15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kunstnerisk baderomsdesign av Irina Schtastlivaya

 Vintage baderomsdesign

De kunstneriske ideene for Baderomsdesign er den siste trenden innen interiørdesign. Fascinerende og funksjonelle, disse kommer med et avantgarde-konsept og er vanligvis forbundet med en sunn livsstil. Badet er ikke lenger en enkel atmosfære med badekar og servant.

Kunstnerisk Baderomsdesign – Blanding av stiler og kreativ dekorasjon

Mosaikkfliser på badet

Det strålende konseptet og det kunstneriske Baderomsdesign av den russiske designeren Irina Schtastlivaya er en vellykket kombinasjon mellom flere møbleringsstiler og interessante dekorasjonsideer. Designene hennes kan beskrives som en eklektisk blanding av vintage, minimalisme og moderne teknologi. Symboler og aksenter minner om den kongelige stilen, mens farger og materialer i kontrast skaper en spennende atmosfære.

Kunstnerisk Baderomsdesign av Irina Schastlivaya

røde baderomsmøbler

Designeren Irina Schastlivaya presenterte nylig en raffinert og elegant møbelsamling. Hennes prosjekter er glamorøse, men komfortable og varige Baderomsdesign, som skaper en unik atmosfære. Vintage -stilen kan sees overalt – fra pastellfarger til klassiske hvite farger og totalt mørke nyanser. De fleste overflatene – vegger og tak er dekorert med interessante motiver og romantiske ornamenter som er i harmoni med vintage baderomsskap, badekar og vasker. Vintage -møblene er dyktig kombinert med noen typiske minimalistiske aksenter. Den beste delen med disse eklektiske designene er flisene på badet – mørke og rike farger skaper kontraster og komplimenterer det generelle utseendet.

Irina Schastlivaya – design av kongelig bad

Royal bad med lysekrone

Irina Schastlivaya er gjennom hennes kunstneriske Baderomsdesign ble kjent – og er en ekte trendsetter på dette området. Den russiske designeren er kjent som dronningen i kunstnerisk baderomsdesign, og innredningen hennes er et perfekt bevis på det. Hun klarer å lage et vakkert bad hver gang, uavhengig av størrelsen på rommet eller interiøret i huset. De utmerkede badedesignideene har en retro smak og symboliserer lykke, kos og velstand.

Vintage baderomsmøbler Irina Schastlivaya

nøytrale farger på badet

Elegant kombinasjon av retrofliser og lilla baderomsmøbler

lilla baderomsfliser minimalistisk stil

Royal bad design

lysekrone i kongelig stil

Interessant dusj på badet

Interiør i marokkansk bad

Blått teppe på badet

kremfargede fliser blå aksenter

Eklektisk kombinasjon på badet

Skråtak og vintage bad

Brune retro fliser

elegant baddesignidé

Dekorasjon i kongelig stil

Baderomsdekorasjon

Previous Post
Kjøkkeninnredning – Tradisjonelt, men med en moderne vri
Next Post
Bygg din egen kjøkkenøy – tips og instruksjoner