15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stilig servant i glass – høyglanset utseende på badet

Vask av glass - stilig design i rustfritt stål

EN Servant i glass gir badet et glamorøst utseende. Vi presenterer deg den nye kolleksjonen fra merkevaren Vitaform, som representerer en vellykket kombinasjon av en særegen stil og modernitet. De stilige designene imponerer med sin enkle konstruksjon og høyglansede overflate.

Servanter i glass gir badet individualitet

glassvask -baderomsarmaturer i rustfritt stål, designermøbler av høy kvalitet

At Servant i glass fra Vitraform gir interiøret et elegant utseende. Den enkle rektangulære konstruksjonen understreker den blanke overflaten. Vaskene er laget av to lag med 10 mm tykt glass, noe som garanterer holdbarheten. Hvert design tilbys i forskjellige dimensjoner – fra 50 cm til 123 cm brede paneler er tilgjengelige. Et mangesidig utvalg av produkter og skreddersydde produkter sikrer at alle kan finne noe som passer dem. Et stort utvalg på over 12 farger avslører ytterligere designalternativer. De sterkt polerte overflatene og de avrundede kantene får designene til å se stilige ut. Servantene kan kombineres med en trebenk – også her kan du velge mellom flere modeller. Uansett hvilken kombinasjon du velger – hvert design er laget med en følelse for stil og oppmerksomhet på detaljer.

Servant i glass – et stilig tillegg til badet

glassvaske design ideer rustfritt stål baderomsinnredning

Det rektangulære designet ble lansert i 1989. Det gledet seg til stor popularitet. Populariteten har bare vokst med årene – og nå er det det som teller Servant i glass Rektangulær blant klassikerne innen baderomsdesign. Den siste versjonen av modellen ble nylig presentert – Vitraforms unike stilfølelse ble kombinert med presis funksjonalitet og nye produksjonsprosesser. Sluttresultatet er imponerende – servanten utstråler tidløs eleganse og passer til enhver stil.

Vitraform-selskapet ble grunnlagt i Colorado, USA og har nå blitt et varemerke for høykvalitets og luksuriøst servantdesign for hoteller, restauranter og private hjem.

Servett i glassmaleri – gylden nyanse

moderne servantglass, gylden overflate, svart, forfengelighet, elegant, beslag

Fin etterligning av metallvasken med spor etter bearbeiding

Glanset vask finsk baderomsmøbler i gullfarget glass

Servant i glass – 12 farger er tilgjengelig

Glassvask av høy kvalitet designstykker gyllenfinsk

Servantdesign av høy kvalitet fra Vitraform

klar glass servant rustfritt stål kran moderne design

Previous Post
Det innovative 3-formede romdelersystemet
Next Post
Design en koselig takterrasse – møbleringsløsninger fra Dedon