendom og planlegge flytte ungt par

Drømmen om din egen eiendom trenger ikke alltid å mestres alene. Den føderale regjeringen mottar for eksempel unge familier eller eiendomskjøpere som ønsker å pusse opp en eksisterende eiendom fra et energisk synspunkt, utallige finansieringsmuligheter av KfW eller andre finansieringsprosjekter.

Kjøpe eller leie eiendom: Det taler imot deg som en fremtidig eiendomseier

Kjøpe eiendomstips og fordeler og ulemper

Å kjøpe en eiendom må vurderes nøye, for til syvende og sist betyr det også en langsiktig forpliktelse til huset, tomten og kanskje til og med en finansieringskontrakt. Før det faktisk kommer til å kjøpe eiendom på grunnlag av finansiering, bør spørsmålet om inntekt avklares. Realisme er navnet på spillet i stedet for regnbuefarger på lønnsslippen. Hvilket hus har jeg egentlig råd til uten å måtte godta enorme kutt i min tidligere livsstil?

For å bestemme den månedlige byrden, bør det også tas i betraktning at en del av inntekten (f.eks. På grunn av sykdom, graviditet eller andre årsaker) kan gå tapt. Selv i en slik situasjon bør finansieringsrenten fortsatt kunne realiseres, ellers vil eiendomstreet sprekke raskt og flyttekassene må pakkes om på grunn av en auksjon for auksjon..

Ikke kjøp eiendom for enhver pris: vei nøye beliggenhet og andre faktorer

Kjøpe eiendomstips og triks

Drømmeegenskapen er innenfor vår grep, og vi ser faktisk oss selv i den i tankene våre. Angivelig uviktige spørsmål som plassering, tilleggskostnader eller tillatelser glemmes raskt når euforien og gleden. Men spesielt når du kjøper eiendom, er det viktig å holde hodet kaldt og faktisk vurdere alle fordeler og ulemper.

Hvis en jordavgift allerede er registrert i eiendomsregisteret, bør kjøperne være ekstremt forsiktige. Det samme gjelder utviklingsplanen. Spesielt hvis området for eiendommen fortsatt er ubebygd, kan det fort komme en ekkel overraskelse uten å se på utbyggingsplanen. Skal en motorvei passere i fremtiden, eller skal den neste bygningen bygges i umiddelbar nærhet? De som ønsker fred og ro og en fredelig atmosfære, ville ikke ha tatt en god kjøpsbeslutning i denne saken.

Et spørsmål om penger – eiendommen må også være realistisk når det gjelder pris

Tips om finansiering av eiendomskjøp og finansieringsmuligheter

Er prisen på eiendommen virkelig rimelig eller ikke? En titt på gjennomsnittsprisene i regionen hjelper deg med å faktisk sjekke at det seriøse tilbudet er riktig. Hvis eiendomsprisen er vesentlig høyere enn i regionen, bør fremtidige eiere kontakte selgeren igjen før de tar en kjøpsbeslutning. Hvorfor er prisen så høy?

Spesielt i storbyområder hvor det ikke er boareal, driver selgerne opp prisene for å skape en konkurranse / press -situasjon for kjøpere. Hvis selgeren sier “Det er andre interesserte”, bør du tenke deg om to ganger. Be om avkjølingstid for å sjekke tilbudet og kontrakten. Hvis selgeren nekter, kan du anta at det kanskje ikke er drømmetilbudet, slik det allerede lå på bordet i ideene dine.

Previous Post
10 originale ideer for innendørs og utendørs planter
Next Post
Lag veggdekorasjon selv i 16 ideer med et flott utseende