15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Møbeltrender 2021: disse fargene og formene er nå inne

Så snart det nye året har begynt, handler det allerede om trendene: hvilke møbler vil bli populære i 2021, hvordan skal innredningen se ut? 2020 var vanskelig når det gjelder bolig- og innredningsmesser, og 2021 kommer ikke til å bli lettere. Likevel har interiør- og møbeldesignerne gjort sitt ytterste!

1. trend: lys og varm i beige og sandfarger

Cappuccino-farget kjøkken med blanke fronter, spisebord i tre og jern

Enkelt, elegant og så lite som mulig – den elegante lille fargen kan merkes i 2021. Med den myke kremen og de brune tonene nærmer trenden mot enkelhet og pasteller seg en annen trend: trenden mot naturen eller i det minste et naturlig utseende. Lett tre slapper av, og til og med store møbler passer inn i det Spisebord i massivt tre utmerket i konseptet. Fordi de lyse fargene får solide møbler av lett aske, ser lønn eller myk bjørk mye lysere ut. Skandinaviske tendenser når det gjelder former og materialer er konsistente, fordi de lyse skogene er hjemme i nord.

2. trend: polstrede møbler i kvinnelige former

møbeltrender 2021 stue med sofa i pulverfarge

Del av et veldig koselig, varmt interiør Polstrede møbler selvfølgelig. De kantete sofa-landskapene, 90-graders vinklene som har dominert stua i flere tiår, har blitt til buede og svingete sitemøbler i mindre skala i 2021. I år kan alle ha sin egen lenestol, du lurer ikke lenger på en stor sofa med seks personer. Vi kjenner fremdeles de flytende, buede linjene til lenestolene fra 1950 -tallet, og denne trenden med den svingete sofaen ble faktisk kunngjort allerede i 2020. Skandinaverne mangler heller ikke i denne trenden: Julep -sofaen av Jonas Wagell (Sverige) med sin milde, buede form inviterer deg rett og slett til å sette deg ned! Og det bryter allerede enkelheten til de dempede fargene, varme naturtoner og lyse treslag, fordi de feiende kurvene trenger mye plass og gir dynamikk.

3. trend: Minimalisme kan også være luksus

luksusen til minimalisme er også merkbar når det gjelder møbler

Vi har allerede lest det på meningssidene i avisene i 2019 og 2020: Ekte minimalisme kan bare de som har råd. Nå kan luksusen til minimalisme også merkes når det gjelder møbler. Den luksuriøse minimalistiske designmøbeltrenden imponerer i reduserte oppholdsrom med høydepunkter av spesielt høy kvalitet. Med andre ord: hvis rommet ikke byr på mye distraksjon, er den lille marmoren, granitten eller ekte skinn enda mer merkbar. Små detaljer laget av gull, sølv eller bronse er nok til å flytte anlegget i ønsket retning. Den amerikanske etiketten Studio Twentyseven, for eksempel, arbeider med reflekterende overflater og glitrende detaljer som gir skulpturelle bord, stoler, kommoder og krakker noe edelt.

4. trend: Smarte møbler kombinerer komfort og teknologi i 2021

Smarte møbler kombinerer komfort og teknologi

Man kan instinktivt tenke på kjedelige oppsett av nesten useriøse enheter via et uforståelig brukergrensesnitt. Men det er ikke poenget. Smarte møbler er enkelt utformet på en slik måte at daglig teknologi enkelt kan integreres om nødvendig. Sengene har nå integrerte lys, høyttalere og en skjerm med en TV -funksjon – separate lamper og fjernsyn har blitt unødvendige. Sovemøblene kombinerer allerede teknologien i en sammenhengende helhetlig design. Med sengen kan det fortsatt være en gimmick – på hjemmekontoret, derimot, er et nyttig skrivebord med noen få tekniske statister veldig praktisk. Tabulasense har for eksempel tenkt på arbeidsplassen hjemme og tilbyr omtrent alt fra den vippbare, ergonomiske platen for den bærbare datamaskinen til kabelkanaler i skrivebordet.

5. trend: såpebobler for alle!

hengende lys i farget glass ser harmonisk ut i kombinasjon med varmt tre

Høres leken ut, ser ut som det og fortsatt ikke kolliderer med enkelheten som allerede er nevnt. I 2021 kan armaturene bestå av enkle glasslegemer, forseggjorte lampeskjermer er ikke etterspurt. Men disse glasslegemene har alt: De ser ut som såpebobler som drypper ned fra lampesnoren. Gjennomsiktig glass, frostet glass, farget eller vanlig – alt er mulig. Bubbled Suspension Lights er navnene på pendellampene designet av blant annet den nederlandske designeren Alex de Witte. Forresten, han forutså trenden, om ikke formet den: Han har jobbet med de store boblene siden 2013. Over et spisebord i massivt tre, i et lyst rom, dominerer faktisk de fargerike glassformene designet!

Møbler trender 2021 Massivt tre spisebord og matchende stoler

Previous Post
Originale og skremmende Halloween-sminketips for menn, kvinner og barn
Next Post
DIY vindusdekorasjon for sommeren – 8 instruksjoner for kreative smykker og personvernskjermer