15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Elektriske dørlåser testes: de kan gjøre det

Det som er en leken luksus for inngangen til huset for noen, er fremtidens standard for andre: elektriske dørlåser. De nyeste modellene er tilgjengelige i forskjellige prisklasser og forskjellige versjoner. En ting er sikkert: de kan alle åpne og lukke. Imidlertid er funksjonaliteten til slike dørlåser på ingen måte oppbrukt.

Elektriske dørlåser gir sikkerhet og bekvemmelighet

elektriske dørlåser gir sikkerhet og er funksjonelle

Selvfølgelig er en elektrisk lås en luksus som tilbyr et spesielt nivå av komfort. I denne forbindelse skiller den seg ikke fra andre smarthjem -enheter. Likevel er det på ingen måte en gimmick for teknisk kunnskapsrike mennesker. Det er komforten og tryggheten som overbeviser. Hvis du vil finne ut mer, kan du spørre låsesmeden, for eksempel på Pichler slott.

Oversikt over fordeler med elektrisk dørskap

  • Smarte låser kan åpnes ved hjelp av appen. Imidlertid ikke bare fra beboerne: Du kan også gi teknikere, venner eller familiemedlemmer tilgang – og praktisk når du er ute og reiser.
  • Hvis du også monterer en videodørklokke, kan du streame bildene direkte til smarttelefonen eller smartklokken.
  • Glemte barna nøkkelen? Ikke noe problem: du kan åpne inngangsdøren med fingeravtrykk eller en nummerkode.
  • WLAN -låser gir en annen fordel: De bruker en app for å vise hvem som allerede er hjemme. Foreldre kan jobbe med ro i sjelen fordi de vet at barna har kommet trygt etter skolen.

Dette er fordelene med elektriske dørlåser

Elektriske dørlåser åpner for fordelene med teknologi

Når du har bestemt deg for en elektrisk lås, vil du ikke være uten den lenger. Dette skyldes hovedsakelig de mange fordelene med moderne teknologi.

– Døren kan åpnes via bluetooth, numerisk kode, fingeravtrykk eller app, noe som betyr at det ikke er behov for å lete etter nøkkelringen.

– Autorisasjon for tilgang kan distribueres mens du er på farten.

– Brukeren kan velge funksjonene han virkelig trenger.

– Den gamle nøkkelen forblir funksjonell, så det er gjort bestemmelser for nødssituasjoner.

Sikkerhetsproblemer: Hvor sikre er smarte dørlåser?

elektriske dørlåser de er trygge smarte modeller med et blikk

Hvert område har sine fordeler og ulemper. Dette gjelder også teknisk lås av høy kvalitet. Det er derfor produsenter legger særlig vekt på sikker kryptering av radiokommunikasjon. Likevel er det ingen elektrisk dørlås som gir 100 prosent beskyttelse mot manipulasjon. Det samme gjelder selvfølgelig også for manuelle låser.

En smart modell gjør det imidlertid vanskelig for innbruddstyvene å gjøre jobben sin. Du må knekke den kompliserte krypteringen først. Dette er tidkrevende og tungvint. Alle som gjør en slik innsats vil sannsynligvis ikke ha noen problemer med innbruddet selv med en klassisk lås. Det største sikkerhetsgapet er smarttelefonen – hvis den blir stjålet, kan døren åpnes uten videre.

Hvis du er bekymret for WiFi -tilkoblingen, kan du velge en modell med Bluetooth. I dette tilfellet kommuniserer det direkte med tilkoblingen til smarttelefonen.

Elektriske dørlåser imponerer med funksjonaliteten

hvordan fungerer elektriske dørlåser og hvordan de kontrollerer dem

Alle som velger en elektronisk lås, bør først se på funksjonaliteten. Ikke alle modeller har de samme fordelene.

  • Appkontroll: Noen låser kan enkelt åpnes ved hjelp av appen eller låses opp automatisk så snart smarttelefonen kommer i nærheten.
  • Tilgangstillatelse: Det er fornuftig av og til å la en spesialist eller malermester midlertidig tilgang.
  • Integrering av Smart Home: Med Smart Home -kompatible modeller kan interaksjonene koordineres. Koselig kveldsbelysning eller bakgrunnsmusikk ønsker beboeren velkommen når de kommer inn i leiligheten.
  • Arbeidsnøkkel: Avhengig av konstruksjonen kan en kombinasjon brukes for tilgang. Dette betyr at du kan sette inn en nøkkel inne og ute slik at døren kan åpnes selv i tilfelle fare.
  • Stemmekontroll: Mange elektroniske låsesylindere kan nå nås på lignende måte som mobiltelefoner Betjen taleassistenten.

Den leide leiligheten kan også ettermonteres

Åpne smartlåser via app og gi tilgang

De fleste leverandører har nå utviklet sofistikerte modeller som gjør skruing, klemming og liming unødvendig. Dette betyr at forholdene på stedet forblir stort sett uberørte. På denne måten kan selv inngangsdøren til den leide leiligheten utstyres med en praktisk elektrisk dørlås.

Previous Post
Hvilke gardiner på badet? Disse løsningene er best for baderomsvinduet!
Next Post
Trendy grønn sofa: 18 interiørdesign ideer og tips om hva som følger med!