15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne baderomsmøbler – en fantasiverden laget av glass

utsmykkede glassmøbler

Moderne baderomsmøbler, at vi er vant til å se påvirke ideen om en permanent, luksuriøs livsstil og et behagelig sted å slappe av. Grunnen til at designerne foretrekker noen virkelig geniale forestillinger som noen ganger kan forbindes med den snobbete livsstilen, er fordi deres mening forklarer at badet ikke lenger bare er et sted å dusje etter en lang dag på jobben eller å pusse tennene om morgenen . Badet er en spesiell forutsetning i huset, som er preget av sine egne meldinger og ideer.

Moderne baderomsmøbeldesign laget av glass

design av baderomsmøbler

Moderne baderomsmøbler Designene er mangfoldige med rare ornamenter, uvanlige former og ekstravagante farger. Materialene er ikke bare plast eller stål. Samtidsdesignere og produsenter holder seg til de imponerende marmorelementene og tremøblene. En av de nyeste trendene innen moderne baderomsmøbler er forbundet med glassets eleganse.

Baderomshylle i glass – moderne baderomsmøbeldesign

bad-hylle-glass-moderne-bad

En fantasiverden laget av glass på badet er et veldig vakkert og populært konsept for moderne baderomsmøbler. Glassmøbler kan virke litt ustabile og skjøre for deg, men du må innrømme at det ser vakkert ut. Et eksentrisk speil i en ekstraordinær form er ikke nok til å skape denne fantasiverden laget av glass på badet ditt. De skal legge andre interessante glasselementer til moderne baderomsmøbler Legger til ideer – her er noen anbefalinger for deg.

moderne baderomsdesign med dusjkabinett i glass og subtil belysning

moderne-bad-design-glass-dusj-skap-subtil-belysning

Prøv å starte med et lite dekorativt glassbord i hjørnet av badet, hvor du kan ordne alle dine dyre kosmetiske produkter for en sunn og vakker kropp. Denne utrolige effekten kan også oppnås med noen geniale utstillingsvinduer, slik at den transparente overflaten minner deg om hvilke av de kosmetiske produktene som er brukt opp. Glasshyller med gullmotiv er en av de mest populære moderne baderomsmøbler  for et bad i en minimalistisk eller høyteknologisk stil.

Abigail

vakkert moderne baderomsmøbeldesign laget av glass

herlig-moderne-bad-møbler-design-laget av glass

Glassvask – moderne baderomsmøbeldesign

glass-vask-moderne-bad-møbler-design

Glasshylle på det moderne badet

glass-hylle-moderne-bad

moderne dusjkabinett i glass

moderne dusjkabinett i glass

Gul hylle i bad

bad-hylle-gult glass

  oransje-farget-glass-hylle-glass dusjkabinett

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
Volkswagen imponerer med sin nye, aggressive VW Golf R Evo 2014