15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Å kjøpe hus på Mallorca: Å kjøpe en eiendom i Spania fungerer uten problemer!

Fantastiske strender, mange severdigheter og fantastisk vær – Mallorca er en av de mest populære reisemålene for tyskere. Den solfylte øya tiltrekker seg tusenvis av turister hvert år og er ideell for en avslappende sommerferie. Men øya Balearene er nå ikke bare veldig populær blant reisende, og flere og flere vil kjøpe hus på Mallorca. Vil du også ha et eget tilfluktssted og ønsker å tilbringe hver sommer på den solfylte øya? Enten det er et feriehus, en leilighet eller en luksusvilla rett ved stranden – det er noen viktige aspekter du bør vurdere for å sikre at kjøp av eiendom i Spania går greit. Vi vil forklare hva disse er i det følgende!

Sett dine prioriteringer

Kjøp et hus Mallorca tips Hva du bør se etter når du kjøper eiendom i Spania

Vil du kjøpe hus på Mallorca? Flott! Siden det alltid er en stor investering å kjøpe ny leilighet, bør du gi deg god tid til å velge riktig eiendom. Ta deg tid til å tenke på hvilke kriterier drømmehuset ditt skal oppfylle. De fleste vil være annerledes enn i dette landet Eiendom på Mallorca allerede solgt møblert, noe som gjør å kjøpe hus mye mer behagelig og avslappet. Hvis leiligheten hovedsakelig skal brukes til eget bruk, kan du kjøpe den i henhold til dine individuelle krav. Imidlertid, hvis du vil leie leiligheten, bør du være oppmerksom på at den kan leies. I tillegg til størrelse og utstyr, spiller beliggenheten også en viktig rolle. Siden de spanske bygningsreglene noen ganger er forskjellige fra de tyske og tilstanden til et hus er vanskelig å vurdere for lekfolk, ville det være fornuftig å få utarbeidet en ekspertrapport.

Kjøp et hus på Mallorca: N.I.E. søke på

Kjøpe hus på Mallorca med finansiering Kjøpe eiendom i Spania tips

ALDRI. (Nùmero de Identificaciòn de Extranjero) er det spanske skattenummeret for utlendinger og uten det fungerer nesten ingenting i Spania. Du trenger ikke bare skattenummeret for å kjøpe et hus på Mallorca, men også for mange andre saker, for eksempel å åpne en konto. Tallet koster rundt 15 euro, og du kan søke om det enten på stedet eller på de spanske konsulatene i Tyskland. Konsulatene trenger vanligvis 2 til 3 ukers behandlingstid, men du vil vanligvis motta skattenummeret på Mallorca samme dag. Alt du trenger å gjøre for å søke er å fylle ut et skjema og sende inn en kopi av ID -kortet ditt.

Spansk sjekkekonto er viktig for å kjøpe eiendom på Mallorca

Kjøpe hus i Spania Tips for kjøp av hus på Mallorca

Det andre viktige trinnet når du skal kjøpe hus på Mallorca, er å åpne en spansk bankkonto. Normalt betales kjøpesummen for eiendommen i Spania med sjekk fra en spansk bank på notarius avtale. En spansk konto er også veldig viktig for å debitere driftskostnadene for leiligheten, for eksempel strøm, vann og internett, og innebærer også færre tilleggskostnader.

Å kjøpe et hus på Mallorca mulig gjennom finansiering?

Kjøpe hus Mallorca Tips Kjøpe eiendom i Spania som utlending

Mange som ønsker å kjøpe en eiendom på Mallorca spør seg selv om de kunne ha råd til minst en del av kjøpesummen gjennom et banklån. Som regel kan du også søke om finansiering i Tyskland, men dessverre nekter de fleste tyske banker det. Grunnen til dette er at de ikke kan vurdere eiendomsmarkedet på Mallorca og ikke vil ta risikoen ved å evaluere og behandle dem. Du har bedre sjanser med store banker som har filialer eller partnere i Spania. Den gode nyheten er at du også kan søke om lån i en spansk bank og som utlending finansiere 70% av kjøpesummen med det. Før forpliktelsen kontrolleres eiendomsverdien og kundens lovlighet og ulike faktorer kan påvirke renten.

Undersøk eiendommen grundig før du kjøper

Kjøpe eiendom i Spania Finansiering Kjøpe hus på Mallorca Tips

Har du allerede funnet drømmeleiligheten din? Gratulerer! For at det ikke skal være ubehagelige overraskelser når du skal kjøpe hus på Mallorca, bør du sjekke eiendommen grundig. Det er best å leie en advokat for å sjekke alle dokumenter knyttet til eiendommen grundig. For å utelukke mulig skade ville det også være fornuftig for en kompetent takstmann å se nærmere på eiendommen. Etter at alle detaljene er avklart, kan du inngå en reservasjonskontrakt eller en opsjonskontrakt med selgeren. Med Reservasjonskontrakt selgeren forplikter seg til å holde huset gratis for deg for en liten reservasjonsavgift. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe, vil dette bli lagt til kjøpesummen. I motsetning til i Tyskland er foreløpige kontrakter eller til og med muntlige avtaler juridisk bindende i Spania, og derfor bør reservasjonskontrakten alltid kontrolleres av en advokat.

Er det verdt å kjøpe eiendom i Spania Kjøpe hus Mallorca tips

i Opsjonsavtale alle viktige forhold registreres, og det kan forventes i den notariserte salgskontrakten. Opsjonsperioden er flere uker, og i løpet av denne tiden bør avtalepartene oppfylle alle nødvendige krav. For kjøpsalternativet må du som kjøper betale et gebyr på 10% av kjøpesummen, som blir motregnet senere. Hvis eiendomskjøpet mislykkes av grunner som kjøperen er ansvarlig for, tapt opsjonsgebyret til fordel for selgeren. Og hvis kjøpet ikke kan skje på grunn av selgeren, må han betale tilbake dobbeltsummen til kjøperen.

Kjøp et hus i Spania Mallorca eiendomstips

Previous Post
Hvilke gardiner på badet? Disse løsningene er best for baderomsvinduet!
Next Post
Trendy grønn sofa: 18 interiørdesign ideer og tips om hva som følger med!